Specialkøbmanden i Hvidovre Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,0

Ringede dertil og fik god vejledning,bestilte på nettet og de sendte varerne med det samme.Jeg er yderst tilfreds mvh Bo

Først en relativt uengageret velkomst af ejeren, så over til den unge brasilianer, som kun talte engelsk. Lidt en udfordring, når det er et kursus der må formodes at henvende sig hovedsageligt til bø... Leggi di più

Bestilte spiselige blomster der skulle bruges til kage - bliver oplyst at de kan sagtens holde op til 14 dage på køl. (mellem 4-7 grader) Allerede da jeg modtager blomsterne er flere af dem brune, o... Leggi di più

Var godt nok en anelse nervøs, da jeg så anmeldelserne EFTER, min ordre var placeret. Men jeg bekymrede mig helt og aldeles unødigt. Fik i løbet af en halv times tid efter ordreafgivelse en bekræfte... Leggi di più

1. Panetteria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Specialkøbmanden

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Perfekt!

Jeg har lige fået varer hjem fra specialkoebmanden.dk og er fuldt ud tilfreds. Produkterne er super gode og de har et stort udvalg af specielle ting :) Super hurtig levering!

10 febbraio 2011

Kan varm anbefale at handle ved Specialkøbmanden

Jeg har handlet inde ved specialkøbmanden både i rødovre og på østerbro flere gange, sidste gang brugte jeg og en veninde 2 timer derinde på østerbro, personalet er meget sevice mindet, og man får fred og ro til at gå og kikke, læse og studere tingene, der er sofaer så man kan sidde og kikke i blade og de er der straks når man har brug for råd og vejledning...

De har flere gode forhandlere rundt omkring som man trygt kan handle ved.

De har også kurser i lækre kursuslokale på østerbro, med fantastiske undervisere..

Specialkøbmanden er bestemt et besøg værd hvis du vil lave lidt kager- kagedecorationer med fondant mm. laver scrapbook, godt kan lide speciel kaffe, te og kryderier som de også sælger....

1 febbraio 2011

Man når aldrig at se det hele - i butikken som har det hele - og mere til!!

Butikken i Rødovre bugner af varer. Der er alt til pyntning af kager og konfekt, dåser til hjemmebag, lækker te, chokolade, ja jeg ved snart ikke, hvad jeg skal nævne.
Eneste minus som gør, at her mangler en stjerne er beliggenhed. Butikken lå nu mere centralt i København, synes jeg.
Butikken ligger, så det forudsætter, man kommer hertil i bil..
Trods det faktum er det altid som en udflugt at komme i butikken.
Servicen er i højsædet - og uanset hvor mange kunder, der er i butikken tager ekspedienten sig altid tid til at hjælpe med gode råd... Fx. da jeg skulle finde pynt til en bryllupskage!

24 gennaio 2011

UHHHH en fed butik

Jeg elsker at lave kager så har lige købt lidt der inde for første gang.
Det skal jeg helt klart igen. :0)

18 gennaio 2011

Super service

Jeg bestilte nogle speical varer og dagen efter modtag jeg pakken. Det er bare lækkert når man får sine ting så hurtigt.. Og god service..

30 settembre 2009