Jeg har prøvet mange flybilletsøgemaskine, men kommer, hver gang tilbage til Skyscanner, som hurtigt og præcist giver mig overblikket over priser på billetter. Derudover er funktionen, søg overalt en... Leggi di più
Nemt at finde bedste billetter på den liste man får med billetter, til hvor man har søgt, nemt at få overblik. Synes det er trygt at man booker direkte hos flyselskaberne. Bruger tit deres pris agent... Leggi di più
Har ofte købt flybilletter via Skyscanner. Har i dag forsøgt at købe billetter igen og blev videre stillet til Travelis, vores betaling er blevet afvist hele dagen og vi har forsøgt på alle måder,... Leggi di più
Har ved mange anledninger benyttet Skyscanner for at finde relevante og billigste afgange med fly. Siden er meget hurtig til at finde alternativer hvorefter man går videre til den valgte forbindelse.... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Billige flybilletter. Sammenlign flypriser til hele verden fra flyselskaber og rejsebureauer hos Skyscanner Danmark. Book i dag.

Stati Uniti
- www.skyscanner.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Har længe brugt Skyscanner i årevis
Har længe brugt Skyscanner i årevis. Vil advare andre om at deres etiske spilleregler for moralsk ansvar er fraværende. Tiltrods for adskillige henvendelser omkring samarbejdsfirmaer, der gang på gang bedrager kunder, fortsætter Skyscanner samarbejdet uden konsekvenser. Købte en rejse med mytrip, som jeg blev henvist til under en søgning på Skyscanner. Flyvningen blev aflyst, men firmaet refunderer ikke min betaling og svarer ikke på henvendelser. Jeg kontakter derfor Skyscanner og får svar på min mail, men firmaet løber fra sit ansvar!

Risposta di Skyscanner
Dejligt hurtigt overblik over…
Dejligt hurtigt overblik over flymuligheder, når man skal booke fly mellem små øer ude i verden.
Jeg købte min rejse gennem…
Jeg købte min rejse gennem skyscanner.dk og det var helt fint.
Super fin søge maskine og man kan få en…
Super fin søge maskine og man kan få en godt overblik over de bedste muligheder og priser 👍
Skyscanner uses lots of scammers
This web page is very useful, but it uses lots of scamming on line agencies. I made a reservation for a trip 27/28 September, after I paid, I got a booking for 27/28 March 2025 with Travelis a scamming company with an inexistent customer service. You call them, you follow all the buttons to press and then you get cut off. I have been trying to use the form to submit and at the end, you can't send it, so, to me Skyscanner has complicity with these on line scammers.

Risposta di Skyscanner
I booked a ticket from skyscanner but I…
I booked a ticket from skyscanner but I didn’t receive confirmation email!
The deduction happened from my account! I can’t see the ticket in the ryanair app! But I have screenshot of the confirmation! Skyscanner is responsible!!!

Risposta di Skyscanner
Virkelig hurtigt og nemt at finde den…
Virkelig hurtigt og nemt at finde den bedste flybillet, og nemt at betale 🙏 Den bedste søgemaskine ever 👌
der mangler i den grad mulighed for…
der mangler i den grad mulighed for valg af
køleskab på værelset
enkeltsenge
afstand til transport
....
samt på Fly siden
oplysninger om ekstra sæde gebyr ved flere rejsende sammen

The worst agent
The worst agent , that is not supportive for customers , its main duty is just getting customer'money by some non standard tickets providers such as Akbartravelis .

Skyscanner: Gennemtænkt, let anvendelig Rejsesøgemaskine
Meget let at sammenligne tilbud fra forskellige flyselskaber. Fin let overskuelig oversigt over sammenlignelige og fordelagige pris tilbud på alle datoer. Skyscanner er helt klart en af de bedste rejse søgemaskiner.
Rimelig nem at finde rundt i.
Henviser til dårlige udbydere
Har ofte købt flybilletter via Skyscanner.
Har i dag forsøgt at købe billetter igen og blev videre stillet til Travelis, vores betaling er blevet afvist hele dagen og vi har forsøgt på alle måder, rigtig mange gange, uden held.
Vi checker så Travelis her på Trustpilot og kan se det er et virkelig dårlig anmeldt firma.
Nu er vi jo nervøse pga de mange forsøg på betaling, trækker de pludselig penge alligevel og hvor mange ?
Jeg er skuffet over Skyscanner ikke checker hvilke firmaer de henviser til, jeg stolede blindt på Skyscanner i den forbindelse