Hotel Skibelund Krat Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har hertil aften været over , at få månedens menu. Lækkert lækker alt til UG 👍🏻 sød personale og helt igennem en dejlig oplevelse ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Vort besøg på hotellet var fantastisk oplevelse Alt stod skarpt, rent og klar til at modtage gæster efter ferien Maden var et kapitel for sig Frisk og velsmagende med pil op! Servicen var nærv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kære Marie Birkholm, Hotel Skibelund Krat Vi vil gerne sige dig og dit personale hjertelig tak for en meget fin diamantbryllups-fest hos jer i tirsdags. Det gælder både brunch og familiefeste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi tog månedens menu. Lækker hovedret med masser af mulighed for at få ekstra kartofler og sauce. I øvrigt en virkelig god hjemmerørt bearnaise. Desserten var let og lækker med frisk frugt og hvi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Lille idyllisk hotel i skoven! Hotel Skibelund Krat er et mindre hotel, idyllisk beliggende i en lille bøgeskov med pragtfuld udsigt over Kongeådalen, og nabo til alle mindestenene i Skibelund Krat. Vi har 5 flotte selskabslokaler med hver deres unikke kendetegn og indretning. Vores lokaler kan rumme alt fra 2-200 gæster, om det er til fest, møde eller reception kan vores lokaler skabe de helt perfekte rammer til Jeres arrangement. Ønsker I at overnatte i den skønne natur, tæt på den gamle grænse og med en skøn udsigt, kan vi anbefale at I tager en overnatning hos os. Vi har 19 smagfulde værelser, og alle er udstyret med privat bad, toilet og med HD 26” faldskærms-tv samt gratis WiFi. Alle værelser er dobbeltværelser, hvor af 5 af værelserne er sengene placeret ved siden af hinanden. De resterende står sengene i forlængelse af hinanden. Restaurant Skibelund Krat, er velrenommeret og serverer spændende menuer. ​Vores hyggelige restaurant er placeret på Hotel Skibelund Krat. Restauranten er indrettet med store panoramavinduer som giver en idyllisk og flot udsigt over markerne, krattet og Kongeådalen. Vores vægge er dekoreret med billeder fra Grundlovs-møder i Skibelund Krat tilbage fra 1910 og billeder af hotellet fra dengang det var en pavillon. Alt dette er med til at give en historisk stemning blandet med nutidens verden.​ 4 af vores lokaler er indrettet med Av-udstyr, whiteboard og Wifi, som gør stedet velegnet for kurser, møder og konferencer . Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Hotel Skibelund Krat.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Nu skal der uddeles roser

I forbindelse med vores sølvbryllup, fik vi den 9/5-22 sammen med vores børn og svigerbørn jeres lækre maj-menu om aftenen. Den 12/5-22 holdt vi festen med 93 deltagere, og alt klappede, og vi har intet at påtale. Mange af gæsterne roste den dejlige mad, og den helt fantastiske servering, som var helt i top. Vi var 15 der overnattede, og sluttede af med en dejlig morgenmad. Der skal lyde en stor ros til Maria og hendes personale.
Hilsen Mette og Bent

31 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde fest hos jer på Hotel…

Jeg havde fest hos jer på Hotel Skibelund Krat i går - 60 år - og jeg vil gerne rose jeres meget skønne og dejlige personale for deres fantastiske service, der var ØJE FOR ALT OG ALT KLAPPEDE😃 Også en stor tak til kokken og køkkenpersonalet for neget meget lækker mad, kødet var ligesom det skulle være og ALT ANDET OGSÅ - så der var stor ros fra mig og os og fra mine/vores gæster hele vejen rundt - og jeg kunne høre, I nok for nogle bestillinger ud i fremtiden😃
TAK TIL JER ALLE FOR AT VÆRE MED TIL AT HAVE GJORT DAGEN I GÅR OG MIN FEST TIL DEN MEST FANTASTISKE OG MINDERIGE DAG❤️ Kh Dorte

11 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Budget brunch, ikke egnet til veganere

Jeg var til brunch arrangement på Skibelund i fredags. Jeg er veganer og dette blev oplyst allerede da arrangementet blev booket, lang tid i forvejen. Der blev lovet at de kunne lave noget mad til mig.
Der var brunch buffet til de andre, mens jeg fik serveret en tallerken med dampede meget groftskårne grøntsager på en bund af olie og lidt salt. For det første var det uspiseligt. For det andet havde det intet med brunch at gøre. For det tredje var det et langt arrangement. Hvordan kan man som kok få sig selv til at servere sådan noget, og tænke at nogen bliver mæt af så lidt? Jeg klagede til nogle virkelig ubehøvlede tjenere, som informerede mig om at de altid bare serverede grøntsager til veganere. Det er da en falliterklæring. Hvis man ikke kan lave vegansk mad, så sig det. Og lad være med at tage imod betaling for vegansk mad, når man ikke formår at levere det.
Jeg nævnte at man da kunne have lavet baked beans, købt nogle veganske pølser, stegt nogle kartofler, lavet nogle veganske pandekager, købt/lavet noget spread, købt noget vegansk yoghurt med granola, osv osv. Der er rigeligt med muligheder.
Jeg fik så modvilligt tjeneren til at komme med noget andet. Det blev perlebyg med svampe. ISKOLDT, ingen bønner, tofu, køderstatning eller lignende. Det smagte mildest talt ikke godt, men jeg var ret sulten.
Mens de andre så fik ostebord og kage, fik jeg serveret verdens mindste muffin med lidt bær til. Til kaffen, hvor de andre fik lagkage og småkager, fik jeg 2 franske vafler. De smagte faktisk ok, men det var jo hverken lagkage eller nok.
Det var mildest talt en ommer! Den eneste trøst var at de andre gæster heller ikke var vilde med den mad de fik.

5 ottobre 2021

Fantastisk bryllupsfest ❤️

Tusind tak for den dejligste bryllupsfest vi havde hos jer d. 7. august. Tak for et super godt samarbejde, fantastisk service, imødekommenhed og hjælpsomhed ifm. dagen. Og tak for det lækreste og mest velsmagende mad, som fik stor ros af alle gæster.
Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at holde bryllup, rammerne var bare helt perfekte og vi kan varmt anbefale Hotel Skibelund krat ❤️
Mange hilsner Louise og Per

18 agosto 2021
Valutata 3 stelle su 5

Vi var til fødselsdag hos jer

Vi var til fødselsdag hos jer. En lidt skuffende oplevelse, en frokost buffet hvor forret og hovedret kom ind samtidig. Sild fisk æg pålæg og mørbrad i fad. De fleste troede det kun var forret og hovedret buffen kom bagefter. Mange troede der kom mere efter fisken, men blev overrasket over osten der kom lige efter. Maden var lækker men, flere måtte forbi og have en pizza på vejen hjem.

6 giugno 2021
Valutata 5 stelle su 5

Et sted der er værd at køre efter.

Vi har holdt 2 konfirmationer og spist flere gange på jeres hyggelige hotel i smukke omgivelser. Det var så dejligt til konfirmationerne at opleve, at der var total styr på alting, super vejledning inden festen og under festen kunne vi slappe helt af og blot nyde det. I er enormt imødekommende og fleksible - der er ingen problemer, selvom vi har forskellige allergier, der skulle tages hensyn til og til den ene konfirmation havde vi glemt at informere, at en af vores gæster var pescetar og fortæller det først på festdagsmorgenen. I viser enorm fleksibilitet, I sørgede for en dejlig anretning til denne gæst i løbet af ingen tid.
Vi nyder at spise hos jer for maden er altid yderst velsmagende, betjeningen er helt i top - frisk, smilende og respektfuld, dejligt vejledning af både mad og vine, når vi spørger efter det.
Et sted man bliver ved med at vende tilbage til.

14 settembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Jeg føler mig nødsaget til at forsvare…

Jeg føler mig nødsaget til at forsvare overståede klage fra Jannik. Hvor du giver dit modsvar
Jeg har som medarbejder på bostedet deltaget i flere Arrangementer hos jer med vores beboere og pårørende.
1. jeg modtog opkaldet om ændring af lokale og fik ikke oplyst at dette var mindre end det andet men at det var et tilsvarede lokale et andet sted i huset.
2. Vi har ikke klaget ved andre Arrangement, udover med islagkagen hvilket ikke var en klage men en opmærksomhed på at det ikke var som aftalt, så hvis dine medarbejder har oplevet klager udover den enkelte gang hvor vi har kommenteret på islagkagen så må du tage fejl af de Arrangement du har haft i huset Derudover vil jeg gøre opmærksom på at vores leder ikke er deltagende i alle Arrangementer. så det vil være os medarbejder der skulle have klaget og det kan jeg på ingen måde nikke genkenden til at vi skulle have gjort, tvært imod har vi altid takket for god betjening når vi har forladt stedet.
3. Jeg var tilfældigvis ved siden af min kollega da du forleden ringede tilbage for at ville tale med vores chef som var optaget til anden side og oplevede på tætteste hold hvordan du talte til min kollega som ingenting havde at gøre med din samtale med vores leder, hvilket jeg som medarbejde stiller mig helt uforstående og meget rystet over, at du som ledere kunne finde på at tale sådan til anden medarbejder.Og håber og tror ikke på at dine medarbejder har oplevet os sådan hos jer.
4. Bøffen var mildestalt uspiselig men som bosted og deres medfølgende handicap gør at vi ikke tager mad fra vores beboere, som er serveret og som hovedregel spiser vi medarbejder hvad der bliver serveret uden at kommentere på dette, vi ødelægger ikke en fest de har set frem til igennem længere tid. Da de qua deres syndrom ikke har samme holdning til kvaliteten af mad som vi andre har, vil man ikke opleve at de klager over maden. Desværre var jeg selv en af dem der sendte min bøf retur, da den mildestalt smagte forfærdeligt, med en bi smag af lever. Yderligere måtte jeg vente 5 min på mit blomkål da i lige skulle varme dette op. Jeg finder det personligt undrende at man ikke ved afrydning af min tallerken, spørger ind til hvordan maden smagte, da det vel er alm sund fornuft at man som tjener følger op på hvorfor maden ryger ud igen. Men at man ikke kan give en klage efterfølgende det er mig uforstående!! at min chef får kommenteret uheldigt på din mangel på kok og det sender dig i det rødefelt må have ramt et ømt punkt. Men er da noget man kan vælge at overhøre alle kan fejle og det gør kokke også til tider jeg er selv sammen med en og han er heller ikke perfekt. (Men næsten)😊
5. Ærgerligt vi ikke længere er velkommen på stedet, da vi som nævnt har haft mange gode oplevelser på jeres sted.

4 settembre 2020

Råbende hotelejer.....

