Spisehusetskagen Recensioni 11

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Virkelig skuffende mad

Vi spiste der for et års tid siden og det var absolut ikke godt. Nu tænkte vi der var kommet ny eje, men desværre var det fuldstændig tørstegte rødspættefileter, de virkede som om de var glemt lidt for længe i frituren 🫣
Så skuffende at et sted der burde have nem adgang til det bedste friske fisk, ikke sørge for de ansætter nogen som har interesse i at tilberede maden ordentlig så man har lyst til at komme igen.

9 febbraio 2026

Helt fantastik mad

Helt fantastik mad!
Vi var der to voksne og to børn (8 og 9 år).
Børnene fik børnemenuer - de syntes de var helt fantastiske! Vi voksne fik stjerneskud og winersnitzel - super lækkert! 😍
Vi kommer snart igen! 👌🏽

14 dicembre 2025

Vi plejer at være på cykeltur fra…

Vi plejer at være på cykeltur fra Frederikshavn til Skagen hver år og spise på Jørgens Spisehus.
Som regel et Stjerneskud. Det er nu lavet på tørt franskbrød og fisken er paneret så man næsten kun kan smage paneringen. Tror også fiksen er frityrestægt i stedet for som tidligere pandestækt i smør.

Efter der er kommet nye ejere er maden blevet elendig.

Kommer der ikke mere.

20 maggio 2025

Hunde meget velkomne

Hvis du gerne vil have din hund med ud at spise, så er Spisehuset Skagen lige noget for dig 🙂 personligt syntes jeg ikke at hunde høre til på en restaurant, med mindre det er service/ fører hunde.

6 agosto 2025

0 stjernes oplevelse

En stjerne fordi vi sad i læ😳. Stjerneskud skudt noget forbi - uspiseligt brød, dåseasparges, meget kedelig flade fisk, ok rejer og hvorvidt dressingen er hjemmerørt/lavet kan der sås tvivl om. Fruen fik en pose salat på en tallerken med friturestegte falafel og croutoner hun ikke turde røre. Samme kommentar om hendes dressing. Tænk dig godt om før du går derind.

5 agosto 2025

Var på spisehuset i går

Var på spisehuset i går. 4 personer. 2 stjerneskud samt 2 skinkeschnitzel. Nærmest uspiseligt. Stjerneskud på tørt toastbrød. Kedelige tørre fisk. Våde dåse asparges og rejer. Den såkaldte hjemmelavede dressing dårlig. Kartoflerne til schnitzel var frosne kartofler opvarmet i microovn. Bløde og uspiselig. Schnitzlen virkelig blød og ulækker. Mit råd. Bliv derfra.

2 agosto 2025

Nye ejere laver ikke kvalitet

Vi havde bestilt stegt flæsk som kun bliver serveret om onsdagen og han havde glædet sig. Hun bestilte fiskefilet med pommes frites
Flæsket blev sendt tilbage. Fedtet var ikke smeltet og sværen sej på alle stykkerne. Efter 20 minutter! Kom tallerkenen retur. Flæsket var det samme, men der var nu yderlig e skefuld af de elendige kartofler der fulgte med. Hun kunne ikke smage fisken. Paneringen var tykkere end fisken. Hun spise en smule af fritterneefter at have smagt fisken. Uspiselig.
Flæsket og fisken blev efterladt som et signal om den elendige mad.
Det varer meget længe inden vi kommer på Spisehuset igen.
Som fastboendei Skagen løber sådan en elendig oplevelse hurtigt byen rundt!

23 luglio 2025

Rigtig lækkert mad

Super lækkert mad. Bestilte en rødspættefilet med pommes frites, skønt at det er rigtig fisk og ikke det papfisk som andre steder
Super venlig tjener og dejligt indeklima. Kommer helt sikkert igen

24 luglio 2025

I dag hedder det spisehuset og er…

I dag hedder det spisehuset og er Jørgens spisehus afløser ☹️ må godt nok indrømme at det var en tam oplevelse…… spiste noget der skulle være stjerneskud ( babymos) øv…. En meget slatten omgang og utroligt tørt brød…. Og ingen respons fra tjeneren derpå. Min med spisere sad med bestikket og spiste da tallerknen blev fjernet 😱 aldrig igen vil vi spise der.

10 luglio 2025

Rejesalat med hjemmelavet dressing

Rejesalat med hjemmelavet dressing. Var købt chili dressing.
Vi kom en fredag aften sidst i juni
kl.19.40 og spurgte på mad. Køkkenet lukkede kl.20.00.
Maden kom hurtigt. Kl.20.00 blev musik slukket og personalet ventede kun på at vi gik.

27 giugno 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito