Jag har alltid beställt grejer härifrån genom åren och det är oftast väl genomtänkta produkter för män. Oavsett om det är tvålar, rakgrejer, etc Kan inte hitta något jag är missnöjd över och s... Leggi di più
Denna gång blev det ett besök med parfymprovning då jag kände att de flesta jag hade passar sig mer vinter/höst eller kvällstid. Luktade på och diskuterade ett stort antal parfymer, drack flera koppar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har varit förbi vid två tillfällen och upplevelsen har inte varit något annat än fantastiskt. Här finns goda kunskaper, brett utbud och trevlig personal. Fick hjälp och rådgivning vilket mötte mina... Leggi di più
Var dit första gången igår och blev förvånad att jag inte hört om sliqhaq tidigare. De ha kvalitetsprodukter och personalen som jobbar där är väldigt trevliga. Man märkte snabbt att de är väl insatta... Leggi di più
- Negozio di prodotti di bellezza
- Negozio di articoli per barbiere
- Servizio di e-commerce
- Servizio di depilazione
- Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
- Parrucchiere a domicilio
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi säljer premiumprodukter inom rakning, skäggvård och hudvård för män. Lär dig mer om rakning, skägg och manlig hudvård med SLIQHAQ Academy. Välkommen att handla dina skönhetsprodukter online i vår webbshop eller besök oss i vår butik i Umeå.
Björnvägen 11, 906 40, Umeå, Svezia
- www.sliqhaq.se
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Proffs
Lika proffsiga varje gång, bra koll på klockor och snabb hjälp med justering av armband.
Bra grejer
Kan inte hitta något jag är missnöjd över och sortimentet motsvarar vad jag söker efter eller behöver. Så till den grad att även min sambo blir inspirerad och beställer grejer härifrån vilket inte händer ofta.
Full pott.
En gång tidigare fick jag fel produkt
En gång tidigare fick jag fel produkt - efter endast ett litet mejl från mej fick jag omgående rätt produkt OCH en ursäkt. Inte många företag gör så
Gjorde en felbeställning
Gjorde en felbeställning. Fick en retursedel på PDF, som jag förväntades skriva ut. Ordnade detta med viss möda.
Påtalade att andra säljare har retursedel med QR-kod, som postombudet kan skriva ut. En kvick kundtjänst lovade ta tag i/ordna detta.
Återstår att se resultatet !

Risposta di SLIQHAQ
Allt var perfekt
Bra produkter!
Fungerar enkelt och snabbt!
Snygg och lätthittad hemsida
Snygg och lätthittad hemsida. Pålitlig och snabb leverans
Bra sortiment!
Snabb leverans av produkt som motsvarade förväntningarna
Lätt att beställa, snabb leverans, produkten motsvarande förväntningarna
Allt funkade perfekt!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.