Scopri cosa dicono le persone

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Vi har fået super god behandling og vejledning både i forhold til indlæg, sportsskader og her sidst virkelig venlig, kyndig og sikker rådgivning i forhold til løbesko, på trods af stor travlhed i buti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige været inde og få lavet indlæg samt købt slippers pga nedfalden forfod og hælsporer som fysbehandlingen ikke hjalp på.Det var en yderst kompetent behandling samt helt igennem flinke folk i Sno... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica di fisioterapia

Scritti dall'azienda

SNOWFUN Klinik - Specialindlæg, Osteopati, Fysioterapi, Shockwave & Ultralydsscanning.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Professionel, rar og kompetent behandling

Jeg har været i et forløb med min akillessene hos Jonathan. Jonathan var super professionel, rar og ikke mindst vildt dygtig. Han fandt hurtigt problemet, og behandlingen virkede med det samme og er fortsat i bedring. Han får min største anbefaling.

24 febbraio 2026

Skuffende behandling

Min mand som har udfordringer med sine fødder fik lavet såler hos snowfun. De første såler passede overhovedet ikke. Derefter blev der lavet nye såler som blev justeret 1 gang . Efter grundig udredning af ortopædkirurg i Parkens privat hospital kom han frem til at sålerne ikke passede og skulle justeres . Min mand henvender sig igen til snowfun efter aftale og besked fra snowfun er fuld betaling igen dvs 3000 kr pga der er gået over 3 mdr. At blive udredt tager ofte mere end 3 mdr. så det er ikke en fair behandling og de lever ikke op til deres eget motto.

18 dicembre 2025

Kære,

Tak for "jeres" anmeldelse.

Vi kan desværre ikke genkende sagen, da der hverken er angivet navn eller oprettet af den faktiske klient, som der er en "misforståelse" omkring. Vi har ydermere ikke nogen indlægssåler, som koster 3000kr., så der må være tale om en misforståelse, hvilket vi selvfølgelig er kede af, at få besked om på denne platform.

Når man får lavet indlægssåler hos os har man 3 måneders tilpasninsgaranti hvor vi retter sålerne til. Engang i mellem går man en smule ud over denne periode, hvilket vi naturligvis tilgodeser. Alle kan jo have behov for at få tilpasset indlægssålerne igennem tiden. Vi sætter dog en grænse, når der typisk går meget længere tid og derfor kan I opleve at blive mødt af en besked om, at det vil kræve nogle nye indlægssåler hvis der f.eks. er gået et år. Årsagen er, at indlægssålerne langsomt nedbrydes grundet det materiale det er lavet af og vi derfor ikke længere kan stå på mål for den eventuelle tilretning, som bliver lavet. Dertil kan der være opstået nye problematikker, som jo ikke var årsagen til at de oprindelige indlægssåler blev lavet.

At en anden sundhedsfaglig har kommenteret på konstruktionen af indlægssålerne har vi lidt svært ved at kommentere på, da det ikke er en ortopædkirurgs speciale at lave indlægssåler. Det ville svare til, at en fysioterapeut skal udtale sig om hvordan en specifik operation skal udføres.

Vi lever af, at hjælpe alle vores klienter i mål - ellers havde vi ikke kunne eksistere. Derfor er vi kede af, hvis I har følt jer dårligt behandlet, men ud fra hvad jeg kan få af ganske sparsomme informationer, når en anden går ind og laver anmeldelsen end den faktuelle klient, så er der ageret ud fra hvad der er korrekt og forsvarligt.

Alternativt er I velkomne til at give jer til kende og rette henvendelse på kontakt@snowfunklinik.dk.

God aften.

Dbh,

Snowfun Klinik

Overfladisk undersøgelse

Overfladisk undersøgelse
Jeg havde bestilt en osteopatisk undersøgelse af begge fødder. Lovet varighed: 45 minutter.
Min behandling varede 25 minutter (14 minutter forsinkelse) - var overfladisk og behandleren var mere interesseret i at fortælle om alle sine andre patienters problemer end at koncentrere sig om MINE problemer. Og disse anekdoter om andre patienter var i min behandlingstid.
Nuvel: der blev lavet et aftryk på en MULTISENS og billedet blev analyseret - fysisk undersøgelse af fødderne foretaget (2 minutter) - behandlingsplan = indlægssåler (1900 kr) - ny tid aftalt til aftryk af disse - farvel og tak!
Pris: 1100 kr. FULD PRIS - HALV TID.
Da jeg efterfølgende mærkede min skuffelse over denne undersøgelse, besluttede jeg at aflyse min tid til indlægssåler hos SNOWFUN.

17 giugno 2025

Hej Inge,

Tak for din anmeldelse - alle anmeldelser er velkomne. Dog finder vi ikke denne retfærdiggørende på nogen måde og jeg er meget uforstående over, at det skal ytres på trustpilot, da konsultationen er forløbet, som den burde.

Først og fremmest, så er det helt almindeligt (og svært at undgå), at der forekommer små forsinkelser i en sundhedsfaglig praksis. Hvis man bliver forsinket og det skyldes den sundhedsfaglige, så er det klart, at man har ret til at få forlænget sin undersøgelse i den anden ende.

Der er afsat 45 minutter til denne undersøgelse. Indenfor denne tidsramme skal der skrives laves anamnese, undersøgelse, diagnosticering og skrives journal, afregnes og eventuelt bestilles en ny tid for opfølgende konsultation. Når man er hos en sundhedsfaglig til en undersøgelse som denne, betaler man ikke for tiden, men for adgang til viden og erfaring, som danner grundlaget for en komplet behandlingsplan. I dit tilfælde var det en ganske simpel problematik og derfor var diagnosticering og behandlingsplan ganske ligetil, hvilket jo er en positiv ting. Vi kan som sundhedsfaglige ikke opfinde ting, som trækker konsultationer ud i unødigt langdrag. Alt sammen for at bringe dig til en mindre smertepræget hverdag, men også at være så konkrete som muligt.

Hvis der er afsat to timer af til en operation, men den kun tager en time, er det vel heller ikke en dårlig ting?

Det er ganske normalt at referere til andre patientcases med samme diagnoser, som minder meget om den man er i gang med, for at skabe et overblik og give grundlag for en behandlingsplan, profylaktisk indblik samt hvad du, som patient, kan forvente af outcome. Jeg er ked af, hvis du har forstået det som om, at det skulle handle om andet, men det er nu helt normal praksis.

Du har altså fået dét som du faktisk bookede - undersøgelse, diagnsticering og behandlingsplan. At du er skuffet, er vi naturligvis kede af, men vi føler ikke rigtigt, at vi kan gøre mere for dig. Vi har forsøgt at redegøre pr. telefon hvordan sådan en konsultation fungerer og vores opfattelse er, at du måske har haft andet i tankerne, end hvad der reelt er.

Vi håber, at du får den ønskede hjælp - også selvom det ikke bliver hos os.

Venligst,

Snowfun Klinik

Valutata 5 stelle su 5

Specialsåler i skistøvler har reddet min skiferie!

Efter en fantastisk uge på ski kan jeg kun anbefale at få lavet specialsåler til skistøvlerne. Især hvis du døjer med brændende, smertende forfod/tæer. Jeg har nu fuld kontrol over mine ski og jeg behøver ikke holde pause for at tage støvlerne af hele tiden.
Det har også hjulpet at få sat skum på ydersiden af inderstøvlerne (som de anbefalede inde i butikken) som var for brede, så støvlerne nu sidder godt på foden. Det har været den dejligste uge på ski uden for mange unødige pauser!

17 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Indlægssåler jeg ikke kan undvære!

Jeg har i længere tid døjet med hælsmerter on and off især efter sport eller om morgenen. De smerter mærker jeg nu stort set intet til efter jeg har anskaffet mig et par 3D såler fra Snowfun Klinik!

Jeg kan nu spille padel og være aktiv flere gange om ugen uden at være helt smadret i fødderne dagen efter 🙌

6 dicembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Fik ikke den rigtige vejledning eller indlægssål

For mig var SNOWFUN Klinik ikke den rigtige løsning.

Set i bakspejlet, var det en forholdsvis dyr og en ikke givende løsning, da jeg fik såler fra denne klinik. De har mange smarte maskiner til måling af dine fødder, men jeg endte alligevel op med et par indlægssåler jeg ikke kunne bruge til noget, efter 1/2 års tilpasning igen og igen. Jeg har brugt 1050kr. på første konsultation og 3100kr. på selve indlægssålen. I mit forløb, følte jeg at jeg var til besvær og at det faktisk var svært at hjælpe mig, med nedsunken forfod og perforeret hælpude. Det resulterede i, at jeg har et sæt såler der ikke gør det de skal og er slet ikke den rigtige løsning for mig. Materialet mikroplast, som de støber nogen af deres såler i, passede ikke til mig, det er et hårdt materiale og ikke rart at have liggende i skoen.
Jeg mener ikke at fagligheden er høj nok, i forhold til den vejledning man får i klinikken omkring fødder. Og priserne... de stikker lidt rigeligt af ift. andre steder og lugter ret meget af mersalg og 'køb nu dine skø i Snowfun butikken inde ved siden af'.

Jeg endte op med en perfekt løsning til den halve pris, hos en autoriseret fodterapeut et andet sted.

8 agosto 2024

Kære Reni,

Jeg har bedt om at få flere oplysninger, da jeg simpelthen ikke kan finde dig i vores system. De oplyste priser og forløb, som beskriver matcher desværre ikke overens med os.

Dertil er jeg oprigtigt ked af, at læse din anmeldelse, da det på ingen måde er dét som vi afspejler. Alle vores patienter bliver taget meget alvorligt og vi sørger for, at behandle og hjælpe alle i mål. Vi er en privatpraktiserende sundhedsfaglig klinik med osteopater, fysioterapeuter, fodterapeuter mv. Derfor kan jeg, som indehaver, stå 100% inde for fagligheden.

Alle som får lavet indlægssåler hos os får tre måneder til at få rettet sine indlægssåler til, så de fungerer fuldstændigt efter hensigten. Vi arbejder med mennesker og ikke alle, som får lavet indlægssåler, fungerer perfekt fra starten af. Derfor kan man, uden beregning, få dem korrigeret så de netop kommer til at fungere. For vi laver indlægssåler hver dag til patienter med de udfordringer som du beskriver - og det virker. Vi kommer i mål med hver og én - såfremt dialogen er som den skal være. Og ingen patienter er besværlige.

Jeg håber oprigtigt at høre fra dig, så du kan få nogle indlægssåler, som du er glad for.

Opdatering: Jeg kan desværre fortsat ikke se dig i vores system - og uden videre informationer kan jeg ikke hjælpe dig. Jeg ville sætte pris på, hvis du gad sende mig en mail på jeppe@snowfunklinik.dk.

God dag til dig.

Dbh,

Jeppe // Indehaver & autoriseret Osteopat

Det virkede!

Det virkede!

Grundig undersøgelse af mine fødder og passende indlæg til mine sko virker godt og jeg kan løbe igen :-)

30 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan virkelig anbefale Snow Fun…

Jeg kan virkelig anbefale Snow Fun klinik.
Har fået lavet indlæg efter jeg i længere tid efter menisk operation har haft problemer.
Her 14 dage efter og efter en uge på Playitas med 3 træninger om dagen plus løb, er der ingen smerte eller irritation.
Tusind tak for den bedste investering længe. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Jeg kommer 110 % igen om et år når der skal laves nye indlæg.

21 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Har købt et par nye løbesko på webshoppen til 370 kr. under normalprisen og der var både størrelse under og over min størrelse. hurtig betjening og god service.

14 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Fik lavet indlæg i foråret og købte nye løbesko. Løber stadig uden skader :-)
Super god service og vel-informeret personale

12 novembre 2020

Risposta di Snowfunklinik

Tak for den fine anmeldelse og dejligt, at du kan løbe skadesfrit. God træning :-)

De bedste hilsner,

Jeppe

Valutata 5 stelle su 5

Har altid fået gode indlæg og god behandling.

Jeg har benyttet Snow og fun i mange år. Det er super gode indlæg og de er super søde i forretningen. Det bedste er nu mine skistøvler med indlæg, som passer helt perfekt.

26 ottobre 2020

Risposta di Snowfunklinik

Tak for den fine anmeldelse, vi sætter stor pris på den. Vi håber der snart kommer gang i skisæsonen igen.

De bedste hilsner,

Jeppe

Valutata 5 stelle su 5

Endelig fandt jeg den hjælp, jeg havde brug for

Efter at have været hos flere fysioterapeuter, valgte jeg af bestille en tid hos Jeppe. Det har jeg aldrig fortrudt. Efter blot en enkelt behandling mærkede jeg fremgang. Det tog blot 3-4 behandlinger hos Jeppe, så var jeg igen klar til løb. Jeg kan kun give Jeppe og hans klinik de varmeste anbefalinger.

16 ottobre 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più