Banner for Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret

Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Rosengårdcentret, gul gade 206, 5220 Odense SØ, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en rigtig god oplevelse i Skoringen i Rosengårdscentret grundet Camilla K som betjente os. Hun er opmærksom, servicemindet, smilende og imødekommende. Det gjorde vores oplevelse, for os so... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi blev mødt af en utrolig sød og kompetent medarbejder der gav sig god til til at hjælpe vores søn på 3,5 år med de rette vinterstøvler. Hun mødte ham præcis der hvor en dreng i den alder er en t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop været inde og få nye såler til vores sikkerhedssko. Vi fik den bedste service man kunne ønske sig. Vi fik ikke navnet på medarbejderen, men hun fortjener i hvert fald MEGET ros. Hun va... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Odense SØ, Rosengårdcentret

Scritti dall'azienda

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Scritti dall'azienda

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

693 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Venlig betjening

Venlig betjening og fornuftige priser. Jeg købte hvad jeg kom efter

30 agosto 2026

Hej Kurt.

Vi er glade for at høre, at vores venlige betjening og rimelige priser levede op til jeres forventninger.

Tak for jeres positive feedback 😊

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig gode vejledning og…

Virkelig gode vejledning og kundeservice 😃

23 agosto 2026

Hej Kristina.

Tusind tak for de fine ord 😃

Det glæder os meget at høre, at du fik rigtig god vejledning og kundeservice.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen ✨

God oplevelse.

God oplevelse.
God service ifm reklamation og bytning af sandaler.

20 agosto 2026

Hej Annette,

Tak for din fine tilbagemelding 😊

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at du fik god hjælp i forbindelse med reklamationen og ombytningen af dine sandaler 👡 Vi håber, du bliver rigtig glad for dem!

Super god service

Super god service. Hvor var det fantastisk at opleve en sød og energisk medarbejder, der gjorde alt for os. det vae en sjælden god oplevelse. Mange tak.

11 giugno 2026

Hej Ulla.

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en så positiv oplevelse hos os. Vi er stolte af vores medarbejdere, og det er skønt at høre, at du blev mødt af en sød og energisk medarbejder, som gjorde en ekstra indsats for at hjælpe jer.

Din feedback betyder meget for os, og vi vil sørge for at dele de flotte ord med teamet. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og tak for dit besøg.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Flotte par sko

Flotte par sko

12 febbraio 2026

Hej Jan.

Tusind tak for din korte, men fine feedback 🤩

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dit flotte par sko.

Vi håber, de vil bringe dig både komfort og glæde hver dag.

Fantastisk personale!

Personalet i butikken er fantastiske og super hjælpsomme. Der er altid et smil og god vejledning og hjælp.
Derudover har butikken selvfølgelig et stort og varieret sortiment hvor der altid er noget der frister.

19 ottobre 2025

Hej Mette

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores personale som fantastiske og super hjælpsomme. Vi bestræber os altid på at møde vores kunder med smil, god vejledning og personlig hjælp ✨

Det er også dejligt at høre, at du synes om vores store og varierede sortiment 👢

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service i Rosengårdscentret…

Fantastisk service i Rosengårdscentret til køb af børnesko. Jeg vil helt sikkert benytte dem igen.

29 settembre 2025

Hej Simon.

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding 🌟

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Rosengårdscentret – og at du fandt de rette børnesko med god service 🤩

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Rigtig god dag!

Hej Jess.

Tusind tak for de pæne ord 🤩

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Skoringen Rosengårdscentret

Hun er opmærksom, servicemindet, smilende og imødekommende. Det gjorde vores oplevelse, for os som forældre og for vores datter som skulle have sko, rigtig god. Hun kunne gennemskue vores og vores datters behov, og hjalp os med et stort smil.
Jeg vil anbefale alle at tage derud og få en super betjening af Camilla K.

23 agosto 2025

Hej Agnete,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse i Skoringen Rosengårdscentret, og at Camilla K kunne hjælpe jer med et stort smil 😊

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god betjening. Ingen ventetid. Stort udvalg.

Rigtig god betjening

2 febbraio 2025

Hej Annette

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjening, ventetid og udvalg hos Skoringen i Odense Rosengårdcentret. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart! 👟✨

Virkelig højt servcieniveau.

Virkelig højt servcieniveau.

