1. Distributore di bevande
  2. Fornitore di bevande gasate
  3. Negozio di birra

Totalleverandør af drikkevarer, sodavand, øl, vand og juice til private og virksomheder. Vi har 15 års erfaring med levering af drikkevarer. Gør det nemt for jer selv, slip for de tunge løft og få os til at levere. Vi sætter kasserne med sodavand på plads og tager pant med retur.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fantastisk service!

Vi havde lavet en fejl i leveringsadressen i bestillingen, og fadøllene var på vej til Østerbro, istedet for Holbæk. Anders var ekstrem forstående, og fik straks korrigeret og leveret det rigtige sted. Tak for den gode service! Det reddede vores bryllup.
Vil anbefale alle at købe igennem Sodavandskompagniet :)

14 marzo 2026

Flinke medarbejdere og hurtig levering

Anden gang vi har købt sodavand til et arrangement der og jeg har kun godt at sige. Man skal lige finde ud af det der med, hvornår man betaler, men det er søde medarbejdere, hurtig levering og så tilbød ham der leverede endda lige at køre dem hen til skuret, så jeg ikke skulle slæbe så langt. Virkelig god og venlig service.

26 aprile 2022

Uforståeligt

Jeg havde blandt andet lejet højtalere, som skrattede og larmede. Efterfølgende mente udlejer at der ikke var et problem. Man fastholdt derfor at tage fuld pris for leje af højtalere. Rigtig dårlig stil og jeg lejer ihvertfald ikke noget der igen.

29 aprile 2015

Eminent service

Fik anbefalet at bruge sodavandskompagniet til Sodavands leverancer og de har levet fuldt op til forventningerne. Ikke sidste gang jeg har brugt dem i hvert fald

6 novembre 2014

Super service

I vores virksomhed får vi 2 gange om måneden leveret Kildevand og Sodavand fra Sodavandskompagniet. Varerne bliver sat hvor vi ønsker og det tomme bliver taget retur. Det er en super service, som sparer os for en masse tid og besvær.

2 novembre 2014

Topservice

God service er i dag tæt på at blive en mangelvare i service industrien. At yde alt hvad man kan og bestræbe sig på at gøre sit bedste for sine kunder, er det Anders Voss gør i Sodavandskompagniet for sine kunder - i hvert fald for os hos Douglas Entertainment.
Han yder altid sit bedste og kan han komme før, hvis det brænder på, gør han det. Bestillinger i sidste øjeblik klarer han også altid uden at tøve.
I dag er så rart at vide man kan regne med en leverandør - anytime - og der er ALDRIG problemer.

10 settembre 2012

Utrolig fleksibel, god service

Vi skulle bruge ~90 kasser øl/sodavand og de skulle levers indenfor et par dage. Sodavandskompagniet var klar til at levere lige når vi ville, og var endda fleksible med størrelsen på udlægget af fakturaen så vi ikke behøvede at skaffe en kæmpe startkapital for at købe varene. Da der skal afhentes pant/restkasser og der er problemer internt i vores organisation er der ingen brok fra Anders som ellers var klar til at hente hele skidtet på en lørdag, men tog det bare som det kom og flyttede datoen som det passede os.

3 settembre 2012