Sonos.dk udstyr til jagt og fritid Recensioni 1.629

TrustScore 5 su 5

5,0

Sonos har efter min mening de rigtige priser, den bedste service, og vigtigst af alt, lynhurtig afsending. Jeg kan ikke se hvorfor man skulle bruge sine penge nogle andre steder.

Endelig fandt jeg varen, som var umulig at finde andre steder. God beskrivelse gjorde det nemt at beslutte købet. Nem webshop, god pris, hurtig afsendelse og fragt. Fuld tilfredshed herfra.

Har ved flere lejligheder handlet med Sonos.dk og der har aldrig været problemer God information vedr faktura , afsendelse af varer og hurtig ekspedition Har kun godt at sige :-)

Sonos havde lige det våbensmørelse jeg ønskede og som jeg kan huske fra min tidlige ungdom. Ballistol. Fantastisk produk, og så dufter/lugter det vidunderligt.

1. Negozio di articoli per la caccia
  2. Negozio di abbigliamento activewear
  3. Negozio di hobbistica

Sonos, sikker handel af jagtudstyr og skytteudstyr. Sonos tilbyder dag til dag levering, med mindre andet er skrevet ved produktet. Vi arbejder konstant på at udvide sortimentet med flere produkter, så kig forbi jævnligt. Har du spørgsmål eller andet, så send en email til Sonos - Vi svarer normalt inden for 24 timer. Sonos har også en side på Facebook(sonosdk) som du er velkommen til at besøge.

5,0

TrustScore 5 su 5

Perfect

Perfect with all problems we had with bank transfer.
Very kind and compréhensive.
One word : perfect

25 febbraio 2025