Zeer vlotte service. Ik had twee dagen voor oudejaar online cadeaus gekocht. Speelhuis heeft alles ervoor gedaan om alsnog mijn cadeaus voor oudejaar te laten leveren, wat ik zeer positief vond. D... Leggi di più
Prima prijs bij Het Spelhuis en goed op de hoogte gehouden over de levering. Alleen jammer dat de levering op 8/01 in het honderd liep. Ik kon in laatste instantie niet aanwezig zijn thuis en had... Leggi di più
Snelle afhandeling, super ingepakt en goeie prijs. Jammer als je een prachtig bordspel laat leveren en er is een hoekje ingedrukt maar het spel was aan alle kanten zo beschermt dat er al iets heel er... Leggi di più
Het duurde een beetje langer om mijn bestelling te leveren omdat het net in de black friday drukte viel. Maar ik werd op de hoogte gebracht van de vertraging. Mijn spelletjes waren heel netjes ingepa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle levering. Goede informatie verstrekking over de bestel en bezorg status en zeer netjes en veilig verpakt.
Goed en vlot
Groot aanbod, overzichtelijke webshop, snelle service, redelijke leverkosten, lokaal shoppen
Uiterst vlot geleverd en inhoud was in…
Uiterst vlot geleverd en inhoud was in orde!
Grote keuze en advies op maat
Grote keuze, altijd goed advies. Het Spelhuis kent het eigen gamma door en door en kan daardoor op maat van de klant aanraden. Nog nooit een miskoop gedaan daar!
Altijd correct
Altijd correct. Koop al jaren spelletjes voor Kerst en nooit problemen.
Mooie en correcte prijs
Mooie en correcte prijs. Zeer snelle en zorgvuldige levering!
Snelle en correcte bestelling
Snelle en correcte bestelling. Even gebeld voor wat meer info en vriendelijke man aan de lijn gehad
Au top
Envoi très rapide pour la France, colis reçu en 48h.
Emballé avec soin.
Heel ruime keuze aan spelletjes
Heel ruime keuze aan spelletjes. Eenvoudig besteld en vlot geleverd.
Gewoon super
Gewoon super. Dag +1 alles geleverd en perfect verzonden.
snelle afwerking van alles
Aanrader!
Heel snelle service, groot assortiment voor een goede prijs! Aanrader!
Onbeschoft
Wij kwamen zoeken naar een spel dat wij op het internet hadden gezien en graag wouden. Eerst even rondgekeken toen wouden we vragen aan de winkel eigenaar of hij meer wist. Jammer genoeg was hij nergens te vinden en ondanks dat we even riepen kwam niemand. Na nog langer wachten kwam hij eindelijk naar voor. we vroegen of het spel in de winkel te koop was en de reactie was zeer arrogant en neerbuigend. Er werd totaal geen moeite gedaan of uitleg gegeven. Enkel dat hij vond dat het spel niet goed genoeg was en we het maar ergens anders moesten gaan zoeken. Dit allemaal omdat het spel niet in een database van hem te vinden was. Jammer dat we zo naar de deur gewezen werden en ons een gevoel werd gegeven dat onze interesse naar gezelschapsspellen niet aan hun eisen voldoende

Risposta di Het Spelhuis
Leuke verrassingen
Ruim assortment beschikbare spelletjes én erg leuk om een verrassingsspel bij te kunnen kopen op basis van lievelingsspelletjes etc. Telkens schot in de roos!
Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling. Correcte beschrijving van de gegevens.
Perfect 20
I live in Brussels - I had the package in hand in less than 24 hours, properly packed, perfect condition. One for a gift, one for me 😇 What more can you ask for ? 😁
Always nice to have English versions of games accessible on a local shop.