Skadedyrshop.dk Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

alt for dyre i forhold til andre steder for det samme produkt. tjekkede heldigvis priserne andre steder først jeg skulle bruge en pulver sprøjte Birchmeier DR 5 Pulversprøjte jeg kontakter ska... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Købte elektrisk insektfælde til 139 kr. "Den garanterede løsning" reklameres der på hjemmesiden, "uovertruffen effektiv mod insekter" står der i brugsanvisningen. Er generet af almindelige husfluer pg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

RIGTIG GOD SERVICE OG STORT UDVALG. Har en veteranbil der skal i vinterhi. Søgte en “Skræmmer” mod mus, rotter og andre gnavere. Besøgte hjemmesiden og selv en søndag fik jeg en super grundig, seriø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Order: #1000045205 Efter en længere periode hvor muldvarper har forsøgt at lave min fine græsplæne om til en pløjemark købte jeg 5 muldvarpefælder 1549 001K og "Gang finder" 1580 001K. Alle fælder... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio
  2. Servizio di disinfestazione

Informazioni su Skadedyrshop.dk

Scritti dall'azienda

Danmarks største skadedyrshop med handel af "gør-det-selv" produkter til skadedyrsbekæmpelse i hus og have.

Flere af skadedyrshoppens medarbejdere er tidligere skadedyrbekæmper fra Abatox skadedyrservice - og har mere end 30 års erfaring, derfor kan vi rådgive om både skadedyrsbekæmpelse og forebyggelse af skadedyr.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Da vi have sat et stort klædeskab op på…

Da vi have sat et stort klædeskab op på et af vore børneværelser begyndte det at vrimle ud med myrer under skabet. Skabet er sat fast i væggen og har store spejl monteret på lågerne, så det var ikke til at flytte.
Ringede til skadedyrshop og fik en super service med vejledning i deres produkter. Købte små lokkedåser og tuber med gift-gelé, og fyldte dagligt dåserne. Myrerne tager giften med ned i boet og efter 5 dage er vi nu myrer-fri.
Vi er yderst tilfreds med både service og produktet og er bare glade for, at vi nu er fri for myrerne og ved hvor vi skal handle næste gang vi får et lignende problem. Og så er det yderst rimelige priser.
Mange tak 😊

5 aprile 2021

Hej Michael,

Glæder os, at du har haft god gavn af vores rådgivning samt produkt mod myre. Skulle du få behov, vil vi med glæde betjene dig igen.

God dag.

Super fælde til muldvarper

Order: #1000045205
Efter en længere periode hvor muldvarper har forsøgt at lave min fine græsplæne om til en pløjemark købte jeg 5 muldvarpefælder 1549 001K og "Gang finder" 1580 001K. Alle fælder blev sat op som beskrevet mellem de nye muldskud og 24 timer senere havde jeg fanget 2 muldvarper.
Her en uge efter at have modtaget fælderne har jeg fanget 6 muldvarper :-) Det er en kæmpe succes, da det aldrig tidligere er lykkedes mig at fange en muldvarp med de saksefælder jeg tidligere har forsøgt mig med.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til skadedyrshop.dk

12 gennaio 2021

Hej Henrik Larsen,

Tusind tak for din anmeldelse.
Glæder os at du har haft god gavn af dine fælder til fangst af muldvarpe.

Vi håber ikke - at det bliver nødvendigt, men vil glædeligt betjene dig en anden gang.

Flot skræmmeugle

Flot skræmmeugle, men vist ikke opfundet af den største kinesiske begavelse. For hvem har nogen sinde set en ugle sidde ude med solskin i nakken - - -
Godt nytår !

31 dicembre 2020

Hej Lars,

Langt de fleste skræmmeugler med lys i øjne og solcelle, har solcellen placeret i nakken. Det gælder for de fleste leverandører - og altså ikke kun skræmmeugler fra Kina. De er blevet testet, så placeringen er ikke tilfældig.

Desuden fremgår det også på billederne før køb, at solcellen sidder i nakken på uglen.

Godt nytår til dig også :)

Hurtig leveret osv

Hurtig leveret osv. Lidt træls ang. Nøgle til kassen.

20 dicembre 2020

Hej Lars R,

At der ikke leveres nøgle med kassen fremgår på hjemmesiden. Fx står der i selve produktnavnet, at produktet er "uden nøgle".

