Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Hej spar. altid udsolgt af tilbudsvarer

Hej spar . Jeg er skide sur på spar . I sender en ok reklame i postkassen med gode tilbud f.eks. saga ost til 18 kr . Sjovt nok altid udsolgt og mange af de andre tilbud er væk . Gider ikke handle i spar mere . Især den spar i Karrebæksminde er slem

3 dicembre 2025

Hej Tim

Tak for din ærlige anmeldelse – jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når tilbudsvarer som ost eller andre gode tilbud hurtigt er udsolgt, især i din lokale butik 😔

Selvfølgelig skal butikkerne have de varer, som er i tilbudsavisen, og det er butikkernes ansvar at bestille dem hjem. Jeg beklager virkelig, at du ikke oplever, at de har varerne på hylderne, når du handler 🙏

Jeg sørger naturligvis for at sende din feedback videre, så vi forhåbentlig kan gøre det bedre i fremtiden 💪

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend!

Valutata 1 stelle su 5

Så var vi lige en tur i Spar Grøfthøj i…

Så var vi lige en tur i Spar Grøfthøj i Viby.
Skulle lige handle nogle ting og så at de havde smør på tilbud. Vi ville gerne have et par par pakker....men hylden var tom!....de kan jo sagtens ske i en travl tid.

Vi spurgte så personalet om de havde mere smør....og det havde de...Sådan!

MEN.....de havde lige travlt med noget andet så vi kunne ikke få det nu....men kunne komme tilbage om et par timer!

Det var så sidste gang vi kom i den butik!..

Glædelig Jul til alle i Spar!

30 novembre 2025

Hej Steen

Jeg er selvfølgelig ked af, at din oplevelse hos SPAR Grøfthøj i Viby ikke levede op til forventningerne 😞

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg taget din feedback med forbi butikken. Købmanden kan desværre ikke genkende situationen helt, som den er beskrevet.

Butikken har i øjeblikket meget travlt, da det er årets travleste periode med både indkøb og pakkeudleveringer. Købmanden oplyser, at medarbejderen blot bad om et par minutter, mens de hjalp en anden kunde med en pakke, så du kunne få hjælp bagefter.

Vi beklager naturligvis, hvis det har været forvirrende, og vi håber på din forståelse i denne travle tid 🌟

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend!

Valutata 2 stelle su 5

Stop nu med de popups på hjemmesiden

Stop nu med de popups på hjemmesiden, fik 3 eller 4 omkring julekørsel, som jeg skal sige nej tak til, ender med jeg ikke gider spar på grund af dette. Også når i har medlemstilbud, sikre lige jeres butikker faktisk har de varer, går tit forgæves efter de medlemstilbud, i løbet af en uge.

30 novembre 2025

Hej Dan

Tusind tak for din ærlige feedback 🙏

Jeg kan sagtens forstå, at mange popups på hjemmesiden kan være frustrerende – det tager jeg med videre til rette afdeling, når vi ser på, hvordan vi bedst kan informere om fx julekørsel fremover.

Vi forsøger altid, at vores medlemstilbud er tilgængelige i butikkerne, men da butikkerne drives af selvstændige købmænd, er det desværre op til dem at bestille varerne hjem. Jeg vil derfor anbefale, at du tager en snak med din lokale købmand, så det kan undgås i fremtiden 😊

Jeg håber, du får en rigtig dejlig dag ☀️

Ubehagelig behandling

Sted: Spar Frederiksberg Allé
Tidspunkt: lørdag d.29/11-2025 kl.13

Hændelse:

Bizar lille butik, hvor det er svært at navigere rundt pga gangene er så smalle at man ikke kan komme forbi hinanden, men det er ikke hovedårsagen, som er som følger:

Jeg spørger en ansat om at låne toilettet mens jeg handler, men den ansatte, Karsten, nægter og henviser til et offentligt toilet en halv kilometer længere nede ad Frederiksberg allé. Man ville naturligvis ikke spørge med mindre behovet er akut og ikke har lyst til at løbe afsted og efterlade sine varer.

Selvom jeg synes det er lidt underligt at man ikke vil låne et toilet til sine kunder, reagerer jeg først idet en anden person får lov til at låne toilettet uden problemer. Karsten påstår at den unge dame er ansat selvom man må antage at en sådan ved hvor toilettet er og i øvrigt ikke er civilt klædt.

Da jeg konfronterer Karsten med forskelsbehandlingen siger han at det kun er til ansatte og at han ikke kan vide om jeg har leverbetændelse eller Corona og kan smitte de ansatte, en ret absurd grund til afvisning da de velsagtens potentielt også kan være syge.

Dernæst siger han at han ikke kender mig og da jeg spørger ham om han kender alle kunder der kommer i butikken siger han ja, så det må antages at de kunder han kender gerne må låne toilettet.

Herefter viser Karsten mig provokerende et Google opslag hvor der står at han ikke er forpligtet til at låne toilettet ud fordi det er privat ejendom, hvorefter jeg fortæller ham at det naturligvis er derfor jeg spørger om lov.

Han siger derefter at han får 15-20 anmodninger om at låne toilettet hver dag, som om dette skulle være et bærende argument for ikke at ville låne det ud.

Forløbet slutter med at jeg fortæller ham at jeg vil lave et opslag på Google og selvklart hverken vil handle nu eller i fremtiden i hans butik. Det resulterer i at jeg bliver bedt om at forlade butikken, selvom jeg tydeligvis allerede er på vej ud.

Jeg gætter på at jeg, med min etniske herkomst og påklædning ikke ligner en klassisk Frederiksberg borger, for jeg tror næppe han ville afvise en nydelig pensionist med samme forespørgsel.

Jeg er virkelig chokeret over Karstens adfærd der bliver ved med følge mig rundt i butikken og argumentere, da jeg siger at jeg ikke ønsker at fortsætte dialogen med ham respekterer han ikke dette.

En virkelig ubehagelig oplevelse som nemt kunne have været undgået ved at han i første omgang udviste lidt fleksibilitet, men særligt ved hans aggressive adfærd ved at fortsætte diskussionen uden mit samtykke og bizarre argumenter.

Jeg vil gerne understrege at klagen naturligvis ikke pågår at man ikke vil låne toilettet ud, men forskelsbehandlingen og de bizarre argumenter.

29 novembre 2025

Kære Shin,

Tak fordi du deler din oplevelse – det er jeg virkelig ked af at høre. Det skal naturligvis altid føles trygt og respektfuldt at handle hos dem.

Efter dialog med butikken kan jeg bekræfte, at de desværre ikke har et kundetoilet, og at deres interne toilet kun er for personale. Det er en fast praksis, da de dagligt får mange forespørgsler. På dagen var der desuden en ny medarbejder, som befandt sig udendørs, hvilket kan have skabt en misforståelse – og det beklager de.

Det har på ingen måde været intentionen, at du skulle føle dig forskelsbehandlet eller talt ned til. Din feedback er taget alvorligt og bliver brugt til at sikre bedre kommunikation fremover, så lignende situationer undgås.

Ønsker dig en dejlig dag.

Rasmus – MENY Kundeservice

Valutata 4 stelle su 5

forespørgsel på manglende tilbud alkoholfri øl

fik at vide min forespørgsel var sendt videre og jeg kunne evt kontakte den lokale købmand

20 novembre 2025

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Jeg kan se, at dit ønske er sendt videre til den rette afdeling, og vi håber på at kunne tilbyde flere tilbud på alkoholfri øl i fremtiden 😊

Jeg håber, du får en rigtig dejlig dag ☀️

Valutata 1 stelle su 5

Melorm, møl, fluer og overskredet dato

Dette er en kopi af den klage jeg også har sendt direkte til dem:

Jeg har givet Spar Vollsmose en chance. Faktisk flere. Jeg kan ikke mere. Det simpelthen for ulækker en butik. At i som kæde, ikke opretholder kvaliteten der, blot fordi det er i Vollsmose, er uetisk og forkert.

Der er fluer overalt - rykker man på et stykke frugt eller kage, flyver der en masse af.

Har købt sodavand, for at finde ud af, da jeg åbner den og smager, at noget er forkert kigger og ser at den er udløbet med 2 måneder.

Det der var dråben, er at jeg købte en færdigblandet melblanding til nogle boller. Jeg når at have dem i mit skab omkring en uge, før jeg åbner den, og ser melorm, spind og gamle skaller fra møl.

Jeg handler aldrig hos jer igen. Få styr på jeres virksomhed og kvalitet

23 novembre 2025

Hej Anne

Det er absolut ikke den standard, vi ønsker at stå for i SPAR, og jeg forstår fuldt ud din frustration over de forhold, du beskriver.

Vores butikker drives af selvstændige købmænd, og vi har derfor allerede sendt din anmeldelse videre til købmanden i SPAR Vollsmose, så han hurtigst muligt kan følge op og få rettet op på forholdene. Det du beskriver med fluer, udløbne varer og skadedyr i en melblanding er helt uacceptabelt, og det skal naturligvis undersøges.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på dette.

Ønsker dig en dejlig dag 😊

Spar Hjørring

Spar Hjørring. 2 ud af 3 ordre gik der kludder i, lige nu har jeg betalt for noget jeg ikke har modtaget, venter stadigvæk men hverken volt eller jeg kan få fat i butikken

19 novembre 2025

Hej Majbritt

Jeg er rigtig ked af at høre, at der har været problemer med din ordre – det skal selvfølgelig bare fungere. 🙁

I dette tilfælde ligger fejlen desværre hos Wolt, og derfor kan vi desværre ikke hjælpe direkte fra butikkens side, selvom vi virkelig gerne ville.

Jeg vil derfor anbefale, at du kontakter Wolt’s kundeservice, så de kan hjælpe dig hurtigt videre.

Vi håber, din sag bliver løst så nemt og smertefrit som muligt 😊

De bedst hilsner
Andreas, Spar kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Møg hamrende elendig kundeservice!!!!!

Denne anmeldelse er vedrørende spar i Skælskør.
Aldrig har jeg oplevet så elendig kundeservice i en butik.
Jeg står og skal hente en pakke fra PostNord, med yderst vigtigt medicinsk udstyr, men får besked på at de ikke kan udlevere den, pga. Et it nedbrud i usa.
Da jeg så spørger købmanden om han ikke vil skrive ud på butikkens facebook side, når systemet er oppe og køre igen, så jeg hurtigst muligt kan få hentet min pakke, siger han bare at han ikke gider, da han ikke kan vide om systemet går ned igen 5 minutter senere.

Butikken får kun 1 stjerne fordi det ikke er muligt at give 0 stjerner.
Havde jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det!!!

Når først jeg har fået min pakke udleveret, kommer jeg ALDRIG til at sætte mine ben i den butik igen!!!

18 novembre 2025

Hej Christian

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse hos SPAR Skælskør – især når det drejer sig om noget så vigtigt som medicinsk udstyr. Det skal naturligvis håndteres mere hjælpsomt og imødekommende.

Vi tager din henvendelse meget alvorligt og har sendt den direkte videre til købmanden, så han kan følge op på situationen og sikre, at noget lignende ikke sker igen.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@spar.dk med en kopi af din anmeldelse, hvis du ønsker yderligere opfølgning.

Ønsker dig en rigtig god dag 😊

Dårlig kundeservice

Jeg havde bestilt et Ja tak tilbud i Spar Tved i Svendborg. Da jeg kom og skulle hente, stod den unge pige og sagde, at de ikke havde flere. Har efterfølgende prøvet at ringe, skrive en besked og skrive en mail, alt sammen uden held, der er slet ingen tilbage melding fra butikken. Det er trist, da jeg har været glad for at handle der gennem de sidste 20 år

16 novembre 2025

Hej John

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse hos SPAR Tved i Svendborg. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker, du skal møde – især ikke efter at have været trofast kunde i over 20 år.

Vi har sendt din henvendelse videre til købmanden, så der kan blive fulgt op på både manglende varer og den udeblevne tilbagemelding. Du er også meget velkommen til at sende os en mail med en kopi af din anmeldelse på kundeservice@spar.dk, hvis du ønsker en yderligere opfølgning på sagen.

Du ønskes en rigtig god dag 😊

Valutata 1 stelle su 5

Falta de seriedad a su Gerente

Spar de l, hospitalet de l, infant pues una ves más los precios no corresponde con los productos ya que no tiene control de su etiquetaje y que este bien el producto a él precio indicado Respuesta del gerente pues es normal ya que tengo nomas 2 brazos asín qué el cliente se tiene de rebuscar en caja y ver el producto que corresponde al justo precio que falta de seriedad y más de su gerente qué para el es todo normal!!! Asín que queridos clientes miran bien lo que compran en Spar porque para facturar van rápidos y no reconoces su errores de etiquetaje en rayonaje y control si es bien el producto a buen precio

12 novembre 2025

Hi Jose

Thank you for your review.

It seems that this feedback has been posted to the wrong Spar branch, as we are not the store involved in the situation you describe.

We recommend contacting the correct Spar location so they can assist you directly.

Best regards,
Rasmus

Valutata 1 stelle su 5

Falta de personal y sin esperiencia.Hoy…

Falta de personal y sin esperiencia.Hoy en un supermercafo de la província de Lleida un desastre .La cajera sin esperiencia sola y con una cola de gente impresionante.Un desastre.

10 novembre 2025

Hola Anna

Gracias por tomarte el tiempo para dejar una reseña.

La retroalimentación siempre es importante para nosotros, ya que es la manera en que podemos mejorar.
Lamento mucho saber que tu experiencia en la tienda no estuvo a la altura de tus expectativas; sin duda, no es la impresión que queremos que nuestros clientes se lleven.

Pedimos disculpas por la espera y por la situación que describes. Lamentablemente, pueden darse periodos de mucha afluencia o enfermedad en los que temporalmente somos menos empleados, pero hacemos todo lo posible para garantizar que nuestros clientes sigan teniendo una buena experiencia.

Atentamente,
Catharina

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde problemer med min klubrabat

Jeg havde problemer med min klubrabat, men fik god hjælp af kundeservice. Jeg er glad for min dagligvare butik.

6 novembre 2025

Hej Lis

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores kundeservice!

Vi er utrolig glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, at min kolleger i resten af kundeservice også vil blive.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du også er glad for din lokale dagligvarebutik!

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Catharina

Valutata 4 stelle su 5

SPAR i Ørnhøj

Stor vel-assorteret forretning, de bringer varer ud. Du kan afhente bøger fra dit bibliotek. God stor velbelyst vin afdeling samt ikke mindst god service.

8 novembre 2025

Hej Torben

Mange tak for din flotte anmeldelse af Spar i Ørnhøj

Vi er utrolig glade for de rosende ord, hvilket jeg er sikker på, at både købmanden og medarbejderne i butikken også vil blive.

Derfor vil jeg sørge for at sende din anmeldelse videre til butikken, så de også kan få glæde af den.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Rasmus, Spar Kundeservice

Øster Brønderslev

Øster Brønderslev

Nu har vi prøvet spar i Øster Brønderslev 5 gange igennem Wolt
Og hver gang vi har bestilt er der aldrig kommet det vi skal have fra spar i Øster Brønderslev det er en skod butik pak sku da det i vi bestiller

7 novembre 2025

Hej Patrik

Vi har talt med købmanden i SPAR Øster Brønderslev, og hun vil gerne sende en stor undskyldning.

Butikken gør altid sit bedste for at pakke ordrer korrekt, men desværre kan der ske fejl – især når varer i Wolt-systemet ikke altid stemmer helt med det aktuelle sortiment. I de tilfælde forsøger de at tilbyde en erstatningsvare, så du stadig får det, du har bestilt, særligt når du har sagt ja til det.

Købmanden ønsker selvfølgelig at forbedre sig og vil meget gerne kompensere for de fejl, der har været – f.eks. ved at erstatte de manglende varer eller finde en anden god løsning, så du er velkommen til at henvende dig direkte til dem.

Du ønskes en dejlig dag 😊

Samme som altid

Spar, Kastetvej, Aalborg
I dag fredag. Første dag med nye såkaldte tilbud.
Var inde i denne tredjerangs biks efter tilbud kl 13.
UDSOLGT.
Det får vi på onsdag.
Ja, lad os nu se.
For mere oplysning læs min anmeldelse fra 17-10-2025

24 ottobre 2025

Hej John

Tak fordi du har delt din oplevelse med SPAR Kastetvej.

Vi er kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse i butikken.

Din anmeldelse er sendt videre til købmanden i den pågældende butik, så han kan tage det til efterretning.

Har du brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på mail: kundeservice@spar.dk.

Du ønskes en god dag 😊

Spar Nørrebro Hjørring

Spar Nørrebro Hjørring …
Aldrig genmangen til en service og få af en voksen mand som skulle vise godt ansigt udadtil … men at man ingen øjne kontakt eller snakker i en ordnelig tone, og får en til føle at man er dum 🤦‍♀️

Håber han kommer på andre tanker …
Derfor en rød stjerne !!!

17 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Stod i kø længe for at hente en pakke…

Stod i kø længe for at hente en pakke og så fik jeg at vide jeg skulle stille mig ned bag køen fordi hun ikke kunne finde ud af det med pakker så måtte tage afsted uden den blonde smatkas skal da ikke stå ved kassen spar valsgård 9500 hobro

9 ottobre 2025

OPDATERING:

Hej Jes

Tak for din opdatering.

Vi har nu talt med butikken, og de beklager selvfølgelig din oplevelse.

Du er altid velkommen til at komme ned i butikken og henvende dig til købmanden, men hun påpeger også, at den gode tone skal holdes.

Vi ønsker dig en dejlig weekend 😊

Rasmus, SPAR Kundeservice

Hej Jes

Vi er kede af at høre om din oplevelse i butikken.

For at vi tjekke op på dette, er vi nødt til at vide, hvilken SPAR butik det drejer sig om.

Du må derfor gerne sende os en e-mail på kundeservice@spar.dk med en kopi af din besked og de relevante oplysninger, så vi kan hjælpe dig videre.

Vi ønsker dig en god dag 😊

rent

rent, venlig og rar at handle i

9 ottobre 2025

Hej Ellen

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, du er glad for din lokale SPAR 😊

Jeg er sikker på, at butikken vil blive lige så glad for at læse det, som jeg er.

Er du interesseret i, at rosen skal sendes videre til købmanden i den specifikke butik, er du velkommen til at sende en mail på kundeservice@spar.dk med angivelse af butikken.

Ønsker du selv at kontakte butikken, kan du finde kontaktoplysningerne på butikkerne via dette link:

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Valutata 1 stelle su 5

l'enlèvement d'un colis au Spar…

l'enlèvement d'un colis au Spar Zaventem est un calvaire , l'employé ne parle pas français , baragouine vaguement en anglais , ne comprends rien aux demandes et surtout ne chercha aucune solutions a mon problème prétextant qu'il ne comprend pas le français et que je n'ai qu'a me retourner contre la poste , aberrant ....

7 ottobre 2025

Hi Laurent,

We are very sorry to hear about your experience 😔

However, you have left a review for SPAR Denmark, while your experience relates to a SPAR location in France (Zaventem).
We kindly recommend submitting your feedback to the correct SPAR in France so that your concerns can be addressed appropriately.

Wishing you a great day! 🙏

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Min lokale Spar i Thorning er super…

Min lokale Spar i Thorning er super god, købmanden og hans ansatte er ikke alene altid smilende og hjælpsome, Han er også engageret i vores lokalmiljø, butikken er altid ren og ryddelig, så ethvert besøg er rart!

18 settembre 2025

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse af SPAR i Thorning.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever din lokale SPAR som et rart sted at handle – både fordi købmanden og personalet altid møder dig med et smil og hjælpsomhed, og fordi butikken er velholdt og engageret i lokalmiljøet 😊

Jeg sørger selvfølgelig for at sende din ros direkte videre til butikken.

Ønsker dig en dejlig dag!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più