Min gode veninde Ulla, snart 90, havde bedt mig til frokost, men fik dagen før problemer med vejrtrækningen, så måtte ty til kompromiset. Forret: Hvkde asparges med kapers/sennepssauce - lækkert.... Leggi di più

Hundespise til prisen, deres ostepølser er ikke økologiske, 80 kr for fire stk, det er kun 'brandet/navnet' der lever her, ingen 'unik' kvalitet her. Ja, hr Lund, der er dokumetation for dette........ Leggi di più

Super kvalitet på alle hylder og altid en god stemning i butikken takket være et meget venligt og hjælpsomt personale

1. Macelleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder nu alle muligheden for at gøre deres indkøb hos Slagter Lund via vores webshop. Vi har opbygget webshoppen på en måde, der tilbyder vores kunder de samme produkter og services som i forretningen på Peter Bangs Vej.

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Catering i særklasse

I forbindelse med min 50 års fødselsdag, havde jeg bestilt frokost til 12 pers. fra butikken på Frb. og det var super lækkert. Råvarerne var i top og mængderne mere end rigelige. For et mindre beløb, blev det leveret i fade og skåle, klar til servering. Har gennem livet oplevet catering i svingende kvalitet og pris, men Slagter Lund slår dem alle og vi vender bestemt tilbage.

7 marzo 2026

Sublim kvalitet

Sublim kvalitet. Altid inspirerende udvalg og mange lækre ting. Jeg kunne godt ønske mig mere øko/god dyrevelfærd. Fiskefrikadellerne er en af mine favoritter med den hjemmelavede mayo. Også altid god service, synes jeg.

31 gennaio 2026

Hold da nu op købte Mørbradgryde…

Hold da nu op købte Mørbradgryde frossen, til en hurtig middag her i julen til 125 kr.
Super lækker sovs, men så er det også det.
Har aldrig i mit liv fået så sej mørbrad, det må være fra bimørbrad så tørt og sejt med sener.
Trods intakte tænder måtte man sluge kødet så sejt!!!!!!!
Pølserne er syntetiske mærkelig konsistens smager af intet:-)
Steff H er meget bedre!!
Synes det er så tarveligt, at de tror vi forbrugere ikke er kvalitetsbevidste :-(
Efter den oplevelse støtter jeg ikke den slagter.
Selvom slagteren ligger på Jægersborg Allé og er rimelig populær, så kan man kun forarges over den ringe kvalitet.

21 dicembre 2025

400kr pr. kg. hønsesalat!?

400kr pr. kg. for middel hønsesalat. Det er jo nærmest latterligt. Graastens er på samme niveau.

Laver den fremover selv, køber Graastens eller snupper tre madder på Schönnemann som koster 150kr. stykket - endda med bacon :)

16 dicembre 2025

Hundespise til prisen

Ja, hr Lund, der er dokumetation for dette.....

14 agosto 2025

Jeg har fået leveret vare fra slagter…

Jeg har fået leveret vare fra slagter lund, det koster godt noget at få det leveret men når man ikke selv kan komme i butikken er det en fin måde at få sine vare på, og personalet er meget hjælpsomme og venlige, så det er ikke sidste gang at de kommer til mig, de har altid vare af en høj kvalitet

11 luglio 2024

I gen i år skal jeg stå ude i regn og…

I gen i år skal jeg stå ude i regn og rusk for at få lov at hente en and som er både bestilt og betalt. Selvom jeg har fået et tid til afhentning skal jeg stå ude for i time fordi afhentning og almindelige kunder ikke adskilles. Det er simpelhen for ringe arrangeret af Lund og det bør klart optimeres!

20 dicembre 2023

FIN SERVICE

Efter at have gjort ledelsen opmærksom på visse fejl modtog vi en venlig hilsen fra SLAGTER LUND samt d.d. foruden de bestilte varer et par gode ekstra gaver fra firmaet. Det sagte er udtryk for fin service!

Dr. Erling Brodersen og tandlæge Mai-Britt Popp Matzen

1 dicembre 2023

Slagter Lund er bare bedst

Handler næsten altid på Peter Bangsvej. Kvaliteten er langt over alle andre. Selv en hakkebøf er i verdensklasse. Deres revelsben. Deres T-ben eller ribeye. Det er ikke billigt men nogen gange er det ikke det der betyder noget. Prøv rullepølsen.

Et ord samlet set: verdensklasse betjening og kvalitet.

22 giugno 2023

Fantastisk slagter

Køber altid mit kød, pålæg og pølser hod Slagter Lund på Jægersborg alle. De er dyre, men kvaliteten er altid i top. Deres leverpostej findes ikke bedre andre steder i kongeriget. Personalet er fantastisk service minded og man bliver altid svinet til af Brian og Henrik tidlig lørdag morgen. En adfærd som jeg sætter stor pris på, for jeg starter som regel først 👍 Top karakter herfra skal gives ….

8 maggio 2023

Der findes mange underlige varianter af…

Der findes mange underlige varianter af en flæskestegssandwich i København.
Ofte er bollen for tung og kødet for tørt.
Og så findes der den sandwich hos slagter Lund. Formidabel, fantastisk og har aldrig fået bedre. Kan varmt anbefales !!

5 marzo 2023

Hundeæde

Forret: Hvkde asparges med kapers/sennepssauce - lækkert.
Hovedret (fra Slagter Lund), Duck Wellington, dyrt og forfærdeligt: ikke at man blev forgiftet, men retten var totalt anonym, smagløs, tungen og pengene ud af vinduet!
Vær advaret: Det er under al kritik...
Ebbe (24272735)

25 marzo 2022

KANON

KANON
Det hele er bare iorden - fra service til kvalitet af madvare. Vi køber ofte og herunder til festmiddage.

Kurt Bech
Kongens Lyngby

10 dicembre 2021

Jeg er meget tilfreds med slagters…

Jeg er meget tilfreds med slagters Lunds udvalg og kvalitet! Jeg bliver aldrig skuffet over deres fantastiske smagfulde marinerede kylling eller svinekød for den sags skyld. Deres flæskestegssandwich er også en sikker vinder! Kvalitet er i højsædet hos denne slagter!

18 ottobre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito