SILVAN - Valby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️

Valutata 5 stelle su 5

Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8143 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fik givet en utrolig god service af…

Fik givet en utrolig god service af Diana i forbindelse med valg og behandling af planter til terrassen fra start til slut - gik derfra med en utrolig god oplevelse!

9 luglio 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

10 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med leveringen af din ordre.

Valutata 4 stelle su 5

Afhent af vare

Der er intet særligt at berette. Området omkring vareudlevering er overfyld med udstillede tilbudsvarer som gør adgangen besværlig.

28 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis udstillingen af tilbudsvarer gjorde adgangen til vareudleveringen besværlig.

Valutata 3 stelle su 5

Nemt og dog!

Nyt system hvor man skal taste de sidste 4 cifre i ens order ind på tablet, uanset om det er pakke eller cac.

Det overså jeg, og magen til sur og ikke serviceminded ung dame skal man lede længe efter🤨😡

27 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Rigtig positiv oplevelse

Rigtig positiv oplevelse, selvom online booking fejlede. God, ny vægscanner. Rimelig pris for kvalitet.

25 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse. Tak for din feedback om vægscanneren og prisen. Vi sætter pris på det😊

Varer af god kvalitet

Varer af god kvalitet, fornuftig pris og super hurtig levering

22 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den hurtige levering.

Bedste service

skide god service og hurtigt

19 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse med vores hurtige service. Tak for din anmeldelse.

HURTIG LEVERING

HURTIG LEVERING trods at pakken skulle hele vejen til Bornholm. Indholdet (silkepapir / indpakningspapir ) var pakket forsvarligt så der ingen skader er sket under transport. SÅ ALT TAGET I BETRAGTNING - super god service og hurtig levering… og varme anbefalinger herfra

17 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og at silkepapiret var forsvarligt pakket. Vi sætter stor pris på din positive feedback og anbefaling. Tak!

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille en vare på hjemmesiden…

Nemt at bestille en vare på hjemmesiden og levering dagen efter, man har afgivet sin ordre.

Per Busk

19 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 1 stelle su 5

leje pladevibrator går helt galt

skulle leje pladevibrator
gummimåtten var vredet (en smule) i stykker og var derfor meget svær at montere
startsnoren knækkede da jeg ville starte maskinen
- dårligt vedligehold af deres maskinpark
- ikke fået pengene tilbage
venlig servicemedarbejder, men hvad hjælper det

18 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Vi fik den forkerte vare

Vi fik den forkerte vare. Der stod, at varen kom fra Valby, men da vi bestilte, havde de den ikke på lager. Det nytter jo ikke at sende en anden vare i stedet for. Burde være fanget i lagerstyring.

12 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi beklager meget fejlen med denne ordre, I er dags dato blevet krediteret det fulde beløb af Silvan kundeservice.

Very good

Very good. Top!

14 giugno 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Valby

Thank you for your positive feedback😊

Kind regards

Valutata 4 stelle su 5

Varen blev ikke leveret, men Silvan.dk vil rette op og eftersende manglende vare

Varen blev ikke leveret, og jeg fik heller ikke nogen faktura, men på min bankkonto er beløbet alligevel blevet trukket.
Rettelse 18. juni 2025 - Silvan.dk har skrevet og oplyst, at der var tale om en pakkefejl, som der nu bliver rettet op på, så jeg får leveret den vare, som jeg har bestilt og betalt for, og forventet får jeg også fakturaen, når levering er sket.

11 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at vi har kunnet opklare misforståelsen omkring pakkefejlen, og at du nu vil modtage din bestilling. Tak for din tålmodighed og feedback.

Lejede en EL kædesav

Lejede en EL kædesav. Skulle selv skifte til ny kæde, hvorefter den blev nedslidt efter at have savet i ca. 90 sekunder i nogle 2 cm. brede stakitplanker. 400 Kr. brændt af. Det kommer jeg ikke til at gøre igen.

6 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Problemfri Click & Collect

Det var ganske let både at købe noget og samtidig returnere et tidligere indkøb

7 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt at købe og returnere. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bytte og god hjælp til det…

Nemt at bytte og god hjælp til det rigtige.

6 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at udskiftningen var nem, og at du fik god hjælp til at finde det rigtige. Tak for din positive tilbagemelding!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più