Valutata 1 stelle su 5

Katastrof! Min son beställde strumpor. Han fick dem, men ville skicka tillbaka dem. Han skulle stå för returkostnaden själv (vilket också står i villkoren). De skulle då betala tillbaka pengarna. Stru... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde en vara den 7/11-25 med max 5 dagars leveranstid. Idag 30\12 har jag ännu inte fått någon avisering om leverans. Enda kontaktmöjligheten är via mail och trots upprepade kontakter med de... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställ inte här. Beställde från dessa 10/12-25. Inte fått nåt än så tog hjälp från klarna. Har kontaktat de flera gånger långt mellan svar om man ens fick ett svar av William. Det var på väg men i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jo jag har fått besked från William att leveransen är på väg och han beklagar lång leveranstid beställde 7/12 och har fortfarande inte fått min beställning efter en och en halv månad verkar vara ett... Leggi di più

1,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,6

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kass!

Beställde en vara 10 december med 2-5 dagars leveranstid enligt deras hemsida. Kontaktade företaget 21 december då varan ännu inte hade kommit. Det enda svar jag fick var att transportörerna haft ovanligt högt tryck. Dem tog inte på sig något själva utan skyllde på PostNord rakt av. Då svarade jag med att jag beställt från andra sidor, långt efter 10 december, och fått leverans inom ett par dagar med PostNord. Jag bad samtidigt om ett kollinummer för att spåra försändelsen, men det kunde dem givetvis inte delge. Ett gäng med hycklare som enbart skyller ifrån sig, trots att det i min värld är helt uppenbart att dem själva ligger bakom problemet. Så, spar er huvudvärk och bekymmer genom att INTE HANDLA HÄR!!

10 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställt varor med 2-5 dagars…

Beställt varor med 2-5 dagars leveranstid. Beställde 4/12 men 26/12 har ingen leverans kommit. Fick ingen orderbekräftelse heller så jag kan inte spåra paketet. Mailat och fick bara ett svar att varorna kommer alldeles snart. Kommer vänta till årsskiftet sen blir det en polisanmälan för bedrägeri. KÖP INGET HÄR!!!

26 dicembre 2025

Utlovar 2-5 dagars leveranstid… not

Utlovar 2-5 dagars leveranstid. Beställde 9 december och började bli orolig när jul närmade sig. Kontaktade dem flera gånger, men inget svar och de har inte kommit än (25 december). Luktar scam lång väg…
Edit: fortfarande ingen leverans en månad senare.

25 dicembre 2025

Skräp uppenbarligen

Skräp uppenbarligen, inte fått mitt paket inför jul som jag beställde 8e december. Fake trustpilot recensioner visar dom upp på hemsidan också… Skruttigt skräp… Ge tillbaka mina pengar nu

23 dicembre 2025

Oerhört lång leveranstid

Oerhört lång leveranstid. Beställde 5/12 och 22/12 har jag inte fått leveransen.
Mailat 2 ggr och frågat men bara fått automatiskt svar. Uselt.

22 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställde 7/12 med leveransbesked 2-5…

Beställde 7/12 med leveransbesked 2-5 dagar. Nu 15 dagar senare så har inga strumpor dykt upp, ingen återkoppling, inga svar på mail eller via kontakta oss.
Känns som ett företag utan koll på varken leveranser eller sina kunder.

22 dicembre 2025

Misstänkt bluffsajt

Jag skulle betala med swish men det gick till privatpersonen William Lindström, vilket gjorde mig misstänksam. På deras sida påstår de att deras betyg hos Trustpilot är 4.9/5 baserat på 1046 recensioner.

11 novembre 2025

Dyra-dålig kvalitet- dålig support

Beställde 6 december och fick mitt packet 3 januari
nästan över en månad väntan. När jag öppnade dom så flög det tyg överallt som sitter löst.

Allt känns billigt torts deras pris.
Skrev till deras support och frågade om min order fick ej något svar.

Dessa strumpor finns på amazon för drygt 90kr

4 gennaio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più