Hurtig levering og nem retur i butik. Ingen problemer:)
En dejlig butik med altid venligt personale og jeg synes altid I har spændende sko/støvler. Min yndlings Skoringen😊
Gode meflemstilbud i web, levering til butik med nem returnering. Mindre godt at en æske viste korrekt str 43, men skoen i æsken var en str. 41.
Behageligt og venligt personale. De er service mindet og gode til børn. Vi skal helt sikket handle der igen😊👍

Sillebroen, Nygade 1, 3600, Frederikssund, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Skoringen - Frederikssund
Gå aldrig i skoringen i Frederiksund “ Sillebroen” hvis en sko går i stykker , vil de hverken reparere den eller give pengene tilbage. Selvom skoen kun er 7 måneder gammel. Deres undskyldning var du har brugt din sko rigtig meget , en påstand som de intet ved om. Ovenikøbet bliver man mødt med alt andet end venlighed. Der en helt klar lov , som ikke bliver overholdt. Ville give dem nul stjerner hvis jeg kunne

Risposta di Skoringen - Frederikssund
Dårligste betjening - de to ekspedienter kunne ikke være mere ligeglade med om vi var i butikken eller ej. Gad ikke hjælpe men stod bare og snakkede ved kassen. Selvfølgelig gik vi igen og fik bedste betjening hos Deichmann.

Risposta di Skoringen - Frederikssund
Behageligt og venligt personale.
De er service mindet og gode til børn. Vi skal helt sikket handle der igen😊👍

Risposta di Skoringen - Frederikssund
Utrolig kompetent og behagelig service. Fantastisk dejligt at føle sig tryg, når man køber børnesko

Risposta di Skoringen - Frederikssund
Kan på ingen måde anbefale Skoringen Frederikssund.
Deres udvalg af sko til folk med behov for indlæg er stort set ikke eksisterende. Når man så finder en Skoring der kan indfri behovet, så vil Skoringen i Frederikssund ikke yde den service, at man kan få sendt skoen til deres butik for afhentning. Hvis jeg havde bestilt skoene på nettet, så kunne jeg afhente i butikken. Virkelig ringe service!!!

Risposta di Skoringen - Frederikssund
Jeg besøgte Skoringen i sillebroen Frederikssund d.24/2 kl.10-11 ca.
Her ville jeg med min kvittering og min datters første par vinterstøvler indgive en reklamation da velcroen på støvlerne ikke længere kunne klæbe og derfor gjorde støvlen ikke funktionel.
Jeg havde iøvrigt benyttet mig af tilbuddet i børnenes uge i skoringen d.29/9-23.
Støvlerne er ca taget i brug omkring november måned.
Da jeg fremviser støvlerne og kvitteringen, oplyser ekspedienten mig at hun ikke har støvlen men hun tilbyder en støvle hun har i butikken som koster 799 også skal jeg betale differencen. Det ønsker jeg ikke, hun oplyser så at de måske har støvlen på lager i anden butik, jeg spørg om hun vil undersøge det så de kan ligges til sidder anden butik eller bestilles hertil. Hertil svar hun: “ det kan du selv gøre”.
Jeg siger “så det lige meget må jeg bede om pengene retur”
hun siger at jeg kan få et tilgodebevis, det ønsker jeg ikke. Og med meget modstand og tydelig irritation fra medarbejderen side, udbetaler hun mig penge på mit kort.
Hvor er kunde servicen henne?
De vinterstøvler vi har købt i skoringen går i stykker også der ingen hjælp med at erstatte dem ?? Jo hvis jeg betaler differencen som lød på omkring 400kr så kan jeg sku købe nogle tilsvarende på tilbud på nettet.
Ærligt så tror jeg desværre det er sidste gang jeg bruger skoringen og helt bestemt sidste gang den i sillebroen i Frederikssund ..

Risposta di Skoringen - Frederikssund
Ros for at der var to ekspedienter på arbejde, i stedet for kun 1 som øvrige butikker havde på bagruden dag.
Den første ekspedient var uden det store initiativ, men beggeekspedienter søde og rare. Der var mulighed for at gå og kigge uden for smalle steder, hvor covid19 afstand var svær, hvorfor jeg fandt super lækre vandresko, som jeg købte 😊
Ekspedition samlet set OK, uden nogen dikkedarer.