Vi blev kontaktade flera gånger med samma frågeställning kring lånet vilket känndes lite underliget eftersom vi redan svarat på frågorna. Likaså verkade "appen/webbsidan" för den som är medsökande int... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevlig kundtjänst med snabb hjälp. Det som drar ner betyget något är att uppdateringen på mina sidor var ofullständig. Jag kontaktade kundtjänst ett par gånger och fick veta att det fattades informat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Perfekt lånegivare, bytte ifrån LF och fick betydligt lägre ränta. Inga krånliga upplägg och bra support i samband med bytet. Tydligt översikt när man loggar in på ränta, amortering och vad som skall... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snabbt och smidigt, inga ”polisförhör” som andra banker när man ansöker om att flytta bolån vilket är väldigt skönt. Värderade dessutom mitt hus högre så fick 2.82% ränta i jämförelse med lägsta... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent

Sturegatan 15, 11436, Stockholm, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Håller vad de lovar med lägsta räntan.
Alltid bra service i telefon av riktig människa och Ingen tråkig chat med AI Bot som inte kan svara på nåt.

Risposta di Stabelo AB
Snabb service och bra ränta. Det gick snabbt att få hjälp när jag ringde och hade frågor.

Risposta di Stabelo AB
Processen att flytta över bolånen gick smidigt och allt sköttes via nätet. Ringde vid nått tillfälle för att dubbelkolla och inga långa telefonköer.

Risposta di Stabelo AB
Inget krångel utan klara besked från trevlig personal. Er hemsida för låneansökan är utmärkt.

Risposta di Stabelo AB
Flyttade mitt bolån till Stabelo. Möttes av otroligt hjälpsamma och trevliga människor. Fick snabb återkoppling när jag gjort något. Laddade upp fel dokument och då hörde Stabelo av sig och hjälpte mig. Känner mig så nöjd och allt gick smidigt och snabbt.. Sen fick jag en mycket bra ränta.

Risposta di Stabelo AB
Smidigt och snabbt hanteras ärendet
Klara besked
Vi rekommenderar att anlita
Man blir inte besviken 👍🤗

Risposta di Stabelo AB
Mycket trevligt bemötande och smidigt att byta bank.

Risposta di Stabelo AB
Det var bra men lite långsam hantering, trots att jag var befintlig kund och jag redan svarat på allt tidigare. Men det var trevligt bemötande iaf. Det är alltid bra!

Risposta di Stabelo AB
Tog två hela veckor innan vi fick besked om okej att höja bolånet, trots en liten höjning. Hade hoppats på snabbare hantering. Sen gick allt väldigt smidigt till utbetalning.

Risposta di Stabelo AB
Snabb och vänlig återkoppling. Bra förklaringar om
tllvägagångssätt.

Risposta di Stabelo AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.