Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Leggi di più
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Leggi di più
I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Leggi di più
Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Leggi di più
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hej spar . Jeg er skide sur på spar . I sender en ok reklame i postkassen med gode tilbud f.eks. saga ost til 18 kr . Sjovt nok altid udsolgt og mange af de andre tilbud er væk . Gider ikke handle i spar mere . Især den spar i Karrebæksminde er slem

Risposta di Spar
Så var vi lige en tur i Spar Grøfthøj i Viby.
Skulle lige handle nogle ting og så at de havde smør på tilbud. Vi ville gerne have et par par pakker....men hylden var tom!....de kan jo sagtens ske i en travl tid.
Vi spurgte så personalet om de havde mere smør....og det havde de...Sådan!
MEN.....de havde lige travlt med noget andet så vi kunne ikke få det nu....men kunne komme tilbage om et par timer!
Det var så sidste gang vi kom i den butik!..
Glædelig Jul til alle i Spar!

Risposta di Spar
Stop nu med de popups på hjemmesiden, fik 3 eller 4 omkring julekørsel, som jeg skal sige nej tak til, ender med jeg ikke gider spar på grund af dette. Også når i har medlemstilbud, sikre lige jeres butikker faktisk har de varer, går tit forgæves efter de medlemstilbud, i løbet af en uge.

Sted: Spar Frederiksberg Allé
Tidspunkt: lørdag d.29/11-2025 kl.13
Hændelse:
Bizar lille butik, hvor det er svært at navigere rundt pga gangene er så smalle at man ikke kan komme forbi hinanden, men det er ikke hovedårsagen, som er som følger:
Jeg spørger en ansat om at låne toilettet mens jeg handler, men den ansatte, Karsten, nægter og henviser til et offentligt toilet en halv kilometer længere nede ad Frederiksberg allé. Man ville naturligvis ikke spørge med mindre behovet er akut og ikke har lyst til at løbe afsted og efterlade sine varer.
Selvom jeg synes det er lidt underligt at man ikke vil låne et toilet til sine kunder, reagerer jeg først idet en anden person får lov til at låne toilettet uden problemer. Karsten påstår at den unge dame er ansat selvom man må antage at en sådan ved hvor toilettet er og i øvrigt ikke er civilt klædt.
Da jeg konfronterer Karsten med forskelsbehandlingen siger han at det kun er til ansatte og at han ikke kan vide om jeg har leverbetændelse eller Corona og kan smitte de ansatte, en ret absurd grund til afvisning da de velsagtens potentielt også kan være syge.
Dernæst siger han at han ikke kender mig og da jeg spørger ham om han kender alle kunder der kommer i butikken siger han ja, så det må antages at de kunder han kender gerne må låne toilettet.
Herefter viser Karsten mig provokerende et Google opslag hvor der står at han ikke er forpligtet til at låne toilettet ud fordi det er privat ejendom, hvorefter jeg fortæller ham at det naturligvis er derfor jeg spørger om lov.
Han siger derefter at han får 15-20 anmodninger om at låne toilettet hver dag, som om dette skulle være et bærende argument for ikke at ville låne det ud.
Forløbet slutter med at jeg fortæller ham at jeg vil lave et opslag på Google og selvklart hverken vil handle nu eller i fremtiden i hans butik. Det resulterer i at jeg bliver bedt om at forlade butikken, selvom jeg tydeligvis allerede er på vej ud.
Jeg gætter på at jeg, med min etniske herkomst og påklædning ikke ligner en klassisk Frederiksberg borger, for jeg tror næppe han ville afvise en nydelig pensionist med samme forespørgsel.
Jeg er virkelig chokeret over Karstens adfærd der bliver ved med følge mig rundt i butikken og argumentere, da jeg siger at jeg ikke ønsker at fortsætte dialogen med ham respekterer han ikke dette.
En virkelig ubehagelig oplevelse som nemt kunne have været undgået ved at han i første omgang udviste lidt fleksibilitet, men særligt ved hans aggressive adfærd ved at fortsætte diskussionen uden mit samtykke og bizarre argumenter.
Jeg vil gerne understrege at klagen naturligvis ikke pågår at man ikke vil låne toilettet ud, men forskelsbehandlingen og de bizarre argumenter.

Risposta di Spar
fik at vide min forespørgsel var sendt videre og jeg kunne evt kontakte den lokale købmand

Risposta di Spar
Dette er en kopi af den klage jeg også har sendt direkte til dem:
Jeg har givet Spar Vollsmose en chance. Faktisk flere. Jeg kan ikke mere. Det simpelthen for ulækker en butik. At i som kæde, ikke opretholder kvaliteten der, blot fordi det er i Vollsmose, er uetisk og forkert.
Der er fluer overalt - rykker man på et stykke frugt eller kage, flyver der en masse af.
Har købt sodavand, for at finde ud af, da jeg åbner den og smager, at noget er forkert kigger og ser at den er udløbet med 2 måneder.
Det der var dråben, er at jeg købte en færdigblandet melblanding til nogle boller. Jeg når at have dem i mit skab omkring en uge, før jeg åbner den, og ser melorm, spind og gamle skaller fra møl.
Jeg handler aldrig hos jer igen. Få styr på jeres virksomhed og kvalitet

Risposta di Spar
Spar Hjørring. 2 ud af 3 ordre gik der kludder i, lige nu har jeg betalt for noget jeg ikke har modtaget, venter stadigvæk men hverken volt eller jeg kan få fat i butikken

Risposta di Spar
Denne anmeldelse er vedrørende spar i Skælskør.
Aldrig har jeg oplevet så elendig kundeservice i en butik.
Jeg står og skal hente en pakke fra PostNord, med yderst vigtigt medicinsk udstyr, men får besked på at de ikke kan udlevere den, pga. Et it nedbrud i usa.
Da jeg så spørger købmanden om han ikke vil skrive ud på butikkens facebook side, når systemet er oppe og køre igen, så jeg hurtigst muligt kan få hentet min pakke, siger han bare at han ikke gider, da han ikke kan vide om systemet går ned igen 5 minutter senere.
Butikken får kun 1 stjerne fordi det ikke er muligt at give 0 stjerner.
Havde jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det!!!
Når først jeg har fået min pakke udleveret, kommer jeg ALDRIG til at sætte mine ben i den butik igen!!!

Risposta di Spar
Jeg havde bestilt et Ja tak tilbud i Spar Tved i Svendborg. Da jeg kom og skulle hente, stod den unge pige og sagde, at de ikke havde flere. Har efterfølgende prøvet at ringe, skrive en besked og skrive en mail, alt sammen uden held, der er slet ingen tilbage melding fra butikken. Det er trist, da jeg har været glad for at handle der gennem de sidste 20 år

Risposta di Spar
Spar de l, hospitalet de l, infant pues una ves más los precios no corresponde con los productos ya que no tiene control de su etiquetaje y que este bien el producto a él precio indicado Respuesta del gerente pues es normal ya que tengo nomas 2 brazos asín qué el cliente se tiene de rebuscar en caja y ver el producto que corresponde al justo precio que falta de seriedad y más de su gerente qué para el es todo normal!!! Asín que queridos clientes miran bien lo que compran en Spar porque para facturar van rápidos y no reconoces su errores de etiquetaje en rayonaje y control si es bien el producto a buen precio

Risposta di Spar
Falta de personal y sin esperiencia.Hoy en un supermercafo de la província de Lleida un desastre .La cajera sin esperiencia sola y con una cola de gente impresionante.Un desastre.

Risposta di Spar
Jeg havde problemer med min klubrabat, men fik god hjælp af kundeservice. Jeg er glad for min dagligvare butik.

Risposta di Spar
Stor vel-assorteret forretning, de bringer varer ud. Du kan afhente bøger fra dit bibliotek. God stor velbelyst vin afdeling samt ikke mindst god service.

Øster Brønderslev
Nu har vi prøvet spar i Øster Brønderslev 5 gange igennem Wolt
Og hver gang vi har bestilt er der aldrig kommet det vi skal have fra spar i Øster Brønderslev det er en skod butik pak sku da det i vi bestiller

Spar, Kastetvej, Aalborg
I dag fredag. Første dag med nye såkaldte tilbud.
Var inde i denne tredjerangs biks efter tilbud kl 13.
UDSOLGT.
Det får vi på onsdag.
Ja, lad os nu se.
For mere oplysning læs min anmeldelse fra 17-10-2025

Spar Nørrebro Hjørring …
Aldrig genmangen til en service og få af en voksen mand som skulle vise godt ansigt udadtil … men at man ingen øjne kontakt eller snakker i en ordnelig tone, og får en til føle at man er dum 🤦♀️
Håber han kommer på andre tanker …
Derfor en rød stjerne !!!
Stod i kø længe for at hente en pakke og så fik jeg at vide jeg skulle stille mig ned bag køen fordi hun ikke kunne finde ud af det med pakker så måtte tage afsted uden den blonde smatkas skal da ikke stå ved kassen spar valsgård 9500 hobro

Risposta di Spar
l'enlèvement d'un colis au Spar Zaventem est un calvaire , l'employé ne parle pas français , baragouine vaguement en anglais , ne comprends rien aux demandes et surtout ne chercha aucune solutions a mon problème prétextant qu'il ne comprend pas le français et que je n'ai qu'a me retourner contre la poste , aberrant ....

Risposta di Spar
Min lokale Spar i Thorning er super god, købmanden og hans ansatte er ikke alene altid smilende og hjælpsome, Han er også engageret i vores lokalmiljø, butikken er altid ren og ryddelig, så ethvert besøg er rart!