L'azienda ha risposto
Mega god service jeg oplevede for fornylig. Jeg kom ind for at købe et par Clarks, men de havde dem desværre ikke i min størrelse. Medarbejderne i butikken, var super behjælpelig og vejlede mig frem t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var nede for at finde et par sko. Personalet var super søde og hjælpsomme og da de ikke lige havde hvad vi søgte i butikken, anbefalede de os at kigge i deres outlet. Jeg kan klart anbefale et besøg h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skoringen Bryggen i Vejle, var en fantastisk oplevelse! Jeg stod og manglede desparat et par nye hjemmesutter, da der var gået hul på de gamle (dumme hund og mega nederen). Så jeg tog ned i Skoringe... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Bryggen, Søndertorv 4, 7100, Vejle, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
God service i Skoringen Vejle Bryggen
Kom både i snak med kasse assistent og chef og de var så søde.
Kæmpe anbefaling her fra.

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Kæmpe god service i skoringen Bryggen. Det sødeste personale og vigtig rådgivning fra butikschefen (lyshåret dame). Kan varmt anbefale dem, da de har kunden bedste interesse

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Aldrig har jeg mødt så sur en ekspedient som sikringen i Vejle Bryggen vi kommer ind med et par sko knapt 3 uger gamle flækket i bunden på begge sko.den søde unge pige der står ved kassen skal til at give penge retur da chefen Dorthe kommer og ser det og så ska jeg love for hun talte grimt til os vi ku ikke hverken få penge tilbage eller nye sko da det var slid og det var vores egen skyld det var ihvertfald ikke skoen der var i dårlig kvalitet. Vi diskuterede frem og tilbage og hun endte med at sige ja okay i ka se om i kan finde et par nye i lager salg for i får ikke et par magen til dem her. Og så må jeg selv betale osv brok brok og blev sur på os over hun nu skulle ta dem retur. Sætter aldrig mine ben der igen

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Købte et par vinterstøvler i november til min søn, men da der under brug blev slået en flig af ved metalholderen til snørebåndene, gjorde Dorte alt hvad hun kunne for at hjælpe. Hun undersøgte om der var andre par i andre butikker som hun kunne bytte til. Efter lang tids søgen hjalp hun med råd og vejledning og som kompensation fik min søn et par varme uldsåle. Tusind tak til Dorte og Skoringen for fantastisk service, god energi og godt humør 👏

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Jeg har i en årrække benyttet Rohde damesandal som hjemmesko - aldrig udenfor. 2 gange har jeg desværre været ude for, at sålen brækker midt over i løbet af det første år. Første gang får jeg dem byttet uden vrøvl og ekspedienten oplyser endda, at det har hun også prøvet. Anden gang, som er i dag, får jeg besked på, at sko, der benyttes som hjemmesko, kun kan holde i et år (?). At sålen ikke kan holde til brug på trapper eller, hvis man bukker sig meget. Derfor bruger ekspedienten heller ikke sine egne på arbejde, fordi man som ansat her bukker sig meget i løbet af dagen. Forretningen afviser at bytte sandalerne, da jeg så formentlig vil reklamere igen om et år. Jeg kan i stedet få pengene retur og evt. gå til konkurrenterne og købe et nyt par. For så kan de stå med problemet om et år.
Det var så sidste gang, jeg handlede i Skoringen.

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Butikken havde det jeg skulle bruge.
Hjælpsomme medarbejdere.

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Jeg kører til bryggen i Vejle, for at købe hjemmesko. Jeg tjekker om de er på lager inden jeg kører og der er de. Det var de så bare ikke. Jeg fik en vag forklaring om, at de sikkert var på vej!!! Hvad kan jeg bruge det til. Jeg er kørt 15 km for at købe noget som butikken ikke har alligevel. Det er IKKE i orden. Hvis man som forretning vælger at "skilte" med sit lager, så skal det også være korrekt. Nu handler jeg på nettet og det bliver ikke i jeres netbutik, for I fortjener ikke mine penge.

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Rigtig god service, desværre blev vi vejledt til en størrelse sko til vores datter, der er alt for stor.

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Fik fantastisk vejledning af ekspedient, der vidste noget om fødder og sko. Tak, Dorthe (23/4 ca 1 time før lukketid søndag, BRYGGEN, Vejle) Virkelig en fornøjelse at blive mødt med kompetence, interesse og venlighed!

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
venlig modtagelse og competent vejledning gik fra med en rigtig god fornemmelse

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
D. 17/9 købte jeg et par Skechers sko til min datter til 650 kr i Bryggen, Vejle. Efter hun har haft dem på to gange (først indenfor og derefter udenfor), begynder det forreste lag glimmer at “skrælle af”. Skoene fremstår stadig som nye, men der er uden tvivl en fejl på skoen, siden det så let falder af spidsen af skoen.
Da vi henvender os i butikken får vi at vide, at dette bare er almindelig slid og butikken ikke vil lave en reklamation. På trods af at skoene kun har været brugt 2 gange.
Jeg er målløs over den dårlige kundeservice og jeg kommer desværre ikke til at handle i Skoringen igen efter denne oplevelse.

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Mine gamle, godt brugte, sandaler trængte til udskiftning, derfor valgte jeg Skoringen til at kigge efter 1 par nye sandaler, kom endda hjem med 2 par, god kundebetjening, rimeligt udvalg på trods af "sidst på sandal-sæsonen". God oplevelse !! Elisabeth Mølgaard

Risposta di Skoringen - Vejle, Bryggen
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.