Sportiek Reizen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een prettige website met groot aanbod wintersport arrangementen voor een zeer gunstige prijs. Vriendelijk contact gehad per e-mail en telefoon. Alles was binnen 1 dag bevestigd.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reacties en denken goed mee. Prijs zelfs iets lager dan bij andere (grote) reisorganisaties. Uiteindelijk toch een ander gebied geboekt, omdat ze daar al 2 grote appartementen naast elkaar besc... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Settimane bianche
  2. anche in
  3. Agenzia per escursioni
  4. Agenzia viaggi
  5. Tour operator

Scritti dall'azienda

Wintersportvakantie voor iedereen! ✅ Lastminutes, ✅ aanbiedingen, ✅ wintersport en skivakantie voor families, vrienden en bedrijven. Ieder jaar kiezen er meer sneeuwliefhebbers voor een skivakantie met Sportiek. We krijgen vaak van onze gasten terug dat zij erg te spreken zijn over onze persoonlijke benadering en deskundig advies. Dit vinden wij dan ook super belangrijk! Voor al je vragen kun je ons altijd bellen (NL: 020-472626 BE: 038-081378 of mailen: info@sportiek.com ! Hopelijk tot snel! Het Sportiek-team

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

67 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

reiservaring met sportiek

Het was voor ons de eerst keer op skireis. Wij hebben dit via Sportiek gedaan. Alles verliep heel vlot. Mail ontvangen met alle info en vouchers. Ook ter plaatste was alles in orde zoals beschreven. Ik heb dan ook maar lof over de organisatie.

5 aprile 2024

Toppers

Doen er alles om je vakantie tot een succes te maken. Zijn bereikbaar op uitlopende tijdstippen en ook als je op zaterdagmiddag de locatie niet kunt vinden. Zorgden voor een mooie upgrade toen het door ons gereserveerde appartement niet beschikbaaar was.

17 febbraio 2024

Super!

Het is ieder jaar weer een heel goed verzorgde wintersport met Sportiek.
Wordt goed meegedacht met ons en altijd goed kontakt. Kortom super!

16 marzo 2024

Voor herhaling vatbaar.

In februari 2024 zijn we voor het eerst via Sportiek op skivakantie geweest naar La Toussuire. Samengevat: voor herhaling vatbaar - alles prima geregeld tegen een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en met een goede, heldere tussentijdse communicatie.

7 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

Het was een heerlijke vakantie

Het was een heerlijke vakantie. De informatie vooraf was op tijd. We moesten 2 keer overstappen op een andere bus, maar alles verliep soepel. Het appartement voldeed aan de beschrijving.

16 febbraio 2024

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld
Vooraf duidelijke documentatie ontvangen over de route , inchecken, skipassen enz
Stuk voordeliger als andere reisorganisaties
Aanrader dus 👍

20 gennaio 2024

Aanrader

Vlotte communicatie, makkelijk bereikbaar en mooi verzorgd appartement op toplocatie in Val Cenis. En voor een voordelige prijs. Wij zijn zeer tevreden van deze organisatie

5 gennaio 2024

Prima vakantie

Wij gaan al heel wat jaren op wintersport met sportiek.
Altijd goede ervaringen gehad.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Indien nodig ook goed persoonlijk contact.

27 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Al 8 jaar lang onze favoriete skivakantie!

Wij gaan al 8 jaar op rij op wintersportvakantie naar Saint Jean D’Arves met Sportiek. We logeerden al in La Grenouillere, Val D’Arvan en Les Marlottes. Deze laatste chalet is onze nieuwe favoriet. De appartementen zijn gloednieuw en liggen vlak naast de piste. Het appartement is heel eenvoudig en qua afmetingen typisch Frans (niet erg groot), maar voor de prijs die we betalen zijn wij enorm tevreden. We worden altijd hartelijk ontvangen. Les Sybelles is een fantastisch gebied, ook veel off piste.

27 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goede informatie over het gebied en accomodatie

Vooraf kregen we een reisbrief met alles wat je over het gebied/dorp zou willen weten. Skiverhuur, dokter, supermarkt etc. Checklist en reisgegevens voor de locatie ook via mial gekregen. Natuurlijk ook de vouchers. Alles op tijd. Inchecken bij de locatie duurde een half uurtje. Dat zou beter kunnen maar dit ligt denk ik niet aan sportiek. Misschien kunnen ze dit wel aan de locatie doorgeven.

6 gennaio 2024

Top organisatie

Top organisatie! Fijn contact. Heel goed geholpen aangezien wij toch een ander appartement wilden dan in 1e instantie geboekt. Nadien nog een privé parkeerplaats geboekt en alles prima geregeld . Wij verbleven met kerst in Val Thorens Le Cheval Blanc.
Wij raden sportiek reizen aan!

23 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Het was ronduit slecht

Het was ronduit slecht, we kregen een appartement die wij niet geboekt hadden. Zo stond er beschreven dat er twee slaapkamers aanwezig waren. In de realiteit was dit één slaapkamer en één stapelbed die in de keuken stond. Daarnaast hadden wij een zespersoonsappartement geboekt, maar wanneer de bedbank uitgeklapt zou moeten worden, kon de eettafel in de keuken niet meer gebruikt worden door het ruimtegebrek. Tevens was ook de vaatwasser kapot, deze is toen 'gemaakt' door iemand van de receptie, maar de volgende dag was deze opnieuw kapot. Hierbij werd aangegeven dat zij zich hier ook niet over verbaasde, immers was deze vaatwasser al 25 jaar oud. Daarbij was het appartement vies (haren naast het toilet, viezigheid in de badkuip en ook een bevuilde vloer). Bij aankomst hebben wij direct het nummer van Sportiek gebeld, maar zij konden ons niet verder helpen. Zij konden ons niet meer in het juiste appartement plaatsen, omdat alles vol zat. Echter gingen zij wel regelen dat er schoongemaakt werd, dit is vervolgens nooit meer gedaan. Dit hebben wij toen zelf ook bij de receptie aangegeven, maar ook dit mocht niet baten. Vervolgens was de service in Nederland traag en moesten wij hier continu achteraan zitten. Wij hebben reactie van Sportiek afgewacht alvorens deze review te plaatsen. Helaas kregen wij geen reactie op onze berichten.
Wij komen hier nooit meer terug en wachten nog op een vergoeding van dit appartement die wij niet geboekt hadden met daarbij de slecht service!

30 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

geen aanrader !

Absoluut geen enkele hulp ontvangen bij een dispuut met de verhuurder omtrent een onterecht ingehouden waarborg. Zogezegd was het fornuis stuk (terwijl we een ganse week perfect kookten) en kon ons geen enkel bewijs van het defect of herstelling voorgelegd worden vanuit Odalys Vacances. De aanwezige reisbegeleiding gaf nooit thuis alsook de mensen in Nederland niet.
NOOIT MEER voor ons!

17 dicembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più