Jeg er dybt frustreret over Skorstensgaards kundeservice. Jeg har nu gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med dem – både telefonisk og via mail – uden held. Senest sad jeg i telefonkø i over 3... Leggi di più
Godt arbejde. Dog kiksede det med underretning om sygdom, hvilket betød en dags forsinkelse - øv fordi det påvirkede andre end bare mig. Det var desværre ikke muligt at få telefonisk kontakt.
Aftaler om mødetid, arbejdstid og priser blev overholdt. Venlig behandling. Det ville være rart om TV'et i venterummet kunne tage danske kanaler, så man kunne se lidt nyheder i ventetiden
Jeg troede kabine ventilatoren var i stykker. Det viste sig at være blade der var kommet der ned, da mit tidlige værksted ikke havde skiftet pollenfilteret. Da jeg så modtog bilen havde de også støvsu... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af moderne autoværksteder med afdelinger i Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Esbjerg, Haderslev, Hobro, Horsens, Ikast, Svendborg, Odense, Taastrup og Ballerup. Vi har nogle af markedets bedste værkstedspriser i Danmark. Læs mere på hjemmesiden.
Om Skorstensgaard

Trianglen 13, 6000, Kolding, Danimarca
- www.skorstensgaard.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Arbejdet var fint
Arbejdet var fint, men ventetiden var for meget.
Det var kun et dæk der skulle lappes.
Firmaet opbevarer mine…
Firmaet opbevarer mine sommer/vinterhjul og skal på et tidspunkt skifte dem, det er hvad jeg bruget firmaet til, og det forventer jeg de gør.
Service udført tilfredsstillende.
Jeg fik en fantastisk hjælp da jeg…
Jeg fik en fantastisk hjælp da jeg havde brug for det. Hurtig rep. af min bil - så jeg vil gerne anbefale Skorstensgaard til andre.
HurtigtNemtBilligKvalitet
Fik hurtigt en tid på værkstedet, selvom de havde travlt, supergod kommunikation før, under og efter reparationen, super god pris på trods af komplikationer, og højeste kvalitet i udførelsen. Whats not to like?
Godt arbejde, men husk lige . .
Virkelig kompetent og god service til…
Virkelig kompetent og god service til at stole på
I gør altid som aftalt!
Vi har været meget tilfredse gennem en…Fin tilfredshed og troværdighed hele Helen igennem.
Vi har været meget tilfredse gennem en del år med at lave aftaler og få repareret vores to biler.
Alt er blevet ordnet som aftalt og personalet virker meget troværdige,så vi kan klart anbefale stedet i Greve.
Det er en behagelig oplevelse st komme…
Det er en behagelig oplevelse st komme på et værksted med kompetente og flinke medarbejdere