23 gennaio 2025

Hej Marie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet et højt serviceniveau hos Skoringen i Rosengårdcentret. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service, og det betyder meget for os at høre, at det er blevet bemærket.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Tak for super god service

Tak for super god service ifbm med køb af vinterstøvler til den mindste. Heidi gav sig virkelig god tid og vi fik super god vejledning. Her kommer vi klart igen!

21 dicembre 2024

Hej 'Christina,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med dit køb 😊

Valutata 5 stelle su 5

God og behagelig betjening ved hvad de…

God og behagelig betjening ved hvad de taler om

20 novembre 2024

Hej René,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god og behagelig betjening – det betyder meget for os 👏

Valutata 4 stelle su 5

Nogle gode fodtøj

Nogle gode fodtøj, de var lige som de plejer ar være.

12 novembre 2024

Hej Ove,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at fodtøjet levede op til dine forventninger, som det plejer 😊

Valutata 1 stelle su 5

Vi forventer en voksen kan tænke selv.

Jeg kom i butikken og fortæller jeg har slået hovdet og har svære følger deraf, og kan have svært ved at finde ord. Og jeg gerne ville have hjælp. Jeg købte en støvle hvortil de havde sagt man ikke kunne tage sålen op og måle om den var for lille. Jeg tog chancen og købte støvlen og ville blokke den ud. Det virkede ikke. Men fandt ud af sålen godt kunne tages ud. Jeg blev så ærgelig over de sagde det kunne man ikke.
Ringer til butik chefen som var hende der rådgiver da jeg købte støvlen og sagde jeg var ærgelig over den vejledning de gav mig som ikke var retvisende. Grunden til mit skriv her er hun sagde til mig ' Vi forventer en voksen kan tænke selv' hvortil jeg svare beklager jeg ikke kan tænke sådan men det er derfor jeg har brug for jeres hjælp.
Jeg har skrevet til kundeservice som skriver de beklager min oplevelse, og de kan sende den videre til butik chefen. Det er jo hende der har talt sådan til mig. Jeg er så overrasket over man kan finde på at sige sådan til en kunde med et usynligt men italesat handicap.
Ellers har jeg altid været glad for butikken men det ramte mig hårdt.
Og hvad hjælper det at sige det til chefen, når man ikke har mulighed for at videre give til hendes chef.
Øv øv

31 ottobre 2024

Hej Bettina,

Tak for din feedback – både her, på telefon og til vores kundeservice. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi forstår din frustration og beklager, at vejledningen ikke var præcis nok, og at du ikke følte dig mødt.

Som vi også har oplyst på mail, kan vi tilbyde at sende din feedback videre til butikschefen, så personen også kan læse om din oplevelse af håndteringen. Dette tilbud er fortsat gældende, såfremt du ønsker det.

Super god

Rigtig god service, har et stort udvalg af sko og støvler.

13 ottobre 2024

Hej Lise-Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede rigtig god service og nød vores store udvalg af sko og støvler 😊

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en god betjening og vejledning…

Jeg fik en god betjening og vejledning i forbindelse med mit køb.

3 ottobre 2024

Hej Vita,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fik god betjening og vejledning i forbindelse med dit køb 😊

Valutata 5 stelle su 5

Vi blev mødt af en utrolig sød og…

Hun mødte ham præcis der hvor en dreng i den alder er en torsdag sen eftermiddag efter børnehave.

Kun vores bedste anbefalinger herfra.

3 ottobre 2024

Hej,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at vores medarbejder tog sig god tid til at hjælpe jeres søn med at finde de rette vinterstøvler og skabte en god oplevelse for ham. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og glæder os til at se jer igen 😊

Kæmpe anbefaling

Hun var hurtig til at se os i butikken og var meget serviceminded og i super godt humør - det smitter!
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer i den butik.

10 aprile 2024

Hej Kristina,

Tak for besøget og din skønne anmeldelse! Vi sætter pris stor pris på de rosende ord 🥰

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når der atter er brug for nye sko i garderoben 💚

Dårlig service

Dårlig service
dårlig behandling
Ingen kunde respekt !!!

9 marzo 2024

Hej,

Vi er kede af at høre om din skuffende oplevelse hos os. Vi sætter dog stor pris på feedback som din, da den giver os mulighed for at kunne forbedre os.

Vi hører derfor gerne fra dig på mail kundeservice@skoringen.dk, så vi kan få en bedre forståelse af, hvad der gik galt.

Stine, Skoringen

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più