Stal Doorstap Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hadden allereerst een vriendelijke ontvangst bij Melanie. De paarden die er stonden waren allemaal goed verzorgd. Een correcte en eerlijke afhandeling van de verkoopsovereenkomst. We zijn blij m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

2 Stunden Fahrt für 2 abgemagerte Pferde mit Regenräude und Wunden. Pferde sollen AKU haben und gesund sein !!! Schade das ich kein Foto posten kann. Stallbetreiberin hat ihre Angestellten in unser... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

0p en top gelukkig met het paardje van Stal Doorstap.Zeer eerlijke mensen die het paard perfect omschrijven ook makkelijk tot zaken komen met Melanie.De pony is bovenverwachting en super gezond.Netjes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben super goede ervaringen met het hele team van stal Doorstap. Onze Mayna is nog 6 weken bij hen gebleven omdat onze nieuwe stal nog niet beschikbaar was. We zijn er meerdere keren geweest en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Scuderia

Scritti dall'azienda

Kopen, africhten, verkopen van paarden en pony's op een diervriendelijke manier. Webshop.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

198 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Onze ervaring met stal Doorstap

Onze ervaring met stal Doorstap.
Wij hebben een paard gekocht bij stal Doorstap. Nog geen jaar geleden hier een paard gekocht met dierenarts keuring aldaar. Geen echte bemerkingen aangegeven op het rapport en van de eigenaresse aldaar. Hij kwam aan en op de tweede dag met spoed een dierenarts moeten laten komen omdat hij niet meer kon lopen van de pijn. Contact opgenomen met stal Doorstap met het bericht dat mok snel kon ontstaan. ( in twee dagen ) Hij kwam bij ons sterk vermagerd en zijn vier benen onder de mok aan.
Nu staat hij in een paarden pensioen stal omdat hij nooit bereden mag worden. Hij is door mijn dochter nog nooit bereden, alleen maar proberen aan te laten sterken.
Nu ik om financiële tegemoetkoming vraag, zegt zij letterlijk dat ik hem eerst röntgenologisch had moeten keuren voordat ik hem kocht. Hij moet zeer kreupel gelopen hebben na een simpele buig proef, aangezien zijn ene voorbeen ernstige artrose vertoont en zijn andere voorbeen zijn sesambeentjes stuk zijn.
Eerst vraagt stal Doorstap om foto’s om vervolgens als je ze stuurt te zeggen dat ze er geen verstand van heeft.
Ja k ik mocht hem ruilen maar echt nooit meer een paard van stal doorstap en deze lieverd van een paard verdient na zijn ellende daar een mooier leven.
Wees dus aub gewaarschuwd en koop daar zeker geen paard.
De bedrijfsvoering is zeer onbekwaam en je wordt er dus gewoon opgelicht.
Zeer sneu voor onze dochter die lang gespaard had voor een eerste eigen paard en die nu het allerbeste wenst voor hem.

Wat een antwoord weer.
Ze dreigde zelf met de woorden ; ik weet waar je woont! Echt belachelijk.
Heb niet de intentie om iemand zwart te maken, alleen onze ervaring met stal Doorstap weergegeven. Dat onze ervaring tot zoveel frustratie heeft geleid is de reden om ons verhaal hier neer te zetten. Het niet inruilen van Bandor is alleen voor zijn welzijn en dat we geen paard meer willen van deze stal. Het heeft voor veel verdriet gezorgd en extra financiële kosten met zich meegebracht.

11 aprile 2024

Risposta di Stal Doorstap

Dit verhaal is totaal onterecht geschreven.
Wij worden gechanteerd om geld te geven, anders plaatst deze familie het internet vol met slechte reviews zo geven zij aan. Dit hebben we zwart op wit.

Smaad en laster reviews zijn helaas door deze familie al vaak gegeven op het internet.
Wanneer een paard non- conform verkocht is moet de stal uiteraard de koop ontbinden. In dit geval is er geen enkel bewijs geleverd dat het hier om een paard ging wat niet berijdbaar is verkocht door ons. Het betreft hier een ouder paard, waarvan röntgenbeelden niet vaak helemaal correct zullen zijn .
Vanaf het allereerste begin ging de communicatie zeer slecht. Hoe het nu met het paard gaat weten we niet. We krijgen enkel wazige verhalen. Krijgen geen antwoorden, zij laten ons in het ongewisse. Willen het paard houden en toch geld retour.

Deze familie zegt de slechte reviews weg te halen als wij geld naar ze storten. Dit heeft NIETS te maken met een eventueel probleem rond een koop op te lossen, maar is PURE CHANTAGE , TANJA HOOGENDOOM , dit heet OPLICHTING.

Valutata 5 stelle su 5

Tot nu toe is alles perfect, en dat blijft ook echt wel zo

Tot nu toe is alles perfect. Een prachtige gezonde pony voor ons gevonden. Ik hoop over 1 maand nog zo positief te zijn ( we hebben haar pas vandaag opgehaald) maar heb alle vertrouwen want Coconut is voor ons nu perfect. Goed verzorgd, transparant en ik zag alleen gelukkige paarden op stal. Vandaag Coconut opgehaald en alles verliep zeer relaxed. Iedereen gelukkig en ze is precies zoals omschreven… ze heeft nu al ons hart gestolen! Dank je! 🙏

6 ottobre 2024

Risposta di Stal Doorstap

Heel erg bedankt! Veel geluk met Coconut!

Diego

Onlangs Diego aangeschaft, nu bleek hij toch een medisch dingetje te hebben. Dit is echt prima en netjes opgelost! Voorderest geen enkel probleem gehad :)

26 settembre 2024

Risposta di Stal Doorstap

Dank je we voor je fijne review Tiffany, en nog heeeeel veel plezier met elkaar!

Valutata 1 stelle su 5

Wees bedacht op het kopen van een paard bij Doorstap.

Een paar maanden geleden heeft mijn dochter haar eerste paard gekocht bij stal Doorstap.
We werden vriendelijk ontvangen, na een reserverings bedrag te hebben overgemaakt op stal. Mijn dochter mocht hem rijden en na afloop besloten dat ze hem wilde kopen.
Na 1 maand hadden we een plek voor hem en kwam hij bij ons aan. Zeer vermagerd en bijt wonden. Ook hadden zijn vier benen ernstige mok. Vrijdag hebben wij hem gekregen en zondag moest hij gesedeerd worden omdat hij niet meer wilde lopen. Na een lange behandeling van de mok en zijn gewicht weer op orde, liep hij voor kreupel. De dierenarts heeft röntgen foto’s gemaakt met als uitkomst linksvoor ernstige artrose en andere been versleten sesambeentjes en verdenking plaveisel carcinoom op zijn penis.
Deze aandoeningen werden natuurlijk niet vermeld bij aankoop. Zij heeft er nog geen een keer op kunnen rijden en handen vol geld aan uitgegeven om hem te laten controleren, medicatie etc.
Dit zou echt niet mogen gebeuren voor een paard zijn welzijn en ook niet voor “de redelijk naïeve” koper die op haar 19 e haar eerste paard wilde kopen en hier een heerlijke tijd mee wilde beleven.

31 maggio 2024

Risposta di Stal Doorstap

Wat is dit nu voor een raar verhaal? Er is ons NIETS van bekend of gemeld !!!

Fijne directe communicatie

Fijne directe communicatie. Hele lieve mensen op stap. En belangrijkste zoals ze zeggen dat het paard is, is dat ook zeker het geval een eerlijk verhaal.

13 agosto 2024

Risposta di Stal Doorstap

Dank je wel !!!! We doen ons best, al is het zeker geen makkelijk vak, paardentrainer/verkoper....

Heel te vreden!

Nu een weer een nieuwe review na een maand na mijn aankoop van Thea Maria. Het gaat heel goed met haar en we hebben al veel winst geboekt. Ik maak nu ook gebruik van de faciliteiten die Stal Doorstap aanbiedt. Super blij mee en heel te vreden over. Daarnaast ook een gezellig en fijne sfeer! Nu kan ik groeien samen met mijn paard Thea Maria.

16 agosto 2024

Risposta di Stal Doorstap

Ontzettend bedankt lieverds! Nog heeeeeel veel plezier en geluk samen

Nieuw baasje

Duidelijke en eerlijke communicatie!
Heel erg tevreden met hoe we alles hebben kunnen regelen rondom te verkoop van mijn nieuwe paard! Top.

9 agosto 2024

Risposta di Stal Doorstap

Dank je wel Chayenne! Heeel veel plezier en geluk met elkaar:)

Kauf von Joppe

Eine sehr schöne und gepflegte Reitanlage mit sehr freundlichen Mitarbeitern und Besitzern! Ich bin sehr zufrieden von Erstkontakt bis zum Kauf lief alles sehr gut! Vielen Dank 🐎🍀
Liebe Grüße aus Deutschland von Melanie und Joppe

20 luglio 2024

Risposta di Stal Doorstap

Sehr vielen Dank Melanie!
liebe gruBe Melanie und noch sehr viel spaB mit einander!

