Ekstrem hurtig betjening! Blev guidet godt igennem kundeservice og fik modtaget min trøje ret hurtigt
Sjældent at jeg flotter mig og giver de 5 velfortjente stjerner. Sokkeposten for bedømmelsen på nem overskuelig hjemmeside og en utrolig qvik service. Følte"næsten" at jeg lige have lukket min ku... Leggi di più
Det var en dårlig oplevelse da man ikke kunne vælge hvilken pakkeshop man ønsked pakken sendt til. Derudover var det svært at slette en indtastet ordre. Navn, adresse og vare der tidligere vae indtas... Leggi di più
Havde fået bestilt sokker i en forkert størrelse. Fik venlig og kompetent hjælp af Sulaman, da jeg skulle finde ud af at sende dem retur. Vil absolut bruge Sokkeposten igen.
Strømper og underbukser med posten. Du finder mærker som JBS, CL7 og iZ Sock på shoppen. Søger du strømpebukser finder du et meget stor udvalg fra Festival Strømper.
Husby Alle 19, 2630, Taastrup, Danimarca
- +45 30 14 95 95
- salg@sokkeposten.dk
- www.sokkeposten.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ekstrem hurtig betjening
Kæmpestort udvalg og lynhurtig…
Kæmpestort udvalg og lynhurtig ekspedition. Kan varmt anbefales
Det var en dårlig oplevelse forsendelse og oprettelse virkede ikke ordentlig.
Derudover var det svært at slette en indtastet ordre. Navn, adresse og vare der tidligere vae indtastet stod stedig på ordren.
Gode priser
Gode priser, hurtig afsendelse.
Handler gerne her igen 👍
Dejlig nemt at handle
Dejlig nemt at handle. Kundeservice hjalp med at finde en rigtig størrelse. Herudover hurtig levering.
fem stjerner til Kundeservice
God oplevelse - fremragende service
Jeg lavede en fejl i bestillingen, som blev rettet uden problemer - god kommunikation, gode varer og hurtig levering. God opevlelse
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - inden for 24 timer!
Forsvarligt pakket ind.
Fin hjemmeside 👍😊
Lynhurtig service!
Altid sokker til tiden godt sted at handle
Altid sokker til tiden god kvalitet,især bambus sokkernee når vinteren kommer er merinouldsokkerne perfekte varme og alligevel åndbare god forretning!
Har efterhånden handleten del hos sokkeposten og har aldrig måtte sende noget retur det bliver ikke sidste gang jeg handler hos sokkeposten og dejligt man kan vælge GLS og ikke DAO ,SOM ALDRIG KAN LEVERE TIL TID OG STED INGEN problemer her tak!
Har bestilt sokker et par gange gennem…
Har bestilt sokker et par gange gennem sokkeposten. Men hver gang bliver varerne sendt i stik modsat retning af hvad jeg skriver til dem den skal. Selv efter gentagne beskeder, så bliver min beskeder alligevel ikke læst..16
Kvik service
For 2 dage siden, om aftenen bestilte jeg varerne. Og i dag 10.37 blev de leveret i Pakkeshop.
Dårlig kundeservice: OBS ! på gebyer
Jeg bestilte 2 slags strømper i forhold til at jeg er på udkig efter nye strømper, og ville prøve et par af hver. iZ Sock 3pak sports ankelstrømper levede ikke op til mine forventninger, så de skal retur. Det koster mig 65 kr. !! i forvejen har jeg betalt 49 kr. for at få strømperne leveret - det er jo tyveri ved højlys dag, og da jeg ikke handler med tyve, får I også de andre sokker retur, og det var sidste gang jeg handlede hos sokkeposten. Mange Hilsner Birgitte
Godt produkt og virkelig hurtig…
Godt produkt og virkelig hurtig levering.
Hurtig og expedite levering
Hurtig og expedite levering. Lever fuldt ud op til mine forventninger