Meest onpersoonlijke en problematische werkplekervaring
Bij aanmaken van accounts en toevoegen van betaalmethode waren er tal van "technisch problemen" waardoor geen subscription kon worden geactiveerd, terwijl ik de account/salespersoon waar we contact mee hadden vooraf al gemeld had dat er al een oud account op het desbetreffende emailadres bestond. Terwijl Spaces dit zelf intern zou moeten oplossen zijn we er zelf urenlang mee beziggeweest, en o.a. uit eigen beweging moeten bellen en mailen.
In ongeveer het gehele pand van Spaces Keizersgracht is de wifi-stabiliteit compleet ondermaats. Ook bij vol bereik geen internet en wegvallende videogesprekken. Absoluut niet werkplek-waardig, en ook een vaste internetaansluiting met kabel kan niet worden aangeboden. Door de deskmedewerkers op locatie wordt belerend gedaan dat je je computer opnieuw zou moeten opstarten, maar na verder doorvragen ook dat bekend is dat er al jaren problemen mee zijn.
Vervolgens de facturering; deze ging gelijk fout in verband met de eerdere account-problemen. Vervolgens krijg ik ook nog administratie- en aanmaningskosten doorberekend. Wanneer met accountmanager contact opgenomen werd voor ondersteuning hierbij, werd gereageerd dat dit niet binnen haar pakket / verantwoordelijkheden viel, en dat we het met iemand anders moesten oplossen.

Risposta di Spaces - Keizersgracht 555