1. Salute e medicina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Smertefys.nu er en fysioterapeutisk virksomhed der specialiserer sig inden for smertevidenskab og dertil behandling af især smertetilstande af længere varighed. Virksomheden blev oprettet i juli 2017 og har til formål at hjælpe personer med kroniske smerter samt, at sprede den nyeste viden om smerter til både patienter og fagpersoner.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

KBH-afdeling

KBH-afdeling: fagligt i top og priserne gode.

KBH. afdelingen, påbegyndt maj i år:

God beliggenhed, gode faciliteter, og dygtige behandlere der interesserer sig for det hele menneske og er uddannet specifikt i Smertevidenskab - patienten er afgjort i centrum.

Stor fleksibilitet, nem tidsbooking, og rimelige priser.

Mulighed for at skifte mellem behandlerne ved sygdom og lign., så man ikke mister sine faste aftaler.

Bedst af det hele - mulighed for behandling i eget hjem, hvis man er forhindret i at være udgående selv.

Alt i alt et sted jeg er glad for at have fundet.

Dato for oplevelse: 01. maj 2023

1 maggio 2023

Massage hos Smertefys

Jeg var til massage hos Martine. Intet ondt om hende, hun var meget sød. Den dårlige rating skyldes 1. Havde betalt for 45min massage, lå kun på briksen i 32min. Hun hentede mig for sent ind, men det kan jo ikke gå ud over min massage tid. 2. Massagen var meget blid! Dette på trods at jeg bedte om mere tryk. Ønskede at blive masseret i dybden pga nakkesmerter og ikke velværdmassage.

6 giugno 2022

Hej Regitze,
Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du ikke havde en god oplevelse med din massage-tid hos os. Martine er generelt set er enormt vellidt af sine klienter i klinikken, men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at der ikke kan opstå fejl. Vi tager al kritik til efterretning og får en intern dialog om det i klinikken, så vi bliver endnu skarpere fremover.

Jeg vil gerne tilbyde 30 min follow-up massage i min kalender som kompensation for den reducerede tid, du fik. Du må derfor gerne kontakte mig igen på kontakt@smertefys.nu, så vi kan finde en tid.

Med et ønske om en god dag,
Thomas, Smertefys

Jeg fik en rigtig fin behandling af…

Jeg fik en rigtig fin behandling af Thomas i forbindelse med mine lændesmerter under graviditeten. Thomas var virkelig serviceminded og rettede op på alt efter tidligere behandling.

23 marzo 2022

Hej Linnea,
Tusind tak for din besked - fortsat al god held og lykke fremover i din graviditet.
Mvh

Gravidmassage

I min graviditet døjede jeg meget med smerter i nakke, lænd og bækken, og gik derfor til gravidmassage hos Thomas. Thomas er meget kompetent, og jeg gik derfra afslappet og med langt færre smerter end før behandlingen. En behandling hos Smertefys.nu bør alle gravide med muskelspændinger og smerter unde sig selv. Den varmeste anbefaling herfra!!

25 agosto 2021

Kære Ida,
Tusind tak for din søde anmeldelse - jeg er rigtig glad for, at du oplevede din behandling herinde som god.
Du er altid velkommen herinde igen på et andet tidspunkt, hvis du skulle få brug for det.
Mvh.