Banner for Skoringen - Skjern

2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Skjern

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Bredgade 25, 6900, Skjern, Danimarca

• 62265560

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

God betjening og et par nye sko

God betjening og et par nye sko, som jeg går rigtig godt i.

13 febbraio 2026

Hej Birthe.

Tusind tak for din fine tilbagemelding 🤩

Det glæder os rigtig meget at høre, at du både fik god betjening og et par nye sko, som du går godt i. Der er ikke noget bedre end sko, der både føles og passer perfekt.

Vi håber at se dig igen snart.

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du oplevede rigtig god service og personlig hjælp. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 😊

Altid god service.

Altid god service.

5 ottobre 2025

Hej Line,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig, at du altid oplever god service hos os. Vi gør altid vores bedste for, at alle kunder føler sig mødt med venlighed og hjælp 👟

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

God kundeservice

16 agosto 2025

Hej Lillian.

Mange tak for din fine tilbagemelding 😍

Vi er glade for, at du oplevede god kundeservice hos os.

Skoringen

God og smilende betjening.

God og smilende betjening.
Gode priser. God kvalitet.

28 luglio 2025

Hej Astrid,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god og smilende betjening.
Det glæder os også, at du værdsætter vores gode priser og kvalitet ✨

Vi håber at se dig igen snart! 🙌

Altid venlig betjening

Altid venlig betjening

28 gennaio 2025

Hej Sonja,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid bliver mødt med venlig betjening hos Skoringen i Skjern. 😊 Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Med venlig hilsen

Dygtig personale

Dygtig personale. Klar med gode råd og hjælpsomhed.

28 settembre 2024

Hej Henriette,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores dygtige personale kunne give gode råd og være hjælpsomme 😊

Med venlig hilsen
Skoringen

Mangler at blive vejledt om at der…

Mangler at blive vejledt om at der fandtes sko der havde det jeg efter spurgte

30 giugno 2024

Hej Margit,

Tak for din feedback af dit besøg hos Skoringen i Skjern.

Vi beklager mange gange, at du ikke fik den vejledning du ønskede.

Venlig

Venlig, personlig betjening.

2 dicembre 2023

Hej Rita

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😍

Stine, Skoringen

God betjening

9 febbraio 2022

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du er tilfreds med servicen i Skoringen Skjern 😍

De bedste hilser
Stine, Skoringen