Hotel Skibelund Krat har normalt en høj standard, og vi har aldrig været skuffede.
Men... Rund fødselsdags arrangement for ca. 30 personer. Min beboer havde bestilt salen "Kongeådalen" for et halvt års tid siden, men vi blev ringet op kort før festen skulle afvikles, at vi var blevet flyttet til et tilsvarende lokale – vi godkender det selvfølgelig og stoler på, at det som oplyst er tilsvarende. Da vi ankommer til festen, opdager vi til vores skuffelse, at lokalet er noget mindre, så der ikke er plads til at danse, hvilket gør at vi må rykke rundt på borde efter maden, for at få plads. Velkomstdrinks med hvidvin og hyldeblomst blev serveret (super gode, og efter aftale), der blev hurtigt lavet alkoholfrie til børnene (vi har vidst glemt at oplyse at der var børn med – det er vores fejl), men der er faktureret for hvidvin/hyldeblomst til samtlige gæster. Der blev hældt hvidvin på alle glas (selvom personalet nu er opmærksomme på, at der altså er børn til selskabet). Der var over halvdelen der ikke drak hvidvinen - slet ikke børnene, men den handicappede beboer blev faktureret for samtlige glas. Findes der ikke børnepriser?
Bøffen var overstegt, den var tør og "livløs" - mange fra selskabet kunne ikke spise bøffen, som havde en bismag af leverkød.
Dagen efter kontakter vi hotellet for at dele vores oplevelser – det gør jeg af 2 årsager; 1) jeg synes ikke det skulle ødelægge min beboers fest og 2) jeg synes den kritik jeg havde skulle være direkte mellem jeg og hotelejeren i stedet for at fortælle det ude i byen, eller som nu – være nødsaget til at dele mine oplevelser på Trustpilot. Jeg går pænt i dialog – jeg begynder med at rose stedet, og nævner at jeg for første gang i den tid vi er kommet der, har en kommentar til maden, men hotelejeren er ikke interesseret i at imødekomme det, jeg forsøger at komme frem med. Hun føler sig hurtigt personligt anklaget, på trods af jeg roser den generelle kvalitet og oplevelse, (egentlig tænkte jeg at det var rart at få at vide, så den eventuelt kunne placeres hvor den hører til) Den første kommentar er, hvorfor vi ikke har sagt det på dagen, og allerede her sættes dialogen under prøvelse. Der bliver sagt, at når vi først siger det dagen efter, kan de ikke hjælpe os med noget. Grunden til at vi ikke gik ind i det på selve dagen er, som sagt at den handicappede beboer skulle have en god fest, og ikke bekymre sig over at maden eventuelt skulle laves om, og der forekom yderligere ventetid og at jeg ville tage den 1-1 med den ansvarlige, som så på sin måde kunne arbejde med klagen.
Jeg siger i samtalen, at jeg kan se, de leder efter ny kok - og at det kan være at de har fokus på den kvalitet, som normalt er meget høj på stedet (så det kan være, at min kritik er unødig). Jeg bliver råbt ad i telefonen og kaldt flabet (på trods af, at jeg flere gange beklager at det er opfattet sådan, da det absolut ikke var min mening). Hun går helt i baglås over at jeg er så flabet at kommentere på kok og kvalitet. Hun kalder flere gange min ovenstående kritik for at vi skaber os? Jeg er sjældent blevet behandlet så dårligt…
Vi lægger på, men hun ringer tilbage. Det er min kollega hun får fat i, hvor vi kan høre i hele køkkenet, at hun råbes af. Jeg ringer så tilbage og beder hende tage den med mig, da det er mig, der har haft dialogen. Hun råber fortsat at det kan være ligemeget, da vi er fra samme sted. Hun råber at status er, at vi aldrig nogen sinde skal sætte vores ben på Skibelund Krat igen. Hun siger det i omegn af 15 gange.
Vi har så nu på bostedet (inkl. vores beboere, som selv ønsker at holde fester på hotellet) fået forbud mod nogensinde at vise os på hotellet igen, hvilket jo er ærgerligt, da vi altid har været tilfredse og at det generelt er et super dejligt sted at komme. Det kan undre mig, at sådan en kommentar fra min side, som ikke på nogen måde var ondskabsfuldt ment, udleder en sådan opførsel og i sidste ende konsekvens. At samtlige beboerne, (som intet kender til denne snak jeg har), nogensinde må afvikle en fest på stedet igen på baggrund af en kommentar, som jeg har givet, og som tydeligvis ramte hotelejeren.
Men, men, men, de må jo have råd til at sige nej tak til arrangementer :-) Vi kan jo altid finde et andet sted til de kommende 5 arrangementer vi skal have afviklet.
Vi faktureres i øvrigt 100% af regningen som beløb sig til over 11.000 kroner. ØV.

3 settembre 2020
Logo di Hotel Skibelund Krat

Risposta di Hotel Skibelund Krat

Hej Jannik.
Tak for din anmeldelse af vores hotel og anmeldelse af mig som person.
Som du så fint skriver i din anmeldelse, har du stået i spidsen for flere arrangementer, som jeres beboere har holdt gennem tiden på Hotel Skibelund Krat.
Hver gang syntes vi, beboere samt deres pårørende har have haft en dejlig fest. Det er i hvert fald, hvad vi har fået at vide af beboerne og deres pårørende. MEN hver gang et arrangement har været afviklet for jer, kommer vores dygtige og søde serveringspersonale, og fortæller os, at der var en fra ledelsen der opførte sig helt uanstændig, og talte meget grimt til dem. Det er der flere tjener uagtet af hinanden som har fortalt. Det er så slemt at nogle decideret har frabedt sig at servere til jeres arrangement, hvis den pågældende leder stadig, var ansat, og skulle med. De fik simpelthen ondt i maven bare ved tanken.
Vi har manet til besindighed, i den tro at sådan kunne folk da ikke finde på at opføre sig, når de er ude til fest. Og da slet ikke når man er ude i embedsmedføre, og skal tale på vegne af nogen der ikke selv kan.
Jeg må på det kraftigste understrege, at det på igen måde er din kritik af bøffen, jeg får et problem med. Eller andre ting du ikke var tilfreds med. Fejl kan vi alle begå. Og med over 700 arrangementer om året vil der altid ske noget uventet. Kritik tager vi gerne til os. Det bliver vi kun bedre af. MEN når det bliver leveret på en så modbydelig måde, og retorik som du har gjort, så siger jeg altså stop!!
Jeg blev noget forbavset, da du ringede, ikke mindst fordi jeg og det øvrige personale netop stod og snakkede om, at netop jeres fest var der bare gang i, og nogen fra de andre selskaber kom til os og sagde at de ville hellere til jeres fest for dér var der højt musik og gang i den! Jeg var sågar selv med til at stå og synge med bag baren, da I lavede kædedans – men mærkelig nok fornemmer vi på ingen måde en dårlig stemning, mad eller andet som ikke skulle være tilfredsstillende. Men pludselig er ALT gennemsyret forfærdelig, og jeg skal igennem et krydsforhør uden lige.
Vi kan desværre ikke være enige med alle vores gæster, og hvordan man normalt ville tillade sig at tale til andre på. Og det er nu ikke helt korrekt det du skriver.
Du starter med at klage over bøffen, hvortil jeg svarer, at det står jeg uforstående overfor, da I intet sagde til os på dagen. At du bliver provokeret af, og mener, at vi ikke kan tage imod kritik fordi jeg fortæller dig, at jeg ville sætte pris på at man fortalte det på dagen, så vi kunne tjekke kødet selv, kan jeg ikke forstå. Jeg siger endda også til dig, at vi skal beklage, hvis I ikke har været tilfredse! – men det var ligesom ikke nok for dig, og så fik den ellers hele armen fra dig:

