Skoringen er altid et godt sted at handle. Nem ogoverskuelig hjemmeside. Og god service i min farvorit butik i Hundige Waves. De er god til at vejlede og har masser af lækkere sko

Utrolig dårlig handel. Jeg købte i går et par Ecco Terracruise til kr. 1400 i skoringen i waves. Min ven kommer til aften, han har købt de samme sko tidligere på dagen på nettet til kr. 849 . Jeg... Leggi di più
Sødt og hjælpsomt personale, gode til at finde netop de sko frem, som passer til min fødder. Så tak for det, kommer helt sikkert igen. Hilsen Judith Karlslunde
Jeg får ALTID super god service i skoringen, Wawes 👢👡👟👠 Og så har de et stort udvalg af mit yndlingsmærke Billi Bi 👍🏼 Kan kun anbefale at handle i Skoringen

WAVES, Over Bølgen 15H, 2670, Greve, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Dejlig forretning, virkelige gode sko og støvler, venlig kompetent betjening.

Risposta di Skoringen - Hundige
Personalet er flink og venlig. Med min køb er jeg meget tilfreds. Mine nye sko er behagelig at gå i. 👍 Mvh Sabine

Risposta di Skoringen - Hundige
Man kunne gå rundt i fred og ro og se på varerne. Sød og smilende betjening.

Risposta di Skoringen - Hundige
Jeg bestilte et par sko fra webshoppen og de kunne allerede hentes fra Skoringen i Hundige 2 dage senere.

Risposta di Skoringen - Hundige
Jeg fik en fin betjening. De havde den vare jeg godt ville have. Hvor er procenterne når man handler der ofte

Hilsen Judith Karlslunde

Risposta di Skoringen - Hundige
God betjening men begrænset udvalg (på drenge sandaler)

Risposta di Skoringen - Hundige
Super god service og meget venlige og imødekommende personale, den bedste Skoringen.