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben daar een pony gekocht en de…

Wij hebben daar een pony gekocht en de pony was zoals omschreven.
Een lieve grote pony waar je indd ieder ruitertje op kunt zetten.
Wij hopen op nog vele gezonde en gelukkige jaren met deze merrie galaxy.

1 luglio 2024

Risposta di Stal Doorstap

Dank je wel t te laten weten Teun, en nog heeeeeeeeeeeeeel veel plezier en geluk met elkaar!

Valutata 4 stelle su 5

Ondanks veel slechts reviews te lezen

Ondanks veel slechts reviews te lezen, toch een geweldig paard gevonden hier!
Ik kwam jannemie tegen op hun website (stond hier wel aangegeven als beginnerspaard). Ondanks dat ze ontzettend lief is in de omgang heeft ze wel de nodige pit en zeker voor een 15 jarige! Maar ondanks het op de site anders vermeld stond, werd het me wel direct gezegd toen ik naar haar kwam kijken! Die eerlijkheid apprecieer ik echt.
Ben dezelfde dag nog terug gekomen om haar te kopen en hier werd ik vriendelijk onthaald. Ik mocht haar nog eens zelf uit de weide halen en poetsen terwijl ik wachtte.
Later een passend zadel uitgezocht voor haar en ook de extra optie dat ze haar brengen voor een klein prijsje vond ik mooi meegenomen! Een trailer huren had duurder uitgekomen.

Aangezien je het paard meervoudig kan testen en zien, zie ik niet in hoe ze volgens sommige mensen “oplichters” zijn. Je ziet wat je koopt en maakt zelf de beslissing.
Er zijn van vele paarden dierenarts rapporten beschikbaar en ook het boekje mag ingezien worden.
Laat je dus niet misleiden door de slechte reviews maar ga gewoon zelf eens kijken naar deze stal :)

9 maggio 2024

Risposta di Stal Doorstap

Dank je wel voor je fijne reactie!! Gelukkig hebben we voornamelijk posi reacties van mensen die daadwerkelijk zijn geweest....
We wensen jullie heel veel plezier en geluk met Jannemie :0

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met ons nieuwe paard!

Vanochtend voor het eerst bij Stal Doorstap geweest. Fijne begeleiding, eerlijke mensen en lieve paarden. Ik heb respect voor handelaren en zeker voor deze. Je verkoopt de paarden van een ander en moet het maar allemaal netjes en eerlijk zien te verkopen zonder dat je ze al maanden/jaren kent. Een lieve, eerlijke en toegankelijke vrouw & haar hulpje

22 maggio 2024

Risposta di Stal Doorstap

Ontzettend dank je wel Bart! Fijn dat jij ook eens vanuit een andere hoek de zaken bekijkt...

Valutata 5 stelle su 5

Wij kwamen daar aan zo gast vrij en zo…

Wij kwamen daar aan zo gast vrij en zo lieve mensen die helpen om mee te denken voor jou /gezin welke paard erbij past.

Stallen zijn schoon.
Ze zijn zorgzaam.
Het was echt netjes.
De mensen die er werken staan je netjes te woord en helpen je overal bij en geven je de tijd om een klik met het paard te krijgen kortom een echte aanrader om je paard daar te halen.

14 maggio 2024

Risposta di Stal Doorstap

Dank je wel Ricardo! We werken hard en doen ons best....Fijn dat mensen zoals jij dat waarderen. Tot gauw!

Zelf geen ervaringen mee

26 aprile 2024

Risposta di Stal Doorstap

origineel bericht : "Zelf geen ervaringen mee, maar alleen maar slechte dingen over de stal gehoord. En zelfs Ehorses waarschuwt over stal Doorstap! Opletten dus! "

En zo zie je hoe onbetrouwbaar reviews zijn.
Fleur, als dat je echte naam tenminste is, je geeft ons wel een lage score terwijl je nog nooit bij ons bent geweest .
Dit negatieve napraat gedrag is levensgevaarlijk. Het heeft oorlogen met massamoorden veroorzaakt!
Ik wil je van harte uitnodigen een kijkje te komen nemen.

Goeie service g

Goeie service
Gastvrije mensen
Paard gekocht en word netjes thuis gebracht

16 aprile 2024

Risposta di Stal Doorstap

Dank je wel voor de fijne review. nog heeeeeeel veel plezier en geluk met elkaar!

