Solbjerg VVS-Service Recensioni 6

TrustScore 2.5 su 5

2,3

1. Idraulico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi sørger for kvalitet med VVS som blikkenslager og VVS-installatør. Kontakt os i dag på 86 92 77 53. Horsens, Skanderborg, Aarhus.

2,3

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Man skal jo give en stjerne

Man skal jo give en stjerne, men jeg havde helst givet 0 stjerner.
Aldrig har jeg oplevet så mangelfuld kommunikation eller dårlig overholdelse af aftaler.
4 dage har en af os måttet arbejde hjemme (fordelt over knap 2 uger) for at få skiftet et utæt vandrør under en vask. Han kom og kiggede efter flere brændte aftaler og fandt ud af hvad han skulle bruge af materialer. Herefter er det umuligt at få ham til at komme som aftalt og der gives heller ikke besked hvis han bliver forsinket eller forhindret. Hold jer langt væk.

7 novembre 2024

FIND EN ANDEN VVS’ER!

Solbjerg VVS virker absolut ikke som om at de rent faktisk gider kunderne! Vi er forholdsvis nye i Solbjerg og skulle i gang med 2 x badeværelsesprojekter, samt udvidelse af varmeanlæg og gulvvarme i kælderetage. Solbjerg VVS ligger knap 200 meter fra os og vi ville helst bruge lokale håndværkere.

Vi kontaktede dem via hjemmesiden i Okt. 24, men vi hørte intet. Efter lidt tid kontaktede vi dem telefonisk igen og fik en aftale i hus og de kom og gennemgik planerne.

Manden der kom virkede SÅ ligeglad med det hele. Tog ingen notater og kom kun med brummende bekræftelser. Det blev aftalt at vi skulle sende en mail med detaljer og så ville de komme med et tilbud!

Nu er midt december og vi er i fuld gang med renovering af det første badeværelse! Men det er IKKE Solbjerg VVS vi bruger. Vi hørte ALDRIG fra dem. Så vi fandt en anden og vi vil ikke anbefale andre at kontakte dem. De gider åbenbart ikke kunder!

1 ottobre 2024

I januar skulle vi skifte vores køkken…

I januar skulle vi skifte vores køkken og ville i den relation også have skiftet 2 radiatorer. Vi ringede til Solbjerg VVS der kom forbi for at se på sagen samme dag. Vi blev advaret om, at de radiatorer vi gerne ville have havde 1-2 ugers levering, hvilket vi accepterede. Dagen efter kom en mand og fjernede de gamle radiatorer, hvilket gav os bedre plads til at komme i gang med køkkenet, så fint. 14 dage senere er køkkenet så færdigt og jeg ringer til Solbjerg VVS, for at høre hvornår de kommer. Jeg bliver dog mødt af en "Du vil vel gerne have en pris på radiatorerne først". Den ville jeg få senere samme dag. En uge senere havde jeg stadig ikke hørt fra dem og rykkede endnu engang, hvor jeg fik samme svar. 14 dage senere igen fik jeg endelig mine radiatorer monteret, men det var af et andet firma jeg bestilte, da jeg stadig ikke havde hørt fra Solbjerg VVS og det gjorde jeg heller ikke før i dag, hvor jeg fik regningen på nedtagning.
Der faktureres sådan set ikke for noget de ikke har gjort, men på 5 måneder, har jeg stadig ikke engang modtaget et overslag på arbejdet, så det er i hvert fald sidste gang jeg (næsten) benytter dem

23 giugno 2022

Find en anden VVS'er!!

Har sjældent været i berøring med et så kunde UVENLIGT firma. Skulle bruge dem til en gasinstallation i forbindelse med en køkken-renovering, så det var ret afgørende, at han kom på det rette tidspunkt. Ringede til ham 3-4 gange for at lave en aftale, og hver gang lovede han at sende en bekræftelse så snart han var "tilbage på kontoret". Det skete aldrig! Da datoen nærmede sig, ringede jeg igen og fik et temmeligt irriteret svaret "JA JA JEG SKAL NOK VÆRE DER!!"
Vi modtog aldrig en regning. Nogle måneder senere ringede han og lagde en temmelig sur rykker på min mobilsvar. Det viste sig, at han havde sendt den til den forkerte email adresse.

12 aprile 2022

Det virkede til at være et super vvs..

Det virkede til at være et super vvs service jeg ringede med et problem, og han sagde at han kunne komme om fredagen hvis jeg havde fået min vandbeholder!
Jeg ringer til ham om torsdagen og fortæller at den er kommet, fredag morgen kom han faktisk før tid fordi at han alivel var i Århus skulle have nogle andre kunder i løbe af dagen, der tænkte vi Waow sikke en service.
Han var her knap i. 35 min da han entlig ikke rigtig skulle gøre noget Kun lige sætte den til og løfte den op med hjælp fra min mand,

Der blev aftalt at timepris var 495 kr +mons og et tillæg på 210 kr fordi varen var ikke en han havde medbragt!
Der går så ca 14 dage og jeg kontakter ham for at sige jeg stadig ikke har modtaget en regning!
Høre Intet fra ham der kontakter ham så senere igen omkring 1 måned efter og siger at jeg stadig ikke har modtaget en regning!
Får afvide at den nok skal blive tilsendt til mig!
Der går så lidt over 2 måneder før jeg modtager en regning på 2300 kr der var jeg noget mundlam.

Han har så taget arbejds kraft for 2 timer altså 2x495
Og så taget for 2 timer ekstra tillæg på 210+210
Og så lige plus moms.
Så jeg kontakter ham og siger at den her regning er på ingen måder iorden og det var ikke det som blev aftalt!
Han kommer så med en masse bortforklaringer på at alt er som det skal være og at han havde oplyst os om dette og at han så også tager penge for kørsel fra sombjerg til Århus. Siger til ham at aftalen er at når nu aligevel han var i Århus kunne at komme fordi os og lave dette enkle arb han skulle gøre skal lige siges at da han var her i 35 min var alt ikke arb men også at stå og snakke lidt om høns osv. Når men Okaj
Han ville ihvertfald ikke lave regningen om til det aftale så kan bestemt ikke andbefalde det her firma de r.vrander en og snyder en og ved lige præsis hvad de skal sige for at lukke munden på en, det er uprofessionelt og useriøst arb når ikke de holder hvad de lover og vi er åbenbart ikke de eneste som har haft nogle Lunde samme oplevelser med dette firma . Føj de burde skamme sig og burde tage kursus i at være ordentlige og ærlige mennesker.
Grunden til de fik en stjerne er fordi Jeg skal give et eller andet, ellers havde de aldrig fået en stjerne fra os af.
Skal lige huske at gøre klart at vedr aftalt dag osv den blev holdt. Men resten af aftalerne de er ikke blevet overholdt.

24 ottobre 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito