Min mor og jeg skulle købe sko i Aalborg storcenter forleden dag. Da vi kom ind i sikringen mødte der os en Super venlig, kompetent og serviceminded ung mand. Har aldrig oplevet sådan en arrangeret me... Leggi di più
Min kone købte et par vinterstøvler for en måned siden hos Skoringen. Da hun begyndte at bruge dem, opdagede hun, at hendes fødder blev våde efter blot få minutters gang på vådt græs (ikke i en... Leggi di più

Aalborg Storc., Hobrovej 452, 9200, Aalborg SV, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg var ude og købe nye sneakers i Skoringen og var super tilfreds med betjeningen jeg fik fortalt alt om at pleje skoene og om de produkter jeg kunne købe til dem for at holde dem pæne, og jeg prøvede også nogle andre såler til skoene som gjorde dem meget behagelig at gå i. Tak for god betjente.

Super service.

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
Perfekt oplevelse. Vare på lager og i flere udgaver og total god ekspedient, der havde helt styr på alt.

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
Man føler sig velkommen i butikken og søde og hjælpsomme ekspedienter.

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
Fandt en tilbudssko,(restparti) som var for stor😳 en sød ekspedient fandt denni min størrelse på lageret🤩 fin service

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
En utrolig sød og hjælpsom betjening. Og en voksen kompetent som var meget imødekommende og særdeles god til børn.

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
Imødekommende og god personlig betjening. God vejledning i forbindelse med ombytning.

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
Jeg købte et par nye sko fra Ralph Lauren i Skoringen i Aalborg Storcenter. Jeg skulle ikke vente længe før der kom en sød ung dame og hjalp mig med at finde den rigtige størrelse og farve. Hun var meget behagelig og serviceminded. Jeg fik oven i købet imprægneringen med gratis. Super fedt at der stadig findes medarbejdere der går på arbejde for at levere den gode service, og ikke kun for lønnens skyld 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er velfortjent!

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
Altid den perfekte service. En fornøjelse at komme i jeres butikker.

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
Min kone købte et par vinterstøvler for en måned siden hos Skoringen. Da hun begyndte at bruge dem, opdagede hun, at hendes fødder blev våde efter blot få minutters gang på vådt græs (ikke i en vandpyt).
Da vi gik til Skoringen, fik vi at vide, at støvlerne hverken er vandtætte eller vandafvisende! Og at vi selv skulle købe en spray for måske at gøre dem vandafvisende.
Vi finder det fuldstændig absurd, at et par vinterstøvler ikke engang er vandafvisende, og at vi ikke blev informeret om det ved købet!
Nå, det var så 700 DKK spildt, og vi har lært aldrig at købe fra dem igen.

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
Skoringen hjalp med at finde et par udsolgte sko i rette størrelse til min kæreste.
Der opstår komplikationer, som Naja løser til UG.
Min kæreste modtager hurtigt hendes sko, dagen efter, og er meget glad.
Flere ansatte af din slags, tak, Naja.

Risposta di Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter
God hjælp af venligt personale. Godt udvalg af fodtøj. Fin vejledning i pasning af fodtøj.