SILVAN - Viborg Recensioni 131

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Industrivej 28, 8800 Viborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skulle bruge maling, som skulle passe med farven på et Ikeamøbel. Sanne som hjalp mig, var utrolig dygtig, og brugte tid på at se, om hun kunne finde farvekoden på Ikeas hjemmeside. Sanne vejle... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Leje af betonsliber Overordnet god oplevelse, værktøjet var perfekt, dog var den nye unge mand bag kassen udfordret og ringede adskillige gange efter hjælp til køen af 10+ kunder, men uden der de... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kunne godt sende mail ang. forventet levering når varen ikke er kommet denne dato som der er sendt på mail så kunden ved besked og hvad så man kan forvente af ventetid. Lidt dårlig opfølgning til de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er storforbløffet. Den pæne og uimodstående knejt ved navn Sebastian hjalp mig og konen med at finde den korrekte maling til hundehuset derhjemme. Det skal ungerne derhjemme nok blive glade fo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Hurtigt svar og levering

Hurtigt svar og levering. 👌

17 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Viborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service og levering.

Valutata 3 stelle su 5

udlejningsværktøj i stykker

værktøj (laminatskærer) til leje var i dårlig tilstand, virkede ikke. det kunne nemt være undgået hvis det var blevet tjekket ved sidste returnering.

6 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Viborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Effektiv og behagelig betjening

Effektiv og behagelig betjening . En god oplevelse

11 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med effektiv og behagelig betjening. Mange tak for din anmeldelse.

Valutata 1 stelle su 5

Ikke på lager alligevel

Trods det, at der stod, varen var på lager i butikken (5 stk), var den ikke. Vi måtte køre videre til et andet byggemarked. Spild af tid, resurser og tillid til Silvan.

5 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Viborg

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Valutata 5 stelle su 5

God service, altid dejligt at komme i butikken

4 ottobre 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Viborg

Vi er glade for, at du synes, det er dejligt at besøge os og for din positive oplevelse med vores service😊

Valutata 2 stelle su 5

De unge mennesker der er ansat i Silvan…

De unge mennesker der er ansat i Silvan er ganske enkelt overhovedet ikke service minded og lud dovne

29 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Viborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Valutata 1 stelle su 5

Den maskine som vi leje var i stykker

Den maskine som vi leje var i stykker
Og da jeg kørte over for at bytte den
Fortalt de mig at jeg ikke kunne forlænge min tid uden jeg selv skulle betale for en ny omgang leje

21 settembre 2025

Super betjening

Super betjening

14 giugno 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Viborg

Tusind tak for din positive anmeldelse😊

Fantastiske medarbejder service :D

Jeg er ved at være stamkunde i Silvan Viborg ifm. husrenovering. Deres medarbejdere er meget søde og venlige, når man kommer med amatør håndværker spørgsmål.
Kan varmt anbefales.

9 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i Silvan Viborg, og at vores medarbejdere har været hjælpsomme med dine spørgsmål. Tak for din anbefaling og positive feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Let tilgængelig hjemmeside

Let tilgængelig hjemmeside - varen klar til afhentning som skrevet - lidt ventetid ved kassen

13 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Viborg

Vi er glade for, at vores hjemmeside er let tilgængelig, og at varen var klar til afhentning som aftalt. Vi beklager ventetiden ved kassen. Tak for din feedback.

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse og rigtig nemt at…

God oplevelse og rigtig nemt at bestille og hente. Tak👍

9 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Viborg

Tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at bestille og hente.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più