Maden var god men til de priser så var betjeningen ikke helt på niveau. Man må gerne mærke stedet igennem dets personale. Der blev også for varmt i lokalet.
Vi har holdt mange gode fester, store som små, og har selv været der mange gange. Om sommeren kunne vi kører på cykel og gå gennem kirkegården, og sættes os i den skønne gårdhave og spise fjordrejer... Leggi di più
Bestilte menuen med vinmenu. Der blev leveret 6 små retter med en masse brød for 1200 kr. Alle var i orden og uden overraskelser. Brødet mættede så ingen gik sultne hjem. Tjeneren havde sagt, at hvi... Leggi di più
Har besøgt Søllerød Kro og fået en oplevelse helt i særklasse. Maden var selvsagt udsøgt og lavet med yderst lækre danske råvarer blandet med flere eksklusive ingredienser (bl.a. trøfler og bladgu... Leggi di più
Søllerødvej 35, 2840, Holte
- www.soelleroed-kro.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
FANTASTIK TOTALOPLEVELSE
FANTASTIK TOTALOPLEVELSE
Maden, vinen, servicen og de pittoreske omgivelser.
Jeg har gennem mit lange liv været på Søllerød Kro mange gange både privat og i firmaregi.
Men min private fødselsdagsfest i Søllerødsalen søndag den 2. april var simplet hen en uforglemmelig totaloplevelse der overgår alt.
Inger Vilsøe
Fantastisk madoplevelse
Fantastisk madoplevelse, skal prøves igen.
Fuldendt med vine som var tilpasset maden
Top klasse!
Er nogle uger siden jeg var på kroen og få top lækker mad og vin. Det er en oplevelse for sig selv! Fantastisk sted. Kan kun anbefales
Fantastisk aften, særklasse service
Min kone og jeg var på Søllerød kro og fik en 5 retters menu, eller snarere 8 retter, med alle de små side retter.
Virkelig dejlig stemning og super service.
Alt var bare som det skulle være og i fantastiske omgivelser.
Mange tak til Søllerød Kro for en perfekt aften
Mad i verdensklasse
Har besøgt Søllerød Kro og fået en oplevelse helt i særklasse. Maden var selvsagt udsøgt og lavet med yderst lækre danske råvarer blandet med flere eksklusive ingredienser (bl.a. trøfler og bladguld)
Servicen var meget opmærksom uden at det på nogen måde blev anmasende, og samtidig gav personalet - herunder både chefkok og restaurantchef - sig tid til at snakke og besvare spørgsmål.
Alt i alt en oplevelse der kun kan anbefales.