Banner for Skoringen - Tåstrup

Skoringen - Tåstrup Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

City 2, Cityringen 22 - 345, 2630 Taastrup, DK

Var i City2 og besøgte Skoringen. Storartet rådgivning, venlighed og humor fra ekspedienten. Da den ønskede sko ikke var tilgængelig i korrekt størrelse i denne butik fandt hun en butik nær os der ha... Leggi di più

Skoringen i City 2 Gode varer men ekspedienten var så ubehagelig. Måske fordi jeg er fra Grønland og bad om Taxfree seddel så begyndte hendes ubehageligheder om det ene og det andet hun syntes jeg b... Leggi di più

Fantastisk service, og dejligt humør ;) Ville købe et par sko lørdag, som desværre ikke var på lager i min størrelse. De blev hurtigt bestilt, og allerede dagen efter modtog jeg en sms med besked om... Leggi di più

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Tåstrup

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• City 2, Cityringen 22 - 345, 2630, Taastrup, Danimarca

• 62265270

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

659 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Flinke personale

19 dicembre 2023

Hej Annie

Vi er glade for at høre, du har haft en oplevelse hos Skoringen Tåstrup.

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤗

God betjening

9 dicembre 2023

Hej Lise

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🥰

Virkelig sød betjening

Virkelig sød betjening
Jeg fik et dejligt par støvler til en fin pris

7 dicembre 2023

Hej Rie

Tusind tak for de fem stjerner og din positive feedback ⭐

Stine, Skoringen

Rigtig god service ved køb af sko til børn

Rigtig fin service, da vi kom retur med et par sko til vores søn, som vi havde fået hjælp til at købe, men som viste sig ikke at passe alligevel. Vi køber stort set alle hans sko her, da vi har brug for vejledning til at finde de rette sko til hans meget tykke fødder😅

28 novembre 2023

Hej Maja

Tusind tak for dit besøg og de rosende ord til Skoringen Tåstrup 🥰

Stine, Skoringen

Det er simpelthen for dårlig…

Det er simpelthen for dårlig kundeservice i skoringen i city2.

Har købt et par børnesandaler som er 5 uger gamle, de er ødelagte og fuldstændig til skraldespanden.

Jeg gik op med dem, med bon! Og jeg fik det mest flabet svar..
Han kunne lime dem?
Hvad nytter lim når det er sygninger der er gået op?
Også beholdte han min bon..

550 kr lige ud i luften.
Fremover køber jeg på nettet, der er fanme bedre service!

6 luglio 2023

Hej Mia,

Når skoene er købt i en fysisk butik, så er det også en fysisk butik, som skal håndtere en sag som denne. Alle vores butikker er selvstændigt ejede og træffer derfor selv afgørelser i reklamationssager.

De er beklageligt at høre, servicen ikke har levet op til forventningerne.

Med venlig hilsen
Stine, Skoringen

Jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge…

Jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge og ekspedienten var hjælpsom bag kassen og effektiv til at afslutte handlen.

14 giugno 2023

Hej Anna,

Tak for din feedback af din besøg hos Skoringen Tåstrup. 😊

Hurtig og fin service

Hurtig og fin service. Kom med et par gamle sko og skulle have noget tilsvarende. Medarbejderen fandt lynhurtigt et par.

2 giugno 2023

Hej Anette,

Vi er så glade for at høre, du er tilfreds. Tak for de fem stjerner og din feedback ⭐

Hej Line,

Hvor er vi glade for at høre, du har haft en oplevelse i Skoringen Tåstrup. Tusind tak for din feedback. 🤗

De sko j ville eje

De sko jeg ville eje, kunne jeg ikke finde nogen steder. Pludselig var de der... Og så på mor's dags tilbud.
Nemt at bestille på nettet.
Hurtigst svar og nem levering til butik.
Jeg pakkede ud og prøvede i butikken, så hvis de ikke lige passede, kunne jeg returnere dem med det samme

7 maggio 2023

Hej Lis,

Tusind tak for din anmeldelse. 😊

God og personlig betjening

Rigtigt fin og personlig betjening. Skoen, jeg gerne ville købe, var der ikke i min størrelse. Men den blev straks bestilt hjem, og jeg kunne hente mine fine nye sko allerede næste formiddag. God og venlig betjening.

6 novembre 2022

Hej Betina

Tusind tak for besøget og de rosende ord - dem sætter vi stor pris på 😍

Hej Susanne,

Tusind tak for din feedback. Dejligt at høre, betjeningen lever op til forventningerne. 🌞

Fik fin hjælp

Fik fin hjælp, og fik de sko jeg havde brug for.

27 giugno 2022

Hej Anne-Mette

Tusind tak for besøget og den flotte femstjernet anmeldelse. Så skønt at høre, at du har haft en god oplevelse. 😀

Stine, Skoringen

får altid en god betjening

får altid en god betjening, lytte til hvad man sige finder som regel de rigtige sko første gang. Har osse tid til at lytte til mine behov .

17 aprile 2022

Hej Erik

Det er vi glade for at høre. Tusind tak for besøget 😀

Altid meget fin betjening

Altid meget fin betjening. Man føler sig velkommen.

22 marzo 2022

Hej

Mange tak for besøget og den flotte anmeldelse! Den varmer vores sko-hjerte 🥰

God oplevelse

Jeg var ude med min datter og købe hendes første par støvler. Jeg havde været der før, for at spørge hvornår man køber sko.

Jeg blev begge gange guidet super godt af en rigtig imødekommende medarbejder, den samme begge gange faktisk.

Han var god til at oplyse om hvad man skal være obs på med sko/støvler, hvordan man giver dem på sådan en lille størrelse og samtidig fik min datter lige et kompliment med på vejen ;)

God oplevelse.

Og så er støvlerne bare skønne og hun vil have dem på hele tiden!

2 marzo 2022

Hej Helene,

1000 tak for din flotte anmeldelse🌸
Det er så vigtigt at de små fødder får en god start, når de er klar til at får sko på fødderne, dejligt at høre at din datter og dig havde en god oplevelse med det hos Skoringen i Tåstrup😊

Elisabeth