SILVAN - Slagelse Recensioni 167

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

FTH4200

Leje af gulvsliber

25 aprile 2025

Tak for din anmeldelse

leje af tæpperenser

Jeg lejede en tæpperenser og fik rigtig god og venlig vejledning ved afhentning.
Bestilling, afhentning og aflevering gik rigtigt nemt.
Stor ros herfra.

24 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med leje af tæpperenser. Vi sætter pris på din ros.

Valutata 1 stelle su 5

Manglende søgeord når jeg skulle leje…

Manglende søgeord når jeg skulle leje en Rillefræser.

23 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Når man søger på rillefræser, kommer det produkt frem, som er lejet på denne ordre til trods for, at Silvan kalder det en murrillesav, så vi forstår ikke helt problemstillingen i denne anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig tilbagemelding på at vi…

Super hurtig tilbagemelding på at vi varer var klar til afhentning i silvan. Brugte click and collect.

31 marzo 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click & Collect-service.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg tager aldrig i silvan i Slagelse igen

Træder aldrig ind i silvan i Slagelse igen jeg har hentet pakker der fra over 10 gange og har kun haft en god oplevelse alle de medarbejdere jeg har mødt er virkelig ubehagelige og snakker ikke særlig pænt jeg kommer altid smilene og snakker pænt selv så jeg kan ikke forstå jeg altid bliver mødt af sure ubehagelige medarbejdere. Hvis man har en god dag bliver den i hvert fald ødelagt når man kommer ud der fra

25 marzo 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Slagelse

Vi beklager meget din dårlige oplevelse, vi vil gå videre med din feedback.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, at få det som man skulle bruge. God og høflig hjælp af personalet.

22 marzo 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Mange tak for din positive feedback (:

God betjening af personalet

God betjening af personalet. Den ejede maskinen var ikke tanket op.

17 marzo 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om vores personale. Vi beklager, at maskinen ikke var tanket op, men vi værdsætter din feedback😊

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev ringet op af Silvan og blev…

Jeg blev ringet op af Silvan og blev tilbudt produktet til halv pris hvis jeg tog deres udstillingsmodel til gengæld for en ny. Hvilket jeg jo ikke kunne have set selv over click&collect .
Tak for god service.

28 febbraio 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Vi sætter pris på din positive feedback og er glade for, at du var tilfreds med den løsning, vi fandt sammen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget god betjening og hjælpsom…

Meget god betjening og hjælpsom personale 🙏🏻

23 febbraio 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med betjeningen.

Valutata 4 stelle su 5

God betjening og god butik.

14 febbraio 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores betjening og butik.

Jamen jeg bestilte varen hjemme

Jamen jeg bestilte varen hjemme
Fra.. men da jeg ankom til Silvan og skulle indtaste nummeret på skærmen fandtes det ikke i systemet… men de var søde til at hjælpe i kassen og vi fandt hurtigt produktet 😊.

Selve produktet er ganske fint og lever op til forventningerne og til en rigtig fin pris.

15 febbraio 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med produktet og at du fandt det til en god pris. Vi beklager, at du oplevede en smule besvær med afhentningen af ordren.

Kanon betjening og smil 😃

Det er nemt at bestille og hente - der bliver fulgt op, og mødt af sød, smilende og hjælpsom medarbejder ved indkørsel. Ved udkørsel stort smil og vink.
Super medarbejder 👌

12 febbraio 2025

Risposta di SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più