Desuden er der markeret med rødt i produktbeskrivelsen, at nøgle ikke medfølger. Samtidig vises det også lige inden man lægger varen i kurven, om "har du husket?" nøgle.

Nøglen medfølger ikke, da nøglen er universal - og man ikke skal tvinges til at købe mere end en nøgle, hvis man fx køber 5 kasser. Solgte vi automatisk nøgler sammen med kassen, ville prisen stige samt en masse unødvendig plastik/metal skulle produceres uden grund.

Har du forslag til hvordan vi kan gøre det endnu bedre, er du meget velkommen til at kontakte os på support@skadedyrshop.dk

Valutata 5 stelle su 5

LIGE I SKABET AF BEDSTE SERVICE MAN KAN FÅ.

Jeg vil starte med at skrive et højt BRAVO i en for alke svær tid, at stadig når man shopper efter noget helt specifikt på nettet, så på en almindelig tirsdag 17/11 formiddag oplevede jeg en så positiv, venlig, imødekommende og ikke mindst top viden om alle solgte produkter, der her går ud på uden noget ondt, at enkelt med en sensor, lyd og flash skræmme f.eks fir mit vedkommende katte væk både for fuglenes skyld men også at der er gået i selvsving med alt for mange husstande der har katte, som går rundt løst dag og nat ødelægger børns legepladser når sandkasser bruges som toilettet, fuglerede får taget små unger som ejere får deres søde stolte katte ind af døren med stadig levende unger og vi andre må gang på gang overholde steder der stinker af urin. Så skal man gøre noget, også mod rotter eller hvilke uvedkommende skadedyr, som terroriserer folks haver, så vælg dette site, som ikke er det første man får via magtfulde Google, men med mit hoved på blokken som egen garanti for her får du topklasse produkter, venlig rolig og lyttende høflig, i mit tilfælde en herre, (som jeg gerne hurtigst vil give en eller 2 skummende perlende "fadbamser"), hjælpe med råd og vejledning ved min beslutning om jeg skulle bruge den ene eller anden til at holde katte, gnavere væk fra min have med enkelte midler. Jeg vil STÆRKT ANBEFALE AT MAN VÆLGER DETTE SITE FREM FOR ANDRE OG UNDSKYLD UDTRYKKET, AT DER FREMSTÅR SOM EKSPERTER MED MADE IN CHINA PRODUKTER, NÅR BUTIKKENS SPECIALE ER HELT ANDRE TING. Tusinde tak med håb om den fadøl og jeg håber da inderligt at andre også husker at der findes andet end kritik og giver man ikke ros men tager ting for givet, så vil medarbejderen aldrig vide når han eller hun har glædet andre men i stedet kun står med alverdens skældsord som ekko i hovedet, da man glemmer det også er personer med følelser så op med stjernerne ved hver gid oplevelse i stedet for den gængse danske holdning vi ikke kan være bekendt og jeg håber er en af de ting vi lærer af den nuværende krise. Med stort ønske om ledelsen vil sætte pris på medarbejdere som den mand der gjorde min dag til som trods det kedelige sjaskede gråvejr, og fortjener nogen en ekstra bonus til Julen, så er det en person som den behagelige forstående mand jeg fik den ære af at gøre mig til fremtidig loyal kunde, der kun vil anbefale i alle mine skriverier, at købe sine ting her og med garanti få top service og top produkt købt, siddende med et smil over en god oplevelse. Bravo !!

17 novembre 2020

Hej Brian Christian Nielsen,

Tusind gange tak for din meget fyldestgørende anmeldelse :)

Om det ender med en "fadbamse" må tiden vise. Hehe
Det øvrige team og jeg elsker ros, så vi kan kun give dig ret i din anbefaling.

Jeg ønsker dig en god dag herfra.
Vi kan hvert fald ikke undgå at få en god dag efter sådan en anmeldelse.

Håber du får god gavn af dit køb.

Hurtig levering.

Allerede dagen efter min bestilling var pakken klar til afhentning på det lokale posthus.
Alle 4 bestilte varer er nu prøvet af og sat op.
De fungerer alle upåklageligt.
5 store stjerner herfra for hurtig levering, kvalitetsprodukter og pålidelige opdateringer på forsendelsesstatus.
Handler helt sikkert her igen og vil gerne anbefale andre at gøre det samme.

