Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Leggi di più
Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK
Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at... Leggi di più
Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... Leggi di più
Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Leggi di più
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Nordvej 1, 4200, Slagelse, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Helt vildt sødt personale som altid er gode til at hjælpe og vejlede. Havde problemer med en maling og jeg fik bare virkelig god kundeservice og hjælp i butikken. Tusind tak til jer 😊🙏🏻

Risposta di SILVAN - Slagelse
Jeg sku købe klistermærker tal og bogstaver til SORT postkasse, møder et skilt hvor der er udsolgt på hvide klistermærker. Spørg for alternativ. Så spør jeg en ansat hvad har i af alternativ til en sort postkasse, hvorpå der bliver svaret meget kort sort, det er ikke et alternativ til en sort postkasse. Flot det kan man jo ikke læse.

Risposta di SILVAN - Slagelse
Jeg bestilte og betalte en vare via nettet, en halv time senere fik jeg besked om at den var klar til afhentning.
Betjeningen da jeg kom, var hurtig og effektiv, og prisen var helt klart til min fordel.

Risposta di SILVAN - Slagelse
Tage gør dagen helt fuldendt! Tak for god service!!!

Risposta di SILVAN - Slagelse
Gode folk der klarede situationen ved en vanskelig ordre.

Flinke bude fra Danske fragtmand👌🏻
Levering som aftalt og hurtigt trods sne-glatte veje

Risposta di SILVAN - Slagelse
De havde gjort det nemt for mig, at hente de tæpper, jeg skal havde bestilt.

Risposta di SILVAN - Slagelse
Meget høj service ifb. med afhentning af træ i drivein

Risposta di SILVAN - Slagelse
Vi besøgte Silvan i Slagelse da vi vil kigge på mulighederne for nye loftspaneler. Vi gik lidt rundt på egen hånd, men kunne ikke lige finde noget.
Vi spurgte så en medarbejder, som var ved at pakke nogle varer ud, og fik det svar at det nok var her omkring vi skulle kigge - men medarbejderen pegede rundt omkring sig selv. Men vi fandt ikke noget.
Så spurgte vi en anden medarbejder, som dårligt nok gad kigge op, og som henviste os til en udendørs hal. Der gik vi så hen, men fandt ikke det vi søgte.
Alt i alt en elendig service.. og dermed slut med at handle i Silvan.