SOVA - Ängelholm Midgården Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Midgårdsgatan 11, 262 71 Ängelholm, Roslunda-Kronotorp, SE

Valutata 5 stelle su 5

Servicen tycker jag var lite trögstartad men blev bättre under processens gång. Mycket tacksam för leverans men besviken att det skulle kosta 700 kr för mig att hämta min säng och att jag skulle mo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via chatten fick jag veta att det var möjligt att köpa innanmätet till mellanmadrassen i en kontinentalaäng. Beställde, allt gick snabbt och enkelt. Madrassen kom tidigare än väntat. Så snabbt och... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra bemötande och kunskap om produkterna i SOVA butiken. Bra produkter och sen mycket bra leverans och hämtning av gamla sängen om man beställt den servicen i priset. Ska bli spännande och se... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dåligt och nonchalant bemötande vid försök till reklamation av en bäddmadrass i den lägre prisklassen. Fick inte ens återkopplingen från Hilding som tillverkat bäddmadrassen, förrän jag tog kontakt... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Ängelholm Midgården

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1308 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Bäddmadrassen var för mjuk

Bäddmadrassen var för mjuk. Då den inte gick att byta hos er, skaffade vi en egen fastare. I övrigt fungerar sängen utmärkt.

11 aprile 2025

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Hej Gunvor, Vad roligt att sängen fungerar bra i övrigt. Tyvärr gäller öppet köp inte för hygienprodukter som bäddmadrasser. Vi önskar dig många goda nätters sömn i din nya säng. Vänligen SOVA

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din fina recension
- det ska vi hälsa vidare till butiken. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Fick hjälp att välja täcke

Fick hjälp att välja täcke. Först en genomgång av sortimentet. Därefter sökte säljaren om det fanns några pågående kampanjer på täckena och hittade en bra rabatt på de finare modellerna.

25 febbraio 2025

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Tack snälla för dina fina ord Karin. Så kul att vi kunde hjälpa till, du är varmt välkommen tillbaka när som helst. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Valutata 4 stelle su 5

Lång leveranstid.

1 febbraio 2025

Hej Inga-Birgith,
vi beklagar verkligen att leveranstiden var lång, Ibland sker förseningar som är utanför vår kontroll. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer för att kunna erbjuda en bättre leveransupplevelse framöver. Vi önskar dig många nätters god sömn. Vänligen SOVA

Trevligt bemötande och rådgivning

Trevligt bemötande och rådgivning, mycket hjälpsamt!

27 gennaio 2025

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Så nöjd

Så nöjd med både sängstomme och bäddmadrass. Fick även så mycket bra hjälp via chat vid köptillfället

23 gennaio 2025

Hej Malin,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med både sängstommen och bäddmadrassen, samt att chatten kunde ge dig bra hjälp vid köptillfället. Vi hoppas att du får många härliga nätter i din nya säng!

SOVA

Dålig info

Enligt mig gav mig fel info

17 gennaio 2025

Hej Roger,
Så tråkigt att höra om din upplevelse. Låter mycket olyckligt och vi hoppas att det löst sig nu. Annars ber vi dig kontakta kundservice, alternativt kontakten ni redan har i butik.

Önskar dig en fin dag!
Vänligen, SOVA

Med SOVA sover man gott

Nöjd i butiken
Nöjd med min sänggavel och kudde/ kuddar
och madrasskydd.
Allt blev jättefint!

21 settembre 2024

Hej Eva,
Så kul att höra att du är nöjd med dina köp! Tack för din recension, vi är glada att allt blev jättefint. Vi hoppas du kommer sova skönt med alla dina nya tillbehör! Vänligen, SOVA.

Sköna kuddar

1 settembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Vad roligt att höra att du tycker om kuddarna! Hoppas de bidrar till en riktigt god natts sömn. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Bra och kunnig personal som gärna…

Bra och kunnig personal som gärna hjälper till. Dessutom bra sortiment och helt ok priser.

15 luglio 2024

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Tack för ditt besök & tack för din recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Engagerade och duktiga säljare

Engagerade och kunniga säljare som även hjälpte mig med att kontakta Resurs ,kreditgivaren och ändra datum för betalning

30 maggio 2024

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till med både köpet och kontakten med Resurs. Tack för ert besök och varmt välkomna åter!
Vänligen, SOVA

Trevlig personal

Fick bra hjälp av trevlig och kunnig personal

19 febbraio 2024

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Oplichters

Oplichters, zo staan ze ook bij de Politie vermeld.
helaas zag ik dit te laat. 150 euro betaald nooit de schoenen ontvangen.

ook onderstaande reactie kan ik niets mee. De website is ineens uit de lucht! gebruik dit niet. de schoenen zijn echt nooit aangekomen

22 marzo 2024
Non scritta su invito

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi har tyvärr ingen möjlighet att lösa ditt ärende i denna kanal, då det behöver gå via kontaktformuläret på denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html Önskar dig en trevlig dag!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Kunnig personal. Bra produkter

13 febbraio 2024

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Vad glada vi blir! Tack för ert besök & tack för er recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Vänligt bemötande och bra info angående…

Vänligt bemötande och bra info angående sängen jag var intresserad av gjorde att det blev köp. Snabb leverans var också positivt! Är mycket nöjd med min Tempursäng!

29 gennaio 2024

Risposta di SOVA - Ängelholm Midgården

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più