Høflig,venlig og serviceminded! udfylder en formular på hjemmesiden bliver ringet op lidt efter får et tilbud der var meget bedre end andre steder vi aftaler afhentnings tidpunkt de kommer som afta... Leggi di più
Fantastisk god service. Alt kommunikation gik igennem Ali som var meget flink og leveret en super god oplevelse. Bilen blev hentet som aftalt samme dag om aften i Jylland. Pengene kom med det s... Leggi di più
Har her til aften fået hentet min bil til skrot. Super behagelige gutter, kontant betaling og god kommunikation. Det er ikke sidste gang vi bruger dem. Opdatering d. 18. Januar Har ændret... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skal du have skrottet din bil? - Så lad os give dig et godt tilbud på at afhente din udtjente bil. Vi er hurtige og professionelle, og giver altid den bedste pris for din bil!
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Fin og hurtig betjening og et firma der…
Fin og hurtig betjening og et firma der holder hvad de lover😃kan varmt anbefales
God service hurtig afhentning gav højeste skrotpris
Gav en god pris og hurtig afhentning. Flinke mennesker
Kæmpe anbefaling
Talte med Allan fra Skrotlortet.
Super god oplevelse, servicen var i top og bilen blev hentet som det passede mig bedst.
Super fin og meget ordentlig service
Super fin og meget ordentlig service. Meget behagelige gutter der kom og hentede bilen og betalte en god pris for den. Kan klart anbefale dem
Skulle af med min gamle bil
Skulle af med min gamle bil, da jeg havde købt en ny og den gamle var i ringe stand. Ville gerne have den væk hurtigt.
Ringede først til et andet firma, ringede tilbage flere gange, men fik aldrig et svar.
Skrev derefter til skrotlortet.dk, de svarede efter 1 time, og næste dag kom de og hentede bilen. Dagen efter fik jeg besked om at den var skrottet og afmeldt. Jeg fik endda udbetalt 1500 kr ekstra oven i skrotpræmien.
En super oplevelse.👏🏻
Lynhurtig og betryggende service
Jeg ringede til Alex fra skrotlortet, hvor vi drøftede bilens gener mv. Vi aftalte en realistisk og god pris, hvor jeg på betryggende vis, kunne overlade mine bil til dem. Blot 30 min efter, stod den første chauffør ude foran min dør, med betalingen og en kvittering på bilen blev afmeldt på stedet.
Lyn hurtig service, både fra direktørens - og chaufførens side.
Jeg vil til enhver tid, overdrage min bil eller skrotbil til skrotlortet.
Stort tilfreds kunde!
Fantastisk god service
Bilen blev hentet som aftalt samme dag om aften i Jylland. Pengene kom med det samme så det har bare være helt perfekt.
Kan klart anbefale Skrotlortet.dk
Vh
Martin Jacobsen
Vedligeholdelseschef
Plastix a/s
God service og dialog
Rigtig rigtig god service. Dialogen mellem sælger og køber, forløber under de tryggeste rammer. Kan varmt anbefale skrotlortet, hvorvidt du taler med Alex eller Allan. De har begge styr på denne branche, hvorfor jeg til en anden gang, klart vil skrotte min bil hos dem.
På under 25 min stod de ude foran min dør med betalingen, og bilen som var klar til afgang.
Stort tilfreds kunde
Service og pris til 5 stjerner
Alex fra skrotlortet leverede super god service. Skrotlortet var også den skrothandler hvor jeg kunne få den bedste pris. Kan klart anbefale.
Hirtig afhentning og super service!
Hurtig afhentning og super service!
Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse.
Hurtig hjælp, og god kundeservice.
Hurtig afhentning
Hurtig afhentning
Go behandling og kommer til aftalt tid
Kære skrotlortet
Kære skrotlortet,
Tak for dansen, godt det blev klaret 🙏
Hilsen
Suzuki ejeren
Fantastisk god oplevelse, pris, service - alt.
Skrev til skrotlortet.dk.på hjemmesiden. Allan ringede lynhurtigt, jeg beskrev bilen, vi blev enige om en, for mig tilfredsstillende pris - og han stillede ca. 1/2 time efter. Vi besigtigede bilen - der var skadet - og jeg fik den aftalte pris som var højere end andre skrotbilshandleres skambud. Allan er utrolig serviceminded, hyggelig at tale med og har en fed humor (bare se hjemmeside navnet). Han afmeldte bilen med det samme, jeg fik kopi af afmeldelsen, han demonterede nummerpladerne og klippede dem over og jeg fik pengene i hånden. Jeg er tidlige blevet snydt af skrotbils opkøbere, der ventede 1 måned med at afmelde - hvilket kostede det samme som jeg havde fået for bilen i vægtafgift og forsikring. Allan er en superperson, flink, arbejdsom, charmerende og hyggelig, det var en ren fornøjelse at handle med ham. Som andre har skrevet, - han skal have 10 ud af 10 selvom man kun må give max. 5. Kan kun på det varmeste anbefale Allan og Skrotlortet.dk.
NB. Dette er skrevet af en sur, gammel, hvid mand, der aldrig roser men kun kritiserer :-)
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig afhentning, afregning og afmelding.
Det er ikke sidste gang jeg bruger dem.
Skrotlortet har mine varmeste…
Skrotlortet har mine varmeste anbefalinger. Fik talt med Allan og aftalt en god skrotpris og afhentning og 35 min efter havde Allan både hentet min bil og afmeldt den og betalingen var klaret. Det er meget professionelt og Allan er super behagelig og yderst kompetent til sit arbejde. Har kun godt at sige om Skrotlortet og anbefaler dem
til alle der skal have skrottet deres bil.
Det er sgu service 👍 jeg ringede til…
Det er sgu service 👍 jeg ringede til Allan, hvor vi aftalte afhentning af min skrot bil. Og så gik der ikke en gang 1 time før at han var hos mig.
Tusind tak for den gode service Allan 👍
Super fin og hurtig service
Super fin og hurtig service. Samme aften jeg ringede til Allan, kom han efter vores skrotbil. Han er super flink og udøvede en stor service i form af at hente og bringe os, da vores bil ikke kunne køre. Kæmpe anbefaling herfra. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med dem :)
Super hurtig aftale
Super hurtig aftale, afregningen blev udført mens vi aftalte afhentningen, kan kun anbefales til andre med skrotnings parat bil.
Har lige solgt en bil til Allan fra…
Har lige solgt en bil til Allan fra skrotlortet.
Virkelig god kundeservice, hurtig og sikker handel.
Jeg fik en god pris og betaling med det samme.
Det er ikke første gang jeg handler der, stedet kan varmt anbefales.