Skejby Trykkeri Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor tak til Skejby Trykkeri og Christian for den flotte støtte til vores frivillige arbejde i Afrika. Christian tog sig tid til at rette vores filer og finde den bedste løsning, så vores arbejdstrøje... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse hos Skejby Trykkeri - kæmpe anbefaling! Der var både god service og hurtig levering. Og så fik vi hjælp til det tekniske, som vi ikke vidste så meget om. Resultatet blev et virkeli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god service, og meget fine produkter i god kvalitet. Vi var lidt i tidspres, og produkterne blev heldigvis leveret rigtig hurtigt :)

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik lavet nogle virkelig pæne t-shirts. Deadline var kort, men vi fik en super service med hjælp og vejledning, og resultatet kunne ikke være bedre.

Dettagli dell'azienda

1. Stamperia

Scritti dall'azienda

Hos Skejby Trykkeri leverer vi altid høj kvalitet på både produkter og service - og endda til en skarp pris! Uanset opgave, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vi kunne ikke være mere tilfredse!

Vi kunne ikke være mere tilfredse! Vi har fået lavet nogle virkelig fede og super lækre T-shirts til hele vores team – og kvaliteten er helt i top. Trykket er skarpt og ser mega godt ud.

Vi havde kontakt med Christian undervejs, og det var en fornøjelse. Han var hjælpsom, hurtig til at svare og sørgede for, at vi kom helt i mål uden problemer.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – nem proces, god kommunikation og et super resultat. Vi kommer helt sikkert igen næste gang, vi skal bruge tryk!

13 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mere tilfreds bliver man ikke

Særlig god kundeservice fortjener en særlig god anbefaling.
Christian var surværen til at finde en løsning til den opgave jeg kom med. Hans engagement fra telefonsamtale og frem til at jeg modtog ordreren var i særklasse. Produkterne var i god kvalitet, hurtig levering og i en prisleje der er til at betale.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra!

7 maggio 2025

Hjælpsomt og imødekommende personale

Hej med jer,

Tak for hjælpen med tryksager. Dejligt, at I var nemme at få fat på, da jeg havde bruge for hjælp. Christian, som har været kontakten, er imødekommende og gav gerne hjælp og rådgivning :-)

Ordren blev desuden hurtigt udført og leveret inden for få dage. En 5-stjernet anbefaling herfra!

8 maggio 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Fik lovet hurtig proces og levering - alligevel leverede de hurtigere end aftalt. Alt i alt en 5/5 oplevelse.

5 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Personlig kundeservice og fleksible produkter

Skejby Trykkeri er et troværdigt, engageret og loyalt trykkeri med et solidt bagland og en moderne tilpasningsevne. Jeg bestilte 25 t-shirts til min drengs klasse, og de skulle hver især tilpasses personligt - hvilket Skejby Trykkeri med glæde klarede. Jeg har udelukkende oplevet varm og personlig kundeservice og en fleksibel hjælp til min forespørgsel. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

24 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice og produkt i topklasse!

Mit valg af Skejby Trykkeri til trykning af min debutroman tog udgangspunkt i de fine anmeldelser på Trustpilot. Jeg må sige, at trykkeriet har levet op til den fine omtale på allerbedste vis. Forløbet, fra den første telefonkontakt med Cristian, til det færdige resultat forelå, har været kendetegnet ved imødekommenhed, hjælpsomhed og stor professionalitet. Dertil kommer, at jeg fik mine bøger langt tidligere, end jeg havde regnet med. Jeg giver hermed Skejby Trykkeri mine bedste anbefalinger. Gert Jeppson.

10 aprile 2025

Skejby trykkeri

Vi var sent ude med vores ordrer. Vi skulle bruge nogle t-shirts med eget tryk til en personale fest. Vi havde ringet til et utal af forskellige firmaer og alle gav afslag og sagde det ikke kunne lade sig gøre på så kort tid.

Skejby trykkeri løste vores dilemma uden problemer og gav en fantastisk service! Christian var så sød at personligt selv køre ud med trøjerne så de kunne nå at komme.
De blev lige som vi ønskede og Christian sørgede for det hele. 5/5 stjerner herfra, både for service og kvaliteten af trøjerne. En stor anbefaling herfra!

18 gennaio 2025

Kanon service

Skejby Trykkeri reddede mig på målstregen med en stak t-shirts med eget tryk

Jeg ringede og fik fat i Christian som løste opgaven på halvanden dag og førte en behagelig dialog med mig fra bestilling til levering, kæmpe anbefaling herfra!

19 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Man får en god følelse med firmaet

Man får en god følelse med firmaet, som er meget professionel i deres tilgang, men samtidig afslappet og hyggelig i tilgangen. Meget tilfreds med min trykte biografi.

