5 daagse naar MotoGP Valencia geweest. Alles tot in de puntjes geregeld. Altijd iemand aanwezig/ bereikbaar. Zowel met boeken als tijdens de reis vriendelijke en enthousiaste mensen. Goed hotel. Alles... Leggi di più
Super weekend gehad!!, mooi circuit en de gekozen groene tribune voor herhaling vatbaar. Een minpuntje de vrijdag komen we pas aan om 22:00 uur in het Hotel primus, de maandag vlogen we om 20:40 uur t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor de eerste keer meegegaan met Sporttavel naar de MotoGP van Valencia. Dit is zeer goed bevallen! De mensen van Sporttravel zijn zeer vriendelijk en toegankelijk, de reis zelf is goed geregeld en a... Leggi di più
Afgelopen weekend met sporttravel naar Valencia geweest. Alles was super geregeld! Snelle transfers naar het circuit, mooie tribuneplaatsen, super hotel op centrale locatie. Gezellig diner op zaterdag... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Voor een ultieme ervaring met persoonlijke benadering en 100% service, bezoek je je favoriete sport met SportTravel.
Atoomweg 2, 1627LE, Hoorn, Paesi Bassi
- 0229-295006
- info@sporttravel.nl
- www.sporttravel.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Geen klagen over de begeleiding van…
Geen klagen over de begeleiding van Sporttravel, dat is altijd fantastisch en dat elk jaar weer. Het hotel liet te wensen over met het eten, het is ver lopen naar de restaurants en de klantvriendelijkheid was niet heel erg top, we hadden weer een kamer naast de liften en dat zorgt voor veel overlast als je wil slapen. Ik begrijp dat het voor jullie ook moeilijk is met het uitzoeken van de hotels. 3 jaar geleden hadden we een tophotel

Risposta di SportTravel, voor al uw topsportreizen.
Goed georganiseerde trip
Goed georganiseerde trip, goede prijs kwaliteit verhouding hotel, paddock bezoek was super en prachtige tribune plek op circuit.
Goed verzorgde reis naar de MotoGP van…
Goed verzorgde reis naar de MotoGP van Mugello.
Zorgzaam in alle opzichten
Zorgzaam in alle opzichten
Top weekend gehad
De reis was goed georganiseerd
De reis was goed georganiseerd. Alleen jammer dat er geen avond eten bij zat en dus niet gezamenlijk aten.
En de winnaar is.......... Ducati
Top weekend gehad in Toscane niet alleen MotoGP maar ook dagje Florance, Ducati museum en een deel Bologna. Mooie reis door de bergen.
Top geregeld en begeleiding meedenkend…
Top geregeld en begeleiding meedenkend en gezellig niks is teveel
Een aanrader voor iedereen die een goed georganiseerde reis willen doen.
Mugello
Goed georganiseerd vriendelijke mensen
Goede begeleiding
De plaats op de tribune was prachtig
Kortom voor herhaling vatbaar
Top ervaring!!
We hebben voor de eerste keer een Motogp reis naar Mugello geboekt bij SportTravel en dit is zeker voor herhaling vatbaar!!!
Alles was zeer goed georganiseerd, goed hotel, goede reis begeleiding en de beste plaatsen op het circuit.
Extreem genoten en voor het team van SportTravel, blijf zo doorgaan!!!

Risposta di SportTravel, voor al uw topsportreizen.
Weer een prachtige reis gehad naar…
Weer een prachtige reis gehad naar Jerez in Spanje! Martin en collega’s super bedankt, alles was top!!!
Voor de 8ste keer mee geweest met…
Voor de 8ste keer mee geweest met Sporttravel; dit keer MotoGP Jerez. Wederom tot in de puntjes fantastisch georganiseerd!! Echt een top organisatie niets dan lof! Helma & Paul Gerlach
Was weer een Super weekend MotoGp Jerez
Was weer een Super weekend, bedankt Martin, Asse en Mark . Altijd weer een feestje om mee te gaan.
Geweldige ervaring en een prima…
Geweldige ervaring naar Qatar met een prima organisatie!
Van dag 1 tot dag 6 was alles super…
Van dag 1 tot dag 6 was alles super goed geregeld,SportTravel doet er dan ook alles aan om het ons naar de zin te maken wat ook zeker gelukt is ik heb me geen moment verveeld of wat dan ook het was voor ons de eerste keer met SportTravel maar zeker niet de laatste keer is het niet voor een complete reis dan is het wel voor de toegang's kaarten voor welke MOTO GP dan ook blijf vooral zo doorgaan.
Alles goed en prettig geregeld.
Trip naar WK schaatsen (afstanden) in…
Trip naar WK schaatsen (afstanden) in Inzell.
We zijn zeer tevreden over de organisatie van de reis, de accommodatie en het aanbod van busvervoer naar en van het ijsstadion. Bad Reichenhal vonden we een leuke plaats om te verblijven. Voor sportreizen is SportTravel een echte aanrader.
Goede organisatie
Goede organisatie, strakke regie en zeer behulpzaam
alles was perfect geregeld
Doen jij meer schaats reizen…
Doen jij meer schaats reizen organiseren!!!! Doe mij due dan toekomen. Het is ons ( met 4 personen ) zeer goed bevallen.
Prima georganiseerd
Prima georganiseerd, uitstekend hotel, prima transfer geregeld, (alleen jammer dat sommige deelnemers zich niet aan de gemaakte afspraken konden houden). Maar zeker een organisatie om bij anderen aan te bevelen.