Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Skindhuset – Din Specialist i Læder, Skind og Tilbehør siden 1926 Velkommen til Skindhusets profil! Siden 1926 har vi med stolthed været din foretrukne destination for alt inden for læder og skind. Vi er en familieejet virksomhed med en dyb passion for materialer og håndværk, og vores lange historie vidner om vores engagement i kvalitet. Hos Skindhuset finder du et omfattende udvalg af læder og skind til videre forarbejdning. Uanset om du er hobbyist eller professionel, har vi materialerne til dit næste projekt – fra smukt kernelæder til diverse skindtyper. Vi fører også et bredt sortiment af læderværktøj, tråd og bæltespænder, så du kan realisere dine kreative ideer med de rette redskaber og tilbehør. Udover råmaterialer og værktøj tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af færdige læderprodukter, herunder stilfulde tasker, punge, handsker og bælter. Hvert produkt er udvalgt med fokus på godt håndværk og holdbarhed. Vi sætter en ære i at give dig en fremragende service, uanset om du besøger os i butikken eller handler online. Din oplevelse og feedback er afgørende for os, da den hjælper os med løbende at forbedre os og sikre, at vi altid lever op til dine forventninger. Har du spørgsmål om vores produkter, behov for vejledning til dit læderprojekt, eller vil du dele din oplevelse? Vi ser frem til at høre fra dig her på Trustpilot.
Informazioni di contatto
Skindergade 6, 1159, København, Danimarca
- info@skindhuset.dk
- www.skindhuset.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.