3 aprile 2023

Kære Knud,

Tak for din positive anmeldelse af Skejby Trykkeri på Trustpilot.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den trykte udgave af din selvbiografi og at du oplevede en professionel og afslappet tilgang.

Vi gør altid vores bedste for at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder, og det er altid en fornøjelse at høre, at vi har formået at opfylde dine forventninger også.

Endnu engang tak fordi du valgte Skejby Trykkeri til at håndtere din trykopgave, og vi håber at have mulighed for at arbejde sammen med dig igen i fremtiden.

Skejby Trykkeri

Brug dette trykkeri

Super kvalitet, personlig betjening, konkurrencedygtige priser.
Aftaler overholdes og levering sker lige efter drejebogen.
Jeg har kontakt med Christian. Dialogen og aftalerne kan der ikke sættes en finger på. Alt kører!
Varmeste anbefalinger herfra.

18 agosto 2022

Hej Martin,
Mange tak for din positive omtale af Skejby trykkeri på TrustPilot. Jeg vil straks informere Christian om din ros, da det altid er dejligt at få et skulderklap. Vi håber, at vi kan være til hjælp igen en anden gang, hvis du igen skulle få et behov for en tryksag.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kunne ikke være mere glad

Jeg kunne ikke være mere glad. Fantastisk service hele vejen igennem.

Jeg kontaktede Skejby Trykkeri med henblik på at få trykt en notesbog, jeg længe havde arbejdet på. Jeg fik fat i Christian, som gav mig et godt tilbud og som var utrolig god til at vejlede og rådgive mig i forhold hvilken type bog, papir m.m. Ting jeg ikke helt selv havde styr på. I og med jeg havde designet min bog i Canva, skulle jeg være sikker på opsætningen og Christian satte mig derfor i kontakt med en specialist. Pludselig var første bog prøvetrykt - og 14 dage senere modtog jeg mine bøger 🥹🥺

De er helt perfekte, og langt udover mine forventninger, så jeg vil til hver en tid anbefale andre, der har behov for at få trykt enten en bog, takkekort eller andet at kontakte Skejby Trykkeri. Her føler man sig virkelig taget med i hele processen.

Tak for fantastisk sparring, service, vejledning og rådgivning! Ikke sidste gang jeg benytter mig af jeres services 🙏🏼

13 maggio 2022

Hej Pernille,

Sikke en flot anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med service pris og din flotte spiralbog. Vi takker også dig fordi du er villig til at anbefale Skejby trykkeri. Dette er af stor betydning for os.

Revyen siger tak - Tandlægeskolen Århus

Hvert år afholder Tandlægeskolen i Århus en revy, hvor der er brug for t-shirts til de deltagende med logo fra alle sponsoraterne. I november valgte vi at bestille t-shirts hos Skejby Trykkeri. Skejby Trykkeri fik leveret vores t-shirts lige til døren efter blot et par dage og super fin kvalitet!
Kæmpe tak for t-shirts - det bliver ikke sidste gang. Endnu større tak for den gode service!
Revy-holdet

5 maggio 2022

Hej Lorana/Tandlægeskolen,

Det er os som takker, og tak fordi du tog dig tid, til at dele din oplevelse af os. Vi er glade for at høre, at vi leverede en god service, kvalitet og tilpas hurtigt. Vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os hårdt for at yde disse ting for fremtiden, så trygt kan bestille hos os igen.

Valutata 5 stelle su 5

God service og et flot resultat.

5 maggio 2022

Hej Hazel
Skejby trykkeri takker dig, fordi du tog dig tid til at skrive lidt om os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service og din tryksag. Vi håber på at kunne bistå igen, hvis du igen får et behov for en tryksag.
Team, Skejby trykkeri ApS

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk hurtig og service!

Jeg har fået den bedste af Skejby trykkeri. I last minut har jeg manglet visitkort og flyers til min udstilling. Christian fra trykkeriet formået at trylle, og så fik jeg det hele inden for få timer… SAMME DAG!

Tusind tak for hjælpen!

4 maggio 2022

Hej Uyen,
Mange tak for din ros til Skejby trykkeris's service og ordreudførelse på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med os. Vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at opretholde din tillid.

Great experience

Great comunication, quality and fast delivery. I can only recommend!

26 aprile 2022

Hello Nikola,

Thank you for the kind words!
We promise that we will work very hard to continue to fulfill your expectations. Hope to be able to serve you again sometime in the future

Kind regards
Christian Willadsen
Skejby trykkeri

Hurtige og effektive

Fantastiske produkter, arbejder hurtigt og effektivt. Største anbefaling herfra.

25 aprile 2022

Hej Mathias,

Mange tak for dine pæne ord på Trustpilot om Skejby trykkeri ApS. Vi er glade for at høre, at alt med din ordre gik som det skulle. Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde hos os, hvis du igen skulle få behov for tryksager.

Christian Willadsen, Skejby trykkeri ApS

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più