SILVAN - Skejby Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde i sommerheden bestilt to varmeblæsere. P.g.a. en kortslutning - for jeg havde jo brug for kold luft. Den fangede Mikkel, sælger i Silvan Skejby. Han fik en stor tak. Han kunne holde hovede... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nu anden gang jeg kat købt vare i samme varehus ( Skejby) , og begge gange ringer de ret hurtig at de ikke har varen trods lagerbeholdning sagde 3 Så må på jagt andet sted

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var sammen med min kone i Silvan-Skejby og kiggede efter en del have artikler og var meget i tvivl om hvad vil det være bedst at købe, kvalitet osv. Vi kom til at snakke med en ældre medarbejd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7516 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Mega god service i malerafdelingen i…

Mega god service i malerafdelingen i Silvan ved Skejby. Tak for den fine imødekommenhed og service.

9 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i malerafdelingen i Silvan. Tusind tak for din positive tilbagemelding om vores service og imødekommenhed!

Fantastisk service i Skejby

Fantastisk service i Skejby

7 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og nærværende service

2 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores service som god og nærværende.

Valutata 5 stelle su 5

Fin butik og fantastisk hjælp til valg…

Fin butik og fantastisk hjælp til valg af byggematerialer.

4 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i butikken, og vi takker for din positive feedback om vores hjælp med byggematerialer.

Super hurtig service

Super hurtig service, meget venlige personale ( click and collect)

1 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Godt at høre, at du oplevede hurtig service og venligt personale med Click & Collect. Tak for din positive tilbagemelding!

Serviceminded

Jeg havde brug for en bestemt hylde og medarbejderen gjorde en utrolig indsats for at hjælpe mig. Han gennemgik flere muligheder, åbnede kasser og undersøgte alt, hvad der kunne bringe mig tættere på en løsning. Da systemet drillede, gav han ikke op – i stedet ringede han til en kollega og fik arrangeret, at hylden kunne blive sendt til Aarhus allerede dagen efter.
Hele vejen igennem var han smilende, imødekommende og virkelig løsningsorienteret.
Kæmpe ros for en serviceoplevelse ud over det sædvanlige!

27 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse! Vi sætter stor pris på din positive feedback om medarbejderens indsats.

God og seriøs opførlgning

Jeg havde en lidt dårlig oplevelse med Silvan - i dette tilfælde på Grafham Bells Vej i Århus - og gav derfor en negativ anmeldelse.
Virksomheden har taget min anmeldelse særdeles seriøst og kontaktet mig. Vi havde en god og konstruktiv dialog, og der er blevet fulgt godt op på min oplevelse. Det efterlader kun et meget positivt indtryk af Silvan på Graham Bells Vej.

24 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at vi kunne vende din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er taknemmelige for, at du delte din oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Besværlig og dyr click and collect

Produktet blev købt online til afhentning i butikken. Det kostede et ekstra pakke gebyr på 19 kr. Da jeg ville afhente produktet er proceduren temmelig besværlig, når man ikke har prøvet det før. Der var ikke travlt i butikken men alligevel var der ikke hjælp at hente fra personalet. Næste gang går jeg selv ind i butikken, finder produktet og betaler ved kassen - det er billigere og nemmere. Men først vil jeg prøve at finde en anden leverandør.

18 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os.

Silvan skriver følgende i bestillingsforløbet ved Click&Collect ordrer:

"For at dække håndteringen af din Click & Collect-bestilling, tilføjes et tillæg på 19,- ved ordrer under 200,-"

Få hjælp af Nicolai

Nicolai der hjalp med at finde de rigtige produkter har en god viden, hjælpsom og venlig.

7 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Vi sætter stor pris på din positive feedback og din anerkendelse af hjælpen.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og professionel hjælp

Virkelig god og professionel hjælp, meget venlig og hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjælp. Tusind tak for din anbefaling og positive tilbagemelding.

Thomas og Lærke - Dream team

Thomas og Lærke - Dream team. Vi var så forvirret og de hjalp begge to. Ærligt virkelig søde og meget hjælpsomme. Rigtig god oplevelse

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, og at teamet kunne hjælpe jer. Tusind tak for jeres søde ord og feedback😊

Super betjening af Mia

Super betjening af Mia, i forbindelse med ombytning af defekt vare på garanti.
På en skala fra 1-10 får hun 10 ☺️

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med ombytningen og vores medarbejder. Vi sætter stor pris på din feedback😊

Super let

Super let, hurtigt og ukompliceret med click and collect

24 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Skejby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Gulv

Jeg fik en rigtig god hjælp til rep. Af mit gulv.
Tak for hjælpen Erik

23 ottobre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più