Banner for Skoringen - Vejle, Bryggen

Skoringen - Vejle, Bryggen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Bryggen, Søndertorv 4, 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Mega god service jeg oplevede for fornylig. Jeg kom ind for at købe et par Clarks, men de havde dem desværre ikke i min størrelse. Medarbejderne i butikken, var super behjælpelig og vejlede mig frem t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var nede for at finde et par sko. Personalet var super søde og hjælpsomme og da de ikke lige havde hvad vi søgte i butikken, anbefalede de os at kigge i deres outlet. Jeg kan klart anbefale et besøg h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Skoringen Bryggen i Vejle, var en fantastisk oplevelse! Jeg stod og manglede desparat et par nye hjemmesutter, da der var gået hul på de gamle (dumme hund og mega nederen). Så jeg tog ned i Skoringe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Vejle, Bryggen

Scritti dall'azienda

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Scritti dall'azienda

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

693 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service i Skoringen Vejle Bryggen

God service i Skoringen Vejle Bryggen
Kom både i snak med kasse assistent og chef og de var så søde.
Kæmpe anbefaling her fra.

6 aprile 2024

Hej Nicklas,

Mange tak for besøget og din skønne anmeldelse!

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i butikken en anden god gang 🌞

Skoringen

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe god service i skoringen Bryggen

Kæmpe god service i skoringen Bryggen. Det sødeste personale og vigtig rådgivning fra butikschefen (lyshåret dame). Kan varmt anbefale dem, da de har kunden bedste interesse

6 aprile 2024

Hej Emilie,

Tusind tak for de fem stjerner og rosende ord! 🥰

Skoringen

Valutata 1 stelle su 5

Aldrig har jeg mødt så sur en…

Aldrig har jeg mødt så sur en ekspedient som sikringen i Vejle Bryggen vi kommer ind med et par sko knapt 3 uger gamle flækket i bunden på begge sko.den søde unge pige der står ved kassen skal til at give penge retur da chefen Dorthe kommer og ser det og så ska jeg love for hun talte grimt til os vi ku ikke hverken få penge tilbage eller nye sko da det var slid og det var vores egen skyld det var ihvertfald ikke skoen der var i dårlig kvalitet. Vi diskuterede frem og tilbage og hun endte med at sige ja okay i ka se om i kan finde et par nye i lager salg for i får ikke et par magen til dem her. Og så må jeg selv betale osv brok brok og blev sur på os over hun nu skulle ta dem retur. Sætter aldrig mine ben der igen

2 aprile 2024

Hej Theresa,

Tak for din feedback af dit besøg i Skoringen Vejle, Bryggen.

Hos Skoringen ønsker vi, at alle vores kunder skal gå glade og tilfredse ud af butikken - også når der skal tages stilling til om en vare er berettiget til reklamation eller ej.

Vi beklager derfor oplevelsen mange gange.

Valutata 5 stelle su 5

Købte et par vinterstøvler i november…

Købte et par vinterstøvler i november til min søn, men da der under brug blev slået en flig af ved metalholderen til snørebåndene, gjorde Dorte alt hvad hun kunne for at hjælpe. Hun undersøgte om der var andre par i andre butikker som hun kunne bytte til. Efter lang tids søgen hjalp hun med råd og vejledning og som kompensation fik min søn et par varme uldsåle. Tusind tak til Dorte og Skoringen for fantastisk service, god energi og godt humør 👏

12 gennaio 2024

Hej Jannie

Vi er glade for at høre, du har haft en oplevelse i Skoringen Vejle, Bryggen.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 🤗

Valutata 1 stelle su 5

Hjemmesko kan kun holde 1 år (?)

Jeg har i en årrække benyttet Rohde damesandal som hjemmesko - aldrig udenfor. 2 gange har jeg desværre været ude for, at sålen brækker midt over i løbet af det første år. Første gang får jeg dem byttet uden vrøvl og ekspedienten oplyser endda, at det har hun også prøvet. Anden gang, som er i dag, får jeg besked på, at sko, der benyttes som hjemmesko, kun kan holde i et år (?). At sålen ikke kan holde til brug på trapper eller, hvis man bukker sig meget. Derfor bruger ekspedienten heller ikke sine egne på arbejde, fordi man som ansat her bukker sig meget i løbet af dagen. Forretningen afviser at bytte sandalerne, da jeg så formentlig vil reklamere igen om et år. Jeg kan i stedet få pengene retur og evt. gå til konkurrenterne og købe et nyt par. For så kan de stå med problemet om et år.
Det var så sidste gang, jeg handlede i Skoringen.

13 dicembre 2023

Hej Per

Tak for din feedback.

Det er beklageligt, at varen ikke levede op til forventningerne. Som jeg forstår din anmeldelse, har butikken dog allerede tilbudt dig pengene refunderet.

Vi beklager endnu en gang, at varen ikke levede op til forventningerne.

Valutata 1 stelle su 5

Varen ikke på lager selv om nettet siger den er

Jeg kører til bryggen i Vejle, for at købe hjemmesko. Jeg tjekker om de er på lager inden jeg kører og der er de. Det var de så bare ikke. Jeg fik en vag forklaring om, at de sikkert var på vej!!! Hvad kan jeg bruge det til. Jeg er kørt 15 km for at købe noget som butikken ikke har alligevel. Det er IKKE i orden. Hvis man som forretning vælger at "skilte" med sit lager, så skal det også være korrekt. Nu handler jeg på nettet og det bliver ikke i jeres netbutik, for I fortjener ikke mine penge.

29 luglio 2023

Hej Lene,

Tak for din feedback på dit besøg i Skoringen Vejle.

Som vi også oplyser på webshoppen, er lagerstatusen vejledende. Derfor anbefaler vi, at man altid kontakter sin butikken for at sikre, at de har varen på lager. Det er meget beklageligt, at lagerstatusen i dette tilfælde, ikke stemte overens.

Vi beklager oplevelsen mange gange.

Kathrine, Skoringen

Valutata 3 stelle su 5

Rigtig god service

Rigtig god service, desværre blev vi vejledt til en størrelse sko til vores datter, der er alt for stor.

10 maggio 2023

Hej,

Tak for din feedback af besøget hos Skoringen Vejle, Bryggen. Hvis der er givet forkert vejledning ift. størrelse, vil jeg dog anbefale dig at besøge butikken og orientere dem om sagen, så der kan findes en løsning. Husk at medbringe din kvittering.

Valutata 5 stelle su 5

Fik fantastisk vejledning af…

Fik fantastisk vejledning af ekspedient, der vidste noget om fødder og sko. Tak, Dorthe (23/4 ca 1 time før lukketid søndag, BRYGGEN, Vejle) Virkelig en fornøjelse at blive mødt med kompetence, interesse og venlighed!

23 aprile 2023

Hej,

Tusind tak for at dele. Vi har sendt din skønne anmeldelse direkte videre til butikken, så de også kan læse de rosende ord. 🤗

Gode NB sko

Gode NB sko, New Balance i bogstaveligste forstand😋

11 gennaio 2023

Hej Toke,

Tusind tak for din anmeldelse. 😊

Dårlig kundeservice

D. 17/9 købte jeg et par Skechers sko til min datter til 650 kr i Bryggen, Vejle. Efter hun har haft dem på to gange (først indenfor og derefter udenfor), begynder det forreste lag glimmer at “skrælle af”. Skoene fremstår stadig som nye, men der er uden tvivl en fejl på skoen, siden det så let falder af spidsen af skoen.

Da vi henvender os i butikken får vi at vide, at dette bare er almindelig slid og butikken ikke vil lave en reklamation. På trods af at skoene kun har været brugt 2 gange.
Jeg er målløs over den dårlige kundeservice og jeg kommer desværre ikke til at handle i Skoringen igen efter denne oplevelse.

11 ottobre 2022

Hej Josefine,

Alle Skoringen butikker er selvstændigt ejede og træffer derfor selv afgørelser i reklamationssager.

Vi vil gerne hjælpe med at sende din henvendelse videre til butikken og få dem til at revurdere, men vi kan ikke love, at det ændrer på deres beslutning. Hvis dette ønskes, er du velkommen til at sende os en mail på kundeservice@skoringen.dk med en kopi af din kvittering samt oplyse, hvornår du har besøgt butikken med reklamationen.

Valutata 4 stelle su 5

Udskiftning til nye sandaler

Mine gamle, godt brugte, sandaler trængte til udskiftning, derfor valgte jeg Skoringen til at kigge efter 1 par nye sandaler, kom endda hjem med 2 par, god kundebetjening, rimeligt udvalg på trods af "sidst på sandal-sæsonen". God oplevelse !! Elisabeth Mølgaard

1 agosto 2021

Hej Elisabeth,

Hvor er vi glade for at høre, at du fandt det, du var på udkig efter (og lidt til) 😄 Tusind tak for din anmeldelse 🌷

Stine

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più