SILVAN - Skejby Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde i sommerheden bestilt to varmeblæsere. P.g.a. en kortslutning - for jeg havde jo brug for kold luft. Den fangede Mikkel, sælger i Silvan Skejby. Han fik en stor tak. Han kunne holde hovede... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nu anden gang jeg kat købt vare i samme varehus ( Skejby) , og begge gange ringer de ret hurtig at de ikke har varen trods lagerbeholdning sagde 3 Så må på jagt andet sted

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var sammen med min kone i Silvan-Skejby og kiggede efter en del have artikler og var meget i tvivl om hvad vil det være bedst at købe, kvalitet osv. Vi kom til at snakke med en ældre medarbejd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7516 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Havefræseren vi lejede kunne ikke…

Havefræseren vi lejede kunne ikke tænde.
Der virkede ikke til at være nogen der havde styr på maskinerne ift brug og telefonen blev ikke taget.
Var heldig at en anden havde indleveret deres lejede fræser før tid.

Opdatering:
Blev efter denne anmeldelse kontaktet af butikken og fik en rigtig god snak med dem ang forbedringsmuligheder

30 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Fantastisk personale

Dejligt besøg i butikken som altid. Sød og god betjening. En klar anbefaling til venner og familie

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du altid har en dejlig oplevelse i butikken. Tak for din anbefaling og positive tilbagemelding om vores betjening!

Sindssygt skønne medarbejdere

Sindssygt skønne medarbejdere, som gerne ville hjælpe os med alle vores dumme spørgsmål. Sindssygt god service!

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vores medarbejdere, og at de kunne hjælpe jer med jeres spørgsmål. Tak for den positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

De er meget søde og venlige i Silvan…

De er meget søde og venlige i Silvan Skejby. God service jeg kommer der ofte

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du altid oplever god og venlig service i vores butik i Skejby. Tak for din positive anmeldelse.

Fantastisk service

Fantastisk service som altid i Silvan Skejby !

Skulle have kopieret nøgler Mia og Mathias tog imod med åbne arme..

Godt arbejde ! 🙏🏼

18 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Silvan Skejby! Tak for din feedback, vi sætter stor pris på din mening😁

Rigtig dejlig oplevelse

Vi kom til at snakke med en ældre medarbejder som har været en fornøjelse at snakke med. Han virkede både professionel, dokumenteret med egne erfaringer og rigtig dygtig til at rådgive os med lige præcis de detaljer vi havde brug for.
Dejlig oplevelse
Paul Volmer

17 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i butikken. Det er dejligt at en af vores medarbejdere kunne hjælpe dig med at finde de rigtige haveartikler. Tak for din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god betjening fra medarbejderen…

Rigtig god betjening fra medarbejderen i silvan skejby. De havde lige præcis det jeg søgte

13 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du fik god betjening og fandt det, du søgte i butikken. Tak for din positive anmeldelse.

Valutata 4 stelle su 5

Risposta di SILVAN - Skejby

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Valutata 1 stelle su 5

Uprofessionel Silvan.

Uprofessionel Silvan.
Silvan lever bestemt ikke op til den kundeservice de tro de yder. Desværre spilder de bare potientielle kunders tid, på at kører rundt til de forskellige filialer.
Spurgte telefonisk på info om en vare. Jeg gjorde selv opmærksom på at varen ikke var click og collect.
2 Silvan medarbejder forsikrede mig telefonisk om at jeg bare kunne kører i Silvan på Silkeborgvej eller Silvan på Graham Bells vej. Der kunne jeg se varen og også få den info jeg søgte. Men NEJ NEJ 😳😳😳. Medarbejderne i de 2 filialer var meget søde og havde go forståelse for min frustration 🙏🏼. Men Silvan´s mandlige telefon gutter skal sku stramme op. Vh Jens

11 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores service. Tak for din feedback, vi vil gøre hvad vi kan for at sørge for, at information givet over telefonen, stemmer overens med butikkerne.

Valutata 5 stelle su 5

Jamen man bliver så glad i låret af de…

Jamen man bliver så glad i låret af de søde ansatte ved Silvan Skejby .De hjælper med alt hvad de kan for at man får en god oplevelse endvidere er de helt fantastiske til at formidle service … og har endnu ikke spurgt dem om noget som de ikke har kunne svare på … vil helt sikkert anbefale Jer Alle sammen til at smutte i Silvan Skejby næste gang I skal bruge et bygge marked😊🌟

5 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i Silvan Skejby. Det betyder meget for os, at vores ansatte gjorde et rigtig godt indtryk. Tak for din anbefaling😊

En fantastisk service

En rigtig flot butik at komme ind i og en meget god service i malerafdelingen. Fik en rigtig god hjælp til at finde ud af hvad jeg skulle bruge til mit projekt. Det er en service jeg ikke har oplevet andre steder, dem som arbejder hos jer er flinke og smilende. Jeg kommer igen tak for hjælpen!

5 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik og at du er tilfreds med hjælpen i malerafdelingen. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores medarbejdere. Tak for din anmeldelse.

God service.

Den vare, jeg havde bestilt til click og collect var der ikke, så jeg blev ringet op af en venlig medarbejder, som guidede mig til at finde en alternativ vare. God service.
Og så må jeg sige, at det er helt fantastisk med den bagvæg, der er i Silvan Skejby - fedest sted at lege for børnene.

2 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre om den gode service, du modtog, da den bestilte vare ikke var tilgængelig. Tak for din positive feedback om Silvan Skejby.

Hej. Flinke nok.

Hej. Ja. Jeg kommer for at afhentning maling hvid til væg 1L hos silvan i søndags formiddags. De (medarbejder) er flinke at finde og hente den varer til mig som den døv kunde. Sikken ingen problem.
Så er jeg tilfreds. Super Silvan
MVH Ernst

1 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at hente maling hos os i søndags. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vores medarbejder kunne hjælpe dig.

God betjening

Nemt og hurtig og god betjening

18 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

Valutata 2 stelle su 5

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse, så vi har mulighed for at forbedre os fremadrettet.

Brugte click og collect

Brugte click og collect
Den var klar samme dag 😊

6 febbraio 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Dejligt at din click og collect-oplevelse var så hurtig og effektiv. Tak for din positive feedback 😊

Hurtig og billig levering

Hurtig og billig levering! Fra Skejby

29 gennaio 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du oplevede tilfredsstillende levering. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Tak for en god betjening

Tak for en god betjening, jeg fik den ønskede farve som den ansatte viste mig. Venlig og flink, og imødekommende. Tusinde tak. Klar anbefaling herfra😊

14 gennaio 2026

Risposta di SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fandt den ønskede farve med hjælp fra vores imødekommende personale. Mange tak for din anbefaling!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più