Du synes ikke vi kunne være bekendt at servere så kedeligt tilbehør som blomkål og broccoli, og du ville have haft en salat. Men der blev bestilt dansk hakkebøf med bløde løg og tilbehør til, og jeg bekræfter endda skriftlig til jer, at I får serveret grøntsager hertil. Så ønskede man en salat eller måske noget helt andet kød, ja, så skal man jo bare bestille det. Faktisk bar vores samtale meget tydelig prag af, at man gerne ville klage af princip, men der var faktisk ikke rigtig noget at klage over.
Jeg var selv i huset den dag i afholdte arrangementet – tog imod jer og sagde også farvel til Jer. I var sågar henne og aftale nærmere med mig, hvortil vi skulle sende regningen, og her intet negativt. At du i samtalen skal gøre dig klog på, hvorfor vi mon søger en kok mere, er helt utilstedelig, og så glemmer du også at fortælle, at det er dig, som smækkede røret på, fordi jeg sagde til dig, at det kan du ikke være bekendt at komme med så ussel kommentar.

Jeg konfronterer din betragtninger/feedback med personalet som kørte dit selskab, og de er mildest talt røstet over, at du klager dagen efter – fødselslaren og vedkommendes familie roste det til betjeningen og sagde at det var god mad!!? Men du mener måske også her, at de ikke selv kan tale?

Ud fra flere punkter vælger jeg at ringe tilbage til jer. Spørger først efter dig, trods jeg bestemt ikke havde nogen lyst til at tale med dig igen, men du var optaget. Vedkommende jeg talte med, har selv været inde over bestillingen, så jeg fortalte hende, at I ikke skulle bryde jer om at komme igen efter den opførsel i telefonen, og jeg for øvrig ikke synes, at det var særlig ok bare at smide røret på. Jeg sagde også meget præcis, at jeg ikke ønskede at snakke med dig igen, så den måtte I tage intern. Det valgte I så ikke at respektere. Du ringer igen, og forsøger så at glatte ud. Der var min tålmodighed med dig ligesom væk. Og at du fremstiller mig som om, at jeg 15 gange skulle sige den samme ting – er tavligt. Men du havde også svært ved at slippe mig igen, hvilket jeg slet ikke kan forstå. Jeg sagde også flere gange til dig, at vi ikke havde mere at snakke om, men du blev ved som om at der skulle ændres på historiens forløb.

Da I reserverer lokalet, bestiller I til 50 personer. Efterfølgende nedjusterer I det ned til 35 personer, hvorfor Kongeå salen i øvrigt er alt for stor til jer. Vi spørger jer pænt om det er I orden, at vi flytter jer til et mindre lokale, et nyrenoveret lokale stadig med udsigt, som I bekræfter at det er i orden. I øvrigt fortæller I os først samme uge, at der i øvrigt også skal gøres plads til musik. Her fortæller I også, at der ønskes en tom stol mellem hver gæst, hvilket ikke er et krav når det er et privatarrangement. Men det gør vi naturligvis efter jeres ønske. Det gir sig selv, at så fylder bordene dobbelt så meget, og alligevel finder vi en løsning til dansen. Da I ankommer, overhører vores betjening, at I undrer jer over, at der er så meget afstand mellem gæsterne, men hvis I alligevel havde fortrudt afstanden kunne vi sagtens have lavet det om. Men intet bliver sagt til os. Blot 2 dage før arrangementet bliver der yderligere rettet ned til 24 personer, og vi vælger for at være fleksibel, ikke at tage 75 % af kuvertprisen for de mange afmeldte kuverter. Dvs. I endte med at være I et lokale til 24 personer som normalt er beregnet til 50 personer. Så jeg kan ikke forstå din skuffelse over lokalet.

Ja, vi laver velkomstdrink til alle de personer som er bestilt til, og vi kan naturligvis ikke bare hælde et glas tilbage i kanden/flasken hvis det ikke bliver drukket. Desuden var det også aftalt, at det første glas vin skulle skænkes inden I gik til bords. Havde I ønsket det anderledes skulle I blot fortælle os det.

Vi har haft fornøjelsen af at servicere Jeres beboer flere gange på hotellet, og vi har alle gange taget imod Jer på præcis det niveau I ønskede. Vi har altid haft en stærk fornemmelse af, at de har været glade for at komme.

Jeg står 100 procent inde for den beslutning, at så længe du er leder for den institution skal I ikke komme mere på hotellet. Du må selv stå til ansvar for din opførsel og hvordan du kommunikere – det er bare ikke et niveau vi vil være med på.
Bortvisning af dig og derved desværre også de beboere du har ansvar for, beror jo ikke kun på din klager over den bøf du syntes ikke var tilberedt ordentligt. Den beror på din måde at opføre dig på overfor vores personale ved tidligere arrangementer, og på hvordan du i virkelige ubehagelige vendinger taler til mig.
Det burde du som leder kunne forstå, og tage til efterretning.
Du skriver, at vi må have råd til at afvise dig, og miste dig som gæst. Nogle gange er penge bare ikke alt. Det kan godt være vi mister dig som gæst. Men vi bevarer vores selvrespekt.

Maria Birkholm
Hotel Skibelund Krat

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted med fantastiske mennesker

Super sted! Lækre omgivelser. Kan varmt anbefales.
Jeg arbejdede der som reserve tjener i et år før jeg skulle videre i min uddannelse og jeg har aldrig haft en bedre oplevelse på en arbejdsplads!
Maria og Michael er så søde. De tænker på alle deres medarbejdere og deres velbehag.
Maden er super skøn, anbefaler gerne deres Gateau Marcel med hindbær sorbet😍 Den er fantastisk!

19 aprile 2020

En dejlig miniferie

En dejlig miniferie, med dejlig mad. Fantastiske grøntsager godt kød og forretterne var, som desserterne også super.
Fint værelse.
Morgenmaden var ok, med dejligt rugbrød og de blødkogte æg var blødkogte.
Skønne omgivelser.
Det var nogle friske og imødekommende personaler.

8 settembre 2019

En dejlig oplevelse

Vi følte os meget godt taget i mod, også selvom vi kom anstigende med 4 børn på en onsdag aften, som ellers er lidt sådan en kæreste-aften i restauranten.
Vi fik god service og VIRKELIG god mad. Alle spiste op - også børnene :)

1 agosto 2019
Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse og fantastisk…

Super god oplevelse og fantastisk dejlig mad. Det kan varmt anbefales til andre. Jeg har flere gange været gæst på hotellet og ALDRIG gået sulten derfra. Altid venlig og smilende servering. Smukke og historiske omgivelser. Absolut et besøg værd.

27 maggio 2019
Valutata 2 stelle su 5

Jeg var på Hotel Skibelund Krat 6600 Vejen lørdag den 25…

Jeg var på Hotel Skibelund Krat 6600 Vejen lørdag den 25 maj i forbindelse med min 80 års fødselsdag, vi var 6 per. vi fik
2 Fanø laks der var helt super
3 Bruschetta hvor brødet var sejt
3 Luksus stjerneskud hvor fisken var stegt i overkanten men eller i orden
2 Wienerschnitzel der var under al kritik, var stegt så længe at de var næsten uspiselige
1 Herregårdsbøf der var stegt tør ,pommes frites der var bløde
Jeg fik godt nok en dekort på regningen, men ville hellere have haft at maden var i orden, fornøjelsen var ødelagt

26 maggio 2019

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più