16 luglio 2020

Hej Ole Madsen,

Man bliver helt mandags-glad for sådan en anmeldelse.
Vi takker mange gange for din vurdering.

Skulle der blive behov - vil vi se frem til at betjene dig igen :)

Valutata 5 stelle su 5

Intet mindre end PERFEKT!

Intet mindre end PERFEKT!

Bestilte varer d. 19/6 kl 13.33, fik bekræftelse efter ca. 1 time, dagen efter lå de klar til afhentning v GLS his min købmand, gode priser, god service og hurtig levering.

24 giugno 2020

Hej Morten L,

Sådan! Tak for din anmeldelse og vurdering.
Glæder os meget, at du har haft en god oplevelse.

Vi takker for din ordre - og ønsker dig en god dag :)

Valutata 5 stelle su 5

De 5 stjerner er fuldt ud fortjent :-)

Nem bestilling, ekstrem hurtig ekspedition og supernemt at afhente i jeres egen pakkeboks. Varerne levede fuldt ud op til forventningerne :-). Hér handler jeg gerne igen :-). Keep on the good work :-).

10 giugno 2020

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse og vurdering.
Glæder os, at du har haft en både god og hurtig ekspedition.

Jeg bringer beskeden videre til vores pakkepersonale. De elsker ros ;)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en musefælde til levende…musefælde

Jeg købte en musefælde til levende fangst. Leverancen kom hurtigt. Skønt, når der er en mus på færde. Jeg troede, fælden var defekt og fik en ny tilsendt med det samme (trods det, at jeg i mellemtiden havde gennemskuet mekanismen på den første fælde). Super service!

29 maggio 2020

Sådan Alexandra!

Tusind tak for de 5 stjerner.

God fangst :)

Valutata 3 stelle su 5

Opdateret: Jeg kan ikke anbefale deres møl fælder

Opdatering: Efter at have slået dette review op blev jeg kontaktet af firmaet. De har nu leveret nogle nye mølfælder, som jeg dog ikke har taget i anvendelse endnu. Jeg sætter pris på at de reagerede og hæver min rating fra 2 til 3,5 stjerner.
Oprindelige tekst:
Jeg kan ikke anbefale deres møl fælder. Jeg købte 4 og kun en virkede. Da jeg spurgte til det blev jeg spist af med at de ville tale med leverandøren. Det er nu 14 dage siden og der er trods rykker ikke kommet noget ud af det, desværre.

13 febbraio 2020

Hej Torsten,

Som fortalt pr. mail og telefon, har vi flere gang forsøgt, at få svar fra vores leverandør - desværre uden held.

Uanset skyld, beklager vi forløbet.

Helt vidunderligt hjælpsomt personale

Helt vidunderligt hjælpsomt personale, der har hjulpet mig langt mere end det skadedyrsbekæmpelsefirma (fra andet firma), vi ellers havde ude hos os. Jeg har her oplevet en tålmodig dialog omkring muligheder både i forhold til hvilket problem jeg stod overfor, samt fine instruktioner i de produkter jeg så endte med at købe hos dem.

7 novembre 2019

Hej Merete,

Tusind tak for de pæne ord. Det vil jeg bringe videre til vores skadedyrskonsulenter, som sidder i vores kundeservice.

Vi håber, at du får god gavn af dine produkter.
Skulle det blive nødvendigt, vil vi med stor glæde betjene dig en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god service!

Hurtig levering.
Og ligeså hurtig tilbagebetaling af penge, ved fejlkøb.
God personlig service når man ringer.
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen!

27 agosto 2019

Hej Bo,

Tak for din feedback.

Glæder os, at du har oplevet god personlig service.
Vi gør meget for at behandle vores kunder - som vi gerne selv vil behandles.

Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Sætter vi stor pris på.
Vi ser frem til at betjene dig en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og dejlig nem…

Hurtig levering og dejlig nem hjemmeside at se og bestille varer på.Skønt at der står en masse om den vare man bestiller.

20 agosto 2019

Hej Carsten C,

Tak for positive anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi bruger mange ressourcer på at SkadedyrShop.dk fremstår brugervenlig. Samtidig gør vi meget for at vores kunder ikke skal vente længe på deres produkter. Netop fordi vi ved, hvor afgørende rettidig skadedyrsbekæmpelse er.

