Banner for Skoringen - Asnæs

Skoringen - Asnæs Recensioni

TrustScore 5 su 5

Asnæs Centret 14, 4550 Asnæs, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ville købe et par garbor sandaler, hvor ma kunne tage indlægget ud, de havde ikke mit sko nummer, men ringede rundt til de forskellige steder. De fandt et par i Fredericia og Odense. Jeg skulle... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig dårlig service, jeg købte nogen sko for et år siden. (Vinsterstøvler) sålen er nu røget af ved syningerne. Den er røget halvt af og fik af vide jeg selv skulle have ødelagt dem. Det er tydeli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ville give 6 stjerner hvis muligt! Utrolig sødt og hjælpsomt personale, der tager sig tid til kunderne og er også rigtig søde mod børn. Køber stort set altid børnesko hos Skoringen Asnæs.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Asnæs

Scritti dall'azienda

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Scritti dall'azienda

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

660 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Imødekommende ekspedient

24 ottobre 2025

Hej Jørgen

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget, at du oplevede en imødekommende ekspedient 😊
Vi gør altid vores bedste for, at alle kunder føler sig mødt med venlighed og god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen!

Ville give 6 stjerner hvis muligt

Køber stort set altid børnesko hos Skoringen Asnæs.

2 ottobre 2025
Non scritta su invito

Hej Mette,

Tusind tak for de fantastiske ord!

Vi bliver helt glade for at høre, at du ville give 6 stjerner, hvis det var muligt ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder meget for os, at du oplever vores personale som både søde og hjælpsomme, og at vi kan give en god oplevelse for både børn og voksne.

Det er dejligt at høre, at du stort set altid køber børnesko hos Skoringen Asnæs – vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen 👟

Valutata 4 stelle su 5

Utrolig sød betjening og meget…

Utrolig sød betjening og meget hjælpsom. Udvalget på børnesandal var lidt småt her sidst på sommeren, hvilket var forståeligt. Vi fik afværget sandalkrisen og fik god hjælp.

1 agosto 2025

Hej Signe,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du oplevede sød og hjælpsom betjening, selvom udvalget var lidt småt sidst på sæsonen.

Godt at vi kunne hjælpe med at afværge sandalkrisen! 👌

Som altid hjælpsom og godt vidende

Som altid hjælpsom og godt vidende

14 giugno 2025

Hej Meriane,

Tusind tak for din fine kommentar! 😊
Det glæder os, at du altid oplever vores personale som hjælpsomme og vidende. Det betyder meget for os!

Venlig og hjælpsom betjening

Venlig og hjælpsom betjening

28 gennaio 2025

Hej John,

Det er dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores betjening. Vi sætter stor pris på din feedback.🤩

5 STJERNER

Vi kan ikke få en bedre betjening Så bliv ved sådan i det nye år
Glædelig jul og rigtigt godt nytår

20 dicembre 2024

Hej Ingrid,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at oplevelsen levede op til forventningerne 😊

Rigtig god nytår til jer 🎉

Valutata 5 stelle su 5

En positiv og god oplevelse

En positiv og god oplevelse, rigtig god betjening og ikke mindst vejledning på en god måde.

26 dicembre 2024

Hej Tina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med at finde de rette sko og give god vejledning.

Altid god betjening

Altid god betjening. Skaffede sko hjem fra anden butik denne gang. Vi tager altid til Asnæs, selvom det ikke er vores nærmeste skobutik.

15 dicembre 2024

Hej Peder,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid får god betjening hos os, og at vi kunne hjælpe med at skaffe skoene hjem fra en anden butik. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i Asnæs 😊

God og hurtig betjening.

19 dicembre 2024

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft god og hurtig betjening. Vi ser frem til at se dig igen 😊

Den gode service

Den gode service giver tillid i handlen

13 dicembre 2024

Hej Majken,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at den gode service giver dig tillid i handlen. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste service mm kan ønske sig

Den bedste service mm kan ønske sig.
Returnerede sko fra web hop uden problemer.
Søde og venlig personale
Helt sikkert en butik jeg gerne køre til og handler. 👏🏻👏🏻

3 dicembre 2024
Non scritta su invito

Hej Merete,

Tusind tak for de søde ord! Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores service og personale. Det betyder meget for os, at du har haft en nem returproces, og vi glæder os til at se dig i butikken igen! 😊

Super god service :-)

Super god service :-)
Selvom der ligger en skoringen i Slagelse tættere på mig. Kører jeg hellere til Asnæs for deres kundeservice er tip top. Også er butikken nem og overskuelig.

8 novembre 2024

Hej Anja,

Tusind tak for de søde ord! Det betyder meget for os, at du vælger at køre lidt længere for den gode service – vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i Asnæs. Vi håber, at vi fortsat kan give dig en top service hver gang! 😊

Hudproblem

Havde et problem med at finde et par støvler, pga. min hudsygdom, dette blev kun løst pga den gode hjælp jeg fik - tusind tak.🤗

11 ottobre 2024

Hej Mimi,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🤗 Vi er glade for, at vores personale kunne hjælpe dig med at finde de rette støvler. Din tilfredshed betyder meget for os!

rigtig god betjening

rigtig god betjening , rart personale

18 ottobre 2024

Hej Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede rigtig god betjening og rart personale hos os.

Besøg i butik

Altid rart at komme ind i butikken god betjening.

19 ottobre 2024

Hej Ingelise,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du altid har en god oplevelse, når du besøger os.

19 ottobre 2024

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede god service hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Sko fra Asnæs er altid godt

venlig ekspedition og fik det jeg kom efter

18 ottobre 2024

Hej Karin,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fik venlig ekspedition og det, du kom efter.

Super god betjening

Super god betjening.
Skulle have både sko og støvler og kom hjem med begge dele.
Meget tilfreds med hjælpen jeg fik.

11 ottobre 2024

Hej Lisa,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik super god betjening og kom hjem med både sko og støvler. Det er skønt, at du er tilfreds med den hjælp, du fik 😊

Stort udvalg

Stort udvalg, yderst høflig betjening. Vil anbefale til alle mine venner

15 ottobre 2024

Hej Svend Aage,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores store udvalg og yderst høflige betjening. Vi sætter stor pris på din anbefaling til dine venner 😊

Valutata 5 stelle su 5

Altid glade og fagligt dygtige sælgere…

Altid glade og fagligt dygtige sælgere i butikken

15 ottobre 2024

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid møder glade og fagligt dygtige sælgere i butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più