Valutata 1 stelle su 5

Laat je niet misleiden door goede…

Laat je niet misleiden door goede reviews (zijn op verzoek gemaakt en slechte verwijderd ze), iedereen uit de paardenwereld weet dat dit een grote oplichter is! Ook wij hebben een rechtzaak tegen haar en haar praktijken aangespannen en zijn op alle punten in het gelijk gesteld door de rechter (uitspraak is openbaar gemaakt). Ze stond echt in haar hemd in de rechtzaal, kwam geen zinnig woord uit. En ze kwam te laat binnen want ze kwam net uit een andere rechtzaak, dat zegt genoeg lijkt me.
Het is een levend dier dat je koopt, deze vrouw is alleen op geld uit. Bel alsjeblieft eerst een aantal willekeurige goed aangeschreven stallen en hoor wat ze over Doorstap te zeggen hebben, terwijl ze je zeer zeker enkele betrouwbare kunnen aanraden! Ga dus niet af op haar marktplaatsadvertenties etc, maar laat je eerst goed voorlichten door mensen met vakkennis voor je zo'n belangrijke aankoop doet als een paard voor jezelf of je kind bij deze handelaar van Stal Doorstap.
Negeer een eventuele reactie van Melanie hieronder, ze is vooral bezig zichzelf goed in de kijker te plaatsen en naieve meisjes die blij zijn daar met paarden te mogen helpen reviews te laten schrijven.
Update: Melanie kon bovenstaande niet verwijderen, maar heeft wel bij Trustpilot geklaagd, waarop wij door Trustpilot werden gevraagd bewijs van de rechtzaak op te sturen, wat wij gedaan hebben, de gehele uitspraak, waar wij en zij met naam en toenaam in staan. Dus heeft Trustpilot het laten staan.
Het verwijderen van negatieve reviews kan hier idd niet Melanie, maar wel op eigen site etc, wat ze grif doet.
Lees haar reactie op onderstaande negatieve reviews, dan krijg je een goede indruk met wie je van doen hebt. Zeer onprofessioneel.
Absoluut onbegrijpelijk dat er niet wordt ingegrepen bij dit soort malafide dierenhandelaars. Dat dit in een westers land nog kan bestaan is haast niet te bevatten.

12 aprile 2024

Goedemiddag.
Ik weet niet wie u bent, maar wij hebben geen recht zaken lopen.
Ik zie in uw 4 reviews dat u ook andere bedrijven slecht beoordeeld.
Jammer. Iedereen doet zijn best, en wij doen dat ook zeer zeker.
Ons een oplichter noemen is smaad en laster.
Wat is uw naam? Dan kunnen we open en eerlijk discussiëren.
Je kunt geen reviews weghallen, ook dat is een onwaarheid.

Valutata 5 stelle su 5

Danke für die unkomplizierte tolle…

Danke für die unkomplizierte tolle liebenswerte Betreuung und Abwicklung beim kauf von Streety.

Kann das ganze Team nur weiterempfehlen.

Vielen lieben Dank und liebe Grüße Familie Hiepen mit Hume Street 🥰

15 febbraio 2024

Risposta di Stal Doorstap

Sehr vielen lieben Dank von Stal Doorstap, und noch viele jahren spaB mit einander!

Valutata 5 stelle su 5

In januari en afgelopen weekeind op…

In januari en afgelopen weekeind op deze locatie met een aantal van hun paarden mogen trainen voor onze opleiding.
Er waren net een aantal jonge paarden bijgekomen en het was mooi om te zien hoeveel vooruitgang die in 1 weekeind maakten. Ze waren nu nog wat mager (zo zijn ze daar binnen gekomen), maar het ontbreekt ze aan niets. En als ik zie hoe de paarden die ik in januari heb gezien er nu bijstaan, komt dat helemaal goed!
Fijn om met zo'n diversiteit aan paarden te mogen trainen! Door ze te trainen in grondwerk, schriktraining, over een zeil lopen enz. hebben de paarden weer waardevolle ervaringen op kunnen doen en zie je ze groeien in hun vertrouwen en vaardigheden. Zo leren ze ook om met nieuwe situaties en prikkels om te gaan en dat is voor alle paarden heel waardevol. Omdat alle paarden daar zo verschillend zijn heb ik goed kunnen ervaren dat ieder paard wat anders nodig heeft en dat als je daarop afstemt het paard zelfs in 1 sessie, al enorm vooruit kan gaan. Fijn dat jullie de paarden deze ervaringen bieden! Hier gaan hun toekomstige eigenaren echt plezier van hebben.
Dank voor de gastvrijheid.
Hartelijke groet, Marjolein

11 marzo 2024

Risposta di Stal Doorstap

Marjolijn , ontzettend bedankt voor jouw feedback. We hopen dat Equine nog HEEL vaak terug komt op onze stal en jou nog te mogen zien.....

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più