Fuldt tilfreds!

Bestilte mølfælder med mere.. fik superhurtigt svar på spørgsmål og varerne var fremme hurtigt. Derudover fornuftige priser.

15 agosto 2019

Hej Uffe S,

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med dit køb på SkadedyrShop.dk.
Vi takker mange gange for de 5 stjerner og den gode anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

God service og vejledning ved køb af…

God service og vejledning ved køb af produkter. Og billige priser.

9 luglio 2019

Hej Sami,

5 stjerner, sådan!

Glæder os, at du har haft god gavn af vores kundeservice og gode priser.

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin og professionel behandling fra skadedyrshop.dk

Jeg er overordentligt meget tilfreds med den gode service og meget fine behandling fra skadedyrshop.dk, fra aller første telefonopkald, hvor ejeren Hans tog sig rigtig god tid, til at fortælle og forklare om de muligheder der var for at afhjælpe mit skadedyrproblem, til afhentning af varen i Herlev, samt kvaliteten og prisen af de ting jeg skulle bruge. Jeg kan meget varmt anbefale skadedyrshop.dk, de ved altså hvad de har med at gøre, og man kan få tingene med det samme, det er jo altid akut når man har med skadedyr at gøre. Mvh. en meget glad og nu skadedyrfri kunde.

1 luglio 2019

Hej Lars,

Waaow, sikke en anmeldelse. Vi bukker og takker mange gange.
Vi forsøger altid (efter bedste evne) at yde den bedste service med vejledning og hurtig levering. Så glæder os VIRKELIG, at du har haft en god oplevelse.

Skulle hilse fra Hans - og sige mange gange tak for de pæne ord.

Valutata 5 stelle su 5

Tip top bestilling og levering

Jeg bestilte bi-dragt m.m. til brug ifbm. bekæmpelse af hvepse i fredags, her mandag er det allede afhentet. (Jeg er allergisk overfor hvepsestik, beskyttende heldragt er derfor nødvendig) - kvalteten er i øvrigt helt i top.
Tak for hurtig ekspedition og levering.
Mvh. Hans Chr.

1 luglio 2019

Hej Hans Chr.

Tusind tak for din anmeldelse. Glæder os, at du har haft god gavn af dragten.
Betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, levering og selvfølgelig selve produktet.

Valutata 2 stelle su 5

Virksomhed sælger produkter der ikke virker

Jeg har købt to katte skræmsler (ultralyd antager jeg) fra virksomheden. De virker overhovedet ikke på katte.

Jeg kan se på videoovervågning, at de to katte der går rundt i området er fuldstændig ligeglade med det jeg har fået sat op og vader lystigt rundt omkring mit hus og nærmest griner af de to bokse jeg har fået sat op som skal forhindre lige præcist det adfærd.

Edit: Jeg har fulgt brugervejledningen omkring opsætning og jeg kan se og høre, at enhederne tænder når jeg nærmer mig. Det gør de også når kattene nærmer sig, men de er ligeglade. Hvordan det kan være et problem med opsætning eller omgivelserne (er alle katte døve heroppe i Nordjylland??) kan jeg ikke lige se.

5 aprile 2019

Hej Michael,

At katte-skræmmerne ikke virker, kan skyldes flere ting bl.a. opsætning, omgivelser og andre faktorer. Derfor jeg vil anbefale dig, at ringe til os på mandag og få en snak med vores produktansvarlig.
Tlf. 44 94 50 55

God weekend :)

Valutata 5 stelle su 5

God hjemmeside. Bredt sortiment til fornuftige priser.
Hurtig ekspedition.

17 febbraio 2019

Hej Torben,

Glæder os at du har haft en god oplevelse med dit køb på skadedyrshop.dk.
For lige præcis det brede sortiment og de fornuftige priser - bruger vi mange ressourcer på at tilbyde til vores kunder.

Super service.

Jeg bestilte mussestop 10 min før lukketid og de fik lagt min bestilling ud i deres pakkeboks, så at jeg en time senere kunne hente pakken.

Super service.

18 dicembre 2018

Hej Bjørn,

Mange gange tak for din anmeldelse og dit køb hos Skadedyrshop.dk
Glæder os, at du har haft en god oplevelse med din bestilling.

God jul :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più