Valutata 5 stelle su 5

De 2x 1uur en 20 minuten rijden waren het dubbel en dwars waard! Wat een prachtige ruime winkel & super lief personeel met fijne en geduldige service. Er word je nog een kopje koffie of thee aangebode... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kreeg een onyx binnen die duidelijk energetisch met een intentie was geladen. Moest hem uitbesteden om de steen van die lading te ontdoen. Vrij negatief en het kostte de persoon moeite om de steen wee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bijna 3 uur hiervoor gereisd maar wat een mooie winkel & top service! Was een beetje bang om een dure Moldaviet ergens te kopen (ivm met namaak) maar het werd me allemaal heel goed uitgelegd. Kon ook... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had 4 prachtige armbandjes besteld echter had ik ze te groot besteld. Heel fijn mail contact gehad en 2 dagen er na had ik de juiste maat ontvangen. Erg tevreden over de zeer prettige dienstver... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per esoterismo
  2. Negozio di prodotti per l'aromaterapia
  3. Negozio di oggetti da collezione
  4. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Spiritual Garden – dé edelsteenwinkel en spirituele webwinkel voor liefhebbers van kristallen, edelstenen en sieraden! In onze online edelsteenwinkel vind je een uitgebreid aanbod aan natuurlijke schatten: van ruwe en gepolijste edelstenen tot handgemaakte edelstenen sieraden, armbanden, hangers en unieke interieurstukken zoals kristallen sculpturen en edelsteenbollen. Wij streven ernaar om het meest complete assortiment edelstenen en mineralen aan te bieden. Daarnaast vind je bij ons alles wat je nodig hebt om je stenen te reinigen, op te laden en energetisch te verzorgen. Bezoek je liever een fysieke winkel? Je bent van harte welkom in onze ruime edelsteenwinkel in Udenhout (vlakbij Tilburg), waar je de stenen zelf kunt ervaren, vergelijken en persoonlijk advies krijgt over welke edelsteen bij jou past.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,4

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top, aanrader!

Snel geleverd, keurig verpakt. Ook enorm veel goede informatie op de website. Foutje in de bestelling werd super netjes en snel opgelost. Aanrader!

3 aprile 2023

Kort maar krachtig over Spiritual Garden

Kort maar krachtig:
- Artikelen: mooi en van zeer goede kwaliteit,
- Verzending: snel en zorgvuldig ingepakt,
- Service: begeleiding van klanten bij eventuele problemen: uitstekend en zeer vriendelijk. Top!

13 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige webwinkel met hele goede…

Geweldige webwinkel met hele goede service. Ik heb er onlangs een prachtige ring gekocht. Helaas viel binnen een maand de steen er uit, iets dat zelden voorkomt. Gewoon pure pech. Ik bracht de winkel op de hoogte en ze hebben het bedrag direct terug gestort op mijn rekening. Ik kreeg daarnaast een hartverwarmend schrijven. Wat een geweldige reactie! Ik ga hier zeker opnieuw bestellen in de toekomst.

26 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Ik had 4 prachtige armbandjes besteld…

Ik had 4 prachtige armbandjes besteld echter had ik ze te groot besteld.
Heel fijn mail contact gehad en 2 dagen er na had ik de juiste maat ontvangen.
Erg tevreden over de zeer prettige dienstverlening!
En nu genieten van de zeer mooie armbandjes met prachtige edelstenen!
Ze waren super mooi ingepakt dus het waren echt cadeautjes die ik mocht open maken.

12 agosto 2022

Super!

Laatst voor de tweede keer hier besteld. Ze verkopen prachtige stenen en ze pakken deze met veel zorg in zodat ze goed en heel aankomen. De verzending is ook snel. Zal hier zeker vaker bestellen.

17 maggio 2022

ENORM BIJZONDER

Mijn moeder zorgt altijd goed voor ons! Ik wilde haar een bijzonder cadeau geven, een cadeau wat je altijd bij je kunt houden en waar je eindeloos naar kunt kijken. Nu is mijn moeder altijd enorm fan geweest van edelstenen en kristallen en alle betekenissen en/of spirituele energie wat een steen je kan geven.

Ik zocht een week lang naar een website, een betrouwbare website. Ik bestel weinig online en de steen waar ik aan dacht word veel verkocht.

Er was een website en de steen kon vanuit Canada komen! Ja, daar gaan we, dat gaat nooit aankomen bij mij haha. Super leuk, maar ik ga verder kijken!

Toen kwam ik bij Spiritual Garden uit en dacht… ik bestel het gewoon. Ik kon helaas niet voor achteraf kiezen, wat natuurlijk ook super logisch is. Kijk wat voor mooie artikelen hun verkopen. Dus ik bestel een Amethist kristal van een vorm van een hart!

Ik schreef dat ik graag een standaard erbij wilde en dat het een cadeau was voor mijn moeder. Ik kon het niet vinden op de website. Eenmaal de order geplaatst, kreeg ik een traceercode en belde de dag daarna naar de klantenservice om na te vragen of dat alles goed ging.

De medewerker aan de telefoon! Ik waardeer die persoon enorm! Het is jammer dat ik zijn naam niet heb. Zonder ordernummer, vertelde hij meteen dat hij mijn bericht gelezen had (ik vertelde mijn voornaam en achternaam) dat hij dit allemaal gedaan heeft voor mij. Wauw! Ik was helemaal verbaast en enorm dankbaar dat iemand mijn bericht gelezen had! Dat hij daar wel iets mee gedaan heeft. Ook al kon hij niks voor mij betekenen, hij verteld precies mijn verhaal.

Ik kreeg een bericht dat het pakket aangekomen was. Nou, ik ren niet snel voor een pakket, maar was snel in de winkel. Eenmaal thuis en ik maak het pakket open… ik voel dat hier zoveel liefde en zorg in gestopt is. Zeer netjes verpakt, leuk kaartje, zelfs een briefje wat de steen precies doet. Het vreemde is dat ik dit bij het cadeau wilde doen!!!!!! HOE BIJZONDER! Dat ze dit zelf gedaan hebben!

Mooi en dankbaar! Kan niet anders zeggen! Kan niet wachten om het haar te geven. Geen woorden!

Spiritual Garden! Ook al is dit mijn eerste order… ik zal zeker vaker bestellen bij jullie! Dankbaarheid! Wil graag dat iedere medewerker dat weet.

29 dicembre 2021

Super

Ik was op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau voor mijn vriendin. Hierbij heb ik uitstekende hulp gekregen en een duidelijke en eerlijke uitleg over de producten/materialen. Alles tezamen een super fijne service. Ik raad het zeker aan.

19 maggio 2021
Valutata 4 stelle su 5

Prima

Orders, updates, retouren en persoonlijk contact is altijd uitstekend verlopen. Medewerkers doen hun best tegemoet te komen aan wensen. Kwaliteit is goed.

27 gennaio 2016
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più