Fint og nemt at leje materiel. Flinke og behagelige mennesker. Dog kunne jeg godt tænke mig at personalet er mere fagligt stærke i brugen af materiellet. F.eks at de kan give råd til anvendelsen i... Leggi di più
Sede
Cambia sedeSlotsherrensvej 123, 2720 Vanløse, DK
Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik fremstillet en nøglekopi hos Silvan. Nøglen virkede ikke, og jeg kørte derfor tilbage til butikken. Her blev der fremstillet en ny nøglekopi, som heller ikke virkede. Det betød, at jeg m... Leggi di più
Vidste ikke så mange ting om de varer jeg manglede men fik heldigvis hurtigt hjælp af en sød medarbejder ved navnet Theis - havde nok ikke fundet alt jeg manglede uden hjælpen og tålmodigheden. Virkel... Leggi di più
Forleden dag var jeg i Silvan Vanløse for at købe nyt toiletbræt. Jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle købe og hvilken kvalitet osv, men der fik jeg rigtig god vejledning af Theis H Larsen ,og er... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Man-fre: 9-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
Slotsherrensvej 123, 2720, Vanløse, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Smilende og imødekommende
Var i sidste uge i Vanløse butikken , vil gerne rose den uge dame i malerafd. Marianne , utrolig smilende og servicemindede, som hjalp min datter og jeg til at finde ud af hvordan og med hvilke produkter, vi skulle bruge til min datters køkken

Sød medarbejder
Jeg fik hjælp af en sød medarbejder ved navn Marianne. Hun var super professionel og gjorde min tur i Silvan super rar.

God service og vejledning
Var i dag i Silvan for at kikke gardiner til ny lejlighed , var så heldig at få kontakt med marianne , utrolig god service og kanon vejledning. Følte mig godt klædt på til at komme i gang selv , og sparede jo så mange penge når jeg selv kan sætte op . Kommer helt sikkert tilbage og køber når jeg har mål på mine nye vinduer

Risposta di SILVAN - Vanløse
Jeg bestilte en række dele til at bygge en tagrende. De havde desværre ikke alle delene. Det ringede de og informerede om og til ød mig at slette ordren hvis jeg ønskede.
God sevice

Udlejningsmaskine ikke i orden
Lejede en stubfræser hos Silvan Vanløse. Tænderne var fuldstændig slidt ned og afrundede, så efter 10 minutters forgæves fræsning måtte vi returnere den. Vi fik fuld kreditering og personalet var venligt, men jeg mistede mange timers arbejde pga. dette.
Ligeledes er det besværligt at man skal gøre det hele
online selvom man står i butikken.

Risposta di SILVAN - Vanløse
Super ekspedering og hjælp fra…
Super ekspedering og hjælp fra Marianne, her kommer jeg igen

Risposta di SILVAN - Vanløse
Skønt at kunne købe online og vide at…
Skønt at kunne købe online og vide at det så er på lager når jeg henter.

Alt fungerede
Alt fungerede - lige fra bekræftelse, afhentning, instruktion, og aflevering. Maskinen som jeg lejede virkede og var forholdsvis ny (nyere end tidligere).

Dejlig oplevelse i Silvan
Dejlig oplevelse i Silvan, Marianne gav mig alt den hjælp jeg havde brug for, så tusinde tak for god service.

Risposta di SILVAN - Vanløse
Vi fik den absolut bedste service af…
Vi fik den absolut bedste service af Benjamin, medarbejder i Silvan Vanløse. Han reddede virkelig vores dag og gik langt ud over det forventede for at hjælpe os. Benjamin var imødekommende, venlig og professionel – og han gjorde alt med et smil. Han er virkelig guld værd, og vi er så taknemmelige for den hjælp, vi fik. Tak for den bedste service, Benjamin! 🌟

Risposta di SILVAN - Vanløse
God oplevelse i Silvan Vanløse.
God oplevelse i Silvan Vanløse.
Marianne gik ud af sin vej, for at give mig den hjælp jeg havde brug for.
Super service 😊

Risposta di SILVAN - Vanløse
Jeg er meget glad for Silvan Vanløse og…
Jeg er meget glad for Silvan Vanløse og især at blive ekspederet af Mikael. Han er sød, behagelig, meget serviceminded og ved alt om planter. Fem velfortjente stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di SILVAN - Vanløse
jeg vil gerne takke Michael i…
jeg vil gerne takke Michael i have/blomster det var så stor en service og stor hjælpe med at finde det jeg skulle bruge

Altid god service af Michael i Vanløse
Altid god service af Michael i Vanløse, han er altid hjælpsom, med råd og vejledning om planter. Silvans pakkeshop fungerer også fint

Klik & Collect fungerede meget fint
Klik & Collect fungerede meget fint.
Faktura på mail.
No problemos :)

Risposta di SILVAN - Vanløse
Hurtige, effektive og venlige, men der mangler P-instrukser
Det fungerer så fint med Click og collect i Vanløse. Hurtigt og effektivt og personalet er venlige. Lidt ærgerligt at Qpark ikke har sat skilte op om p-skive i vareudleveringsområdet og så alligevel udsteder bøder. Heldigvis fik en yderst venlig og konstruktiv medarbejder ved navn Michael, som har ansvar for udearealet, forhindret at jeg fik en bøde. Stor tak til ham.

Risposta di SILVAN - Vanløse
Især souscheferne Marianne og Stefanie…
Især souscheferne Marianne og Stefanie gjorde oplevelsen helt perfekt

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.