Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup Recensioni 125

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Vi har haft en rigtig god oplevelse med JKE Design Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup – ikke bare én gang, men to gange 😊 Første gang vi købte køkken hos dem var i 2008, og allerede... Leggi di più

Vores første hårde hvidevare køb var for 10 år siden, hvor vi fik en fantastisk service og vejledning af Michael.....nu 10 år senere bliver vi igen mødt af Michael med et godt humør, dejlig humor... Leggi di più

Super betjening og super dejligt standard køkken..... MEN hvis de lokker jer til at betale det fulde beløb 4 uger inden levering af køkkenet for at spare 3%. så lad være og betal de 3% ekstra det kost... Leggi di più

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Negozio di articoli da cucina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Køkken & Hvidevare Brugsen, St. Ajstrup

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Gammel kunde

Jeg er gammel kunde hos Hvidevarebrugsen og de kan altid komme med et konkurrencedygtigt tilbud. Læg så en super og kompetent kundeservice oveni og jeg siger bare 1000 tak for min nye tørretumbler til Michael & Co.

13 marzo 2023

Virkelig god service

I forbindelse med køb af en Miele dampovn har vi hos Karl-Åge fået en upåklagelig behandling, herunder vejledning, pris og i særdeleshed en fin opfølgning på leveringen. Ved næste hvidevarekøb vender vi igen blikket mod Hvidevarebrugsen.

3 febbraio 2023

Lutter gode oplevelser gennem mere end 10 år

Har handlet hos Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup i mere end 10 år og udstyret flere boliger med indkøb her fra. Jeg har altid fået meget professionel betjening, rådgivning uden omsvøb, ekstremt konkurrencedygtige priser og levering hurtigere end jeg selv kunne nå at være kørt i en butik og hente varerne. Hver eneste gang har en aftale været en aftale, som det burde være alle steder, men desværre ikke er det. Min bedste anbefaling

13 febbraio 2023

Super service og gode priser

Efter, grundigt, at have undersøgt markedet for hvidevarer til vores nye køkken samt indhentet tilbud fra en tysk og københavnsk forhandler, som begge meldte 4-6 måneders leveringstid på opvasker og køleskab… forsøgte jeg mig med Hvidevarebrugsen, hvor Michael L. Kunne oplyse at de havde både det ønskede køleskab og opvasker på lager. Derfor var det en nobrainer at placere ordren hos Hvidevarebrugsen - og så gør det jo heller ikke noget, at prisen var mere end 15% billigere en den københavnske leverandør.
Alt blev leveret til aftalt tid.
Jeg kan varmt anbefale Hvidevarebrugsen

30 novembre 2022

Super god service

Lige fra start for flere måneder siden til endelig leverance har vi fået den bedste service og vejledning på produkter og leverance. Helt igennem top klasse.

14 ottobre 2022

Super service

Super service. Vi har i mange år købt alle vores hvidevare hos St. Ajstrup. Vi har altid fået den bedste service. Vi bestilte et nyt køleskab i foråret 2021. Der var mange problemer med leveringen fra producenten, men Michael Lønstrup fandt en løsning og leverede et nyt køleskab til låns. De får den bedste anbefaling fra os. Vh. Per, Aalborg

25 agosto 2022

Super super service😄

Super super service😄

Har endnu engang købt hvidevarer hos St Ajstrup og igen top service.
Fået super vejledning af Michael og en god pris…
Jeg anbefaler til enhver tid St Ajstrup👍🏼👍🏼👍🏼

Rikke, Øster Højst

7 agosto 2022

Rigtig god service

Jeg har handlet i flere omgang med Hvidevarebrugsen St. Ajstrup. Jeg bliver altid mødt af rigtig god service og levering til tiden. Her for nylig, i forbindelse med en reparation på et vinkøleskab, har jeg også oplevet den bedste service og ombytning med et smil.

Jeg vil meget gerne anbefale Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup.

Mange hilsner,
Martin Warner

8 giugno 2022

Vi fikk akkurat den hjelpen vi ønsket…

Vi fikk akkurat den hjelpen vi ønsket og trengte da vi skulle innrede et helt kjøkken med hvitevarer. Gode merkevarer til gode priser og all informasjon fikk vi tilsendt på mail. Så var det bare møte opp og se, ta på og velge. Stor takk til Michael! Veldig nyttig at alt kunne stå på deres lager til vi var klare for å motta det, trygt levert på døren. Nå skulle vi bare ønske at vi kunne kjøpe en plenklipper der også...

31 maggio 2022

Vi fik en helt fantastisk modtagelse

Vi fik en helt fantastisk modtagelse, og efter kort tid, hvor vi var blevet spurgt om vores ønsker, fik vi en ganske fortræffelig gennemgang af forskellige modeller.
Endte med at vi fik opfyldt vore ønsker og drog derfra med ny ovn.
Det er absolut ikke sidste gang vi lægger vejen forbi.

27 maggio 2022

StAjstrup giver tryghed i handlen

Jeg fik anbefalet St. Ajstrup for mere end 10 år siden, og handlet der ad flere omgange. Hele sommerhuset blev udstyret, og diverse hvidevarer i mit helårshus er også skiftet ud. Senest kogeplade og kombiovn. Jeg har fået en super vejledning omkring pris , teknik, valgmuligheder, kvalitet og levering. Jeg har handlet med Michael hver gang og har derfor også givet mine anbefalinger privat til venner og familie.

26 maggio 2022

Intet mindre end 5 stjerne til Michael

Intet mindre end 5 stjerne til Michael, som fra første møde i butikken har ydet åben og ærlig service. Vi har købt komplet hårde hvidevarer til vores nye hus, service og pris kunne vi ikke finde matchende andetsteds. Vi blev taget godt imod i butikken, og fik den rette vejledning i forhold til de ønsker vi havde til produkterne. Vi handler ingen andre steder end hos Michael fremadrettet.

18 maggio 2022

Jeg kan varmt anbefale Køkken og…

Jeg kan varmt anbefale Køkken og Hvidevarerbrugsen St. Ajstrup. Efter 2 mails, og et par telefonsamtaler, havde jeg 2 dage efter mine nye lækre hvidevarer, direkte leveret til døren, og til en vanvittig skarp pris.

Så jeg er slet ikke i tvivl om at her handler jeg fremover.

26 aprile 2022

Sublim service

Sublim service, kompetent rådgivning i forhold til valg af modeller og hurtig svar ved forespørgsler. Så venlig og serviceorienteret som man kunne ønske sig.

26 aprile 2022

Fantastisk service!

I en tid hvor det er umuligt at skaffe køl og frys, blev vi redet af Hvidevarebrugsen. God service af hvidevarekonsulent Karl-Åge og hurtig tilbagemelding. I modsætning til alle andre hvidevareleverandører, kan Hvidevarebrugsen levere det vi mangler inden for en uge. Stor varm anbefaling herfra!

18 marzo 2022