Skoringen i Blåvand har nok den hurtigste service nogensinde. Aldrig har jeg modtaget en pakke så hurtigt og skoene passer på en prik.

Vi kom i butikken i går for at finde nogle nye støvler til vores datter, som er dårligt gående. Fik en helt fantastisk betjening og rådgivning både med hensyn til nuværende køb, og hvad der kunne gør... Leggi di più
Jeres butik , har altid de sko man ønsker sig , et stort udvalg . Altid et smilende personale , samt god viden. Kommer fra Esbjerg 1-3 gange årligt.

Blåvandvej 29, 6857, Blåvand, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Skoringen - Blåvand
Venlig personale og vi har fundet lige præcis hvad min datter ønskede sig . :)

Risposta di Skoringen - Blåvand
Det var en fin betjening og service vi fik i Blåvand skobutik.

Risposta di Skoringen - Blåvand
Butikken har et fint udvalg.
Personalet er fantastisk- vidende, flinke, hjælpsomme

Risposta di Skoringen - Blåvand
En meget hjælpsom ansat scannede mine fødder og hjalp mig via computeren, til at vælge en sål som understøttede mine fødders behov. Virkelig en god oplevelse.

Risposta di Skoringen - Blåvand
Meget venlig og serviceminded ekspeditent .som hjalp med at finde vinterstøvler og sneakers til vores barnebarn.Hun gjorde det absolut til en god oplevelse.

Sød og venlig ung pige God vejledning. Taaak. Bodil i Solrød Strand 💯💯💯💯💯💯

Risposta di Skoringen - Blåvand
Vi har fået anbefalet de to ansatte hos Skoringen i Blåvand, Anette og Kristina, til det første køb af sko til ens barn. De første sko kan godt være lidt af en jungle, så det var virkelig rart at få hjælp af nogen, der tydeligt har styr på det. Vi har nu været der to gange, og begge gange har vi været så heldige at få hjælp af dem. De er både meget kompetente og samtidig enormt behagelige at være i kontakt med. Kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di Skoringen - Blåvand
God og hurtig betjening. God hjælp til at drengen kunne få den rette størrelse sko
Fejede endda sandet op der kom ud af hans gamle sko😊

Risposta di Skoringen - Blåvand
Sød og venlig personale med hjælp til at finde det rigtige. Køber altid i Blåvand selvom vi bor i Århus.

Risposta di Skoringen - Blåvand
Min kæreste købte et par sko hos Skoringen i Blåvand. Allerede efter en ganske kort gåtur på 200–300 meter kunne vi konstatere, at skoene gnavede voldsomt i hendes akillessene.
Vi henvendte os derfor til butikken og forklarede situationen. Vi har fuld forståelse for, at man normalt ikke bytter sko, der har været brugt udendørs, men i dette tilfælde burde der gøres en undtagelse – især efter vi viste medarbejderen de tydelige og smertefulde mærker, skoene havde efterladt.
Medarbejderen svarede blot: "Skoene ser meget brugte og slidte ud," hvilket vi fandt besynderligt i betragtning af den korte gåtur. Hun tilføjede også: "Man har jo mulighed for at gå i dem i butikken." Det gjorde min kæreste selvfølgelig, men det er de færreste, der når at gå over 100 meter inde i en butik og dermed opdager, hvordan skoene reelt sidder over tid.
Vi havde en meget dårlig oplevelse og kommer ikke til at handle hos Skoringen igen. Vi deler naturligvis vores oplevelse med venner og familie, så de kan vælge at købe deres sko et andet sted.

Risposta di Skoringen - Blåvand
Fik bare så god hjælp og vejledning ved køb af sandaler.

Risposta di Skoringen - Blåvand
En virkelig god butik med de sødeste ekspedienter, som gør en forskel. Smilende, venlige og yderst kompetente. De burde have mere end 5 stjerner 😍

Risposta di Skoringen - Blåvand
Vi kom i butikken i går for at finde nogle nye støvler til vores datter, som er dårligt gående. Fik en helt fantastisk betjening og rådgivning både med hensyn til nuværende køb, og hvad der kunne gøres fremover.
Tak til Stine for en dejlig oplevelse. Vi kommer gerne igen.

Risposta di Skoringen - Blåvand
Har købt hovedparten af mit fodtøj i denne butik - altid god og naturlig betjening. Føler mig “hjemme” der 🤗