Sol har overtaget netmail og har derved udelukket mig fra at modtage og sende mails samt at benytte min adressebog tilknyttet mine to mailadresser. Ved overtagelsen går jeg samtidigt fra en gratis... Leggi di più

Lidt besvær med at komme ind men en anmærkning herfra har måske hjulpet men man skal dog stadig opgive sin fødselsdato og år og det rager ikke dem. jeg kan læse og kommentere andres indlæg men når j... Leggi di più

Man kan ikke bare lukke adgang til en persons mailadresse efter 20 år med så kort varsel, med krav om betaling. Troede først det var scam men viser sig sgu at passe. Jeg når aldrig at opdatere al... Leggi di più

Mailen har været nede i 3 dage og hamrende langsom når man endelig kan logge på! Ingen respons eller timeline for hvornår eller om det bliver fixet! Generelt oplevet at spam vælter ind efter de... Leggi di più

1. Servizio di notizie
  2. Provider di posta elettronica

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Find virksomheder, produkter, varemærker, brancheforeninger på krak.dk. Vi giver dig telefon- og mobilnumre, adresser, kort og meget mere

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Super Sol =)

Ja, så kom Sol`s mail i en ny og opdateret udgave.
Den kan nu bruges på smartphones!
Spamfilteret er godt nok blevet strammet op - helt vildt så meget det fanger nu - imponerende!

Thumps up for de gode tiltag :)
Venlig hilsen fra en "gammel" bruger.

5 settembre 2012

sol.dk mail/kundeservice - Hold Jer væk

kundeservice svarer ikke på spg.

Email er forældet, kan f.eks. ikke sættes op til smartphones og er laaaaaaaaaaaaaaaangsomt

Brug gmail eller anden mere teknologisk udbyder

0 stjerner herfra, selv om jeg er tvunget til at afgive mindst én

26 agosto 2011

sol mail

Har haft en mail-konto hos sol i mange år. Jeg er ganske godt tilfreds med deres produkt.

21 ottobre 2010

For mange fejl

Solmail har tidligere været virkelig ringe! nu er de bare ringe. Det har ofte forkommet at de har lavet opdateringer hvor man i et halvt til helt døgn ikke har haft mulighed for at logge på sin mail..

7 settembre 2010

tilfreds

Har haft min hovedmailboks hos sol i mange år og er generelt ganske tilfreds. Dog er der enkelte tekniske irritationsmomenter, og til tider driftsforstyrrelser..

25 luglio 2010

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito