Tandlægerne Lyngby Torv 1 Recensioni 26

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Jeg har gået hos Kenny altid og han er uden tvivl den bedste tandlæge. Får altid god behandling og gode råd. Personalet der arbejder der er altid søde og hjælpsomme. Jeg ville aldrig lade andre røre v... Leggi di più

God, kompetent og troværdig behandling. Har gennem mange år været fast patient hos Tandlægerne Lyngby Torv 1, smilicentrum, Kenny Deneke Sørensen. Kenny er kompetent, saglig og uden slinger i valsen.... Leggi di più

Super professionelle behandlinger og meget venligt personale. Har gået hos denne tandlæge i ca 3 år. (mht. spam, har jeg aldrig modtaget andet end påmindelser om de tider jeg har haft)

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Kenny er ubetinget den bedste tandlæge…

Kenny er ubetinget den bedste tandlæge jeg har har gået hos! Han er virkelig grundig i både undersøgelse og behandling hver eneste gang jeg besøger ham. Herudover er han enormt tryghedskabende og empatisk hvilket gør oplevelsen bedre, når nu man er lidt utryg med de tænder der driller lidt. Kæmpe anbefaling!

6 maggio 2026

Risposta di Tandlægerne Lyngby Torv 1

Hej Christina. Tak for den fine anbefaling.

God tandlæge

God tandlæge. Venlig, tålmodig og lytter og giver god rådgivning.

16 aprile 2026

Tak for anmeldelsen

Meget søde og dygtige tandlæger

Meget søde og dygtige tandlæger. Man føler sig velkommen og i trygge hænder hos både Anne og Kenny. Varm anbefaling herfra!

2 febbraio 2026

Tak for anmeldelsen Magnus

Anbefalet tandlæge!

Altid en fornøjelse og god service fra Kenny. Kan varmt anbefale stedet

22 gennaio 2026

Tak Carsten.

Lyngby Torv

Jeg har gået hos Kenny altid og han er uden tvivl den bedste tandlæge. Får altid god behandling og gode råd. Personalet der arbejder der er altid søde og hjælpsomme. Jeg ville aldrig lade andre røre ved mine tænder.

14 gennaio 2026

Tak Laura.

Afvist.

Afvist.
På hjemmesiden står der at man skal følge/ assistere sit barn til tandlægen, min søn skulle have sat togskinner på og vi ville være der begge forældre. Jeg fik fri fra arbejde, og ville være der for ham, men blev afvist i døren da der ikke var " plads" til mere end en forældre. 🫩

12 agosto 2025

Risposta di Tandlægerne Lyngby Torv 1

Hej Karoline. Vi behandler ikke børn og sætter ikke "togskinner" på børn. Det gør børnetandplejen i Lyngby. Er ked af din anmeldelse da den ikke vedrører vores klinik, Tandlægerne Lyngby Torv 1