Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20... Leggi di più
Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK
L'azienda ha risposto
Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg er yderst tilfreds med den person som betjente mig i Silvan Silkeborg, han er en der har service genet det rette sted, en eldre herre, ikke så gammel som mig selv, er i og omkring træet, ham kan... Leggi di più
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Scritti dall'azienda

Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Tak til det søde personale i Silvan Silkeborg for en god service da jeg havde brug for hjælp. I var meget søde og venlige. Jeg kommer helt sikkert igen.

Risposta di SILVAN - Silkeborg
En stor tak til Filip og Silvan i Silkeborg.
En ganske enkelt enestående service og vi ser frem til at handle i silvan Silkeborg igen.
Mvh cathja og christian

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste noget, og uden henvisning til at vi selv skulle finde det på nettet.

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Jeg har over et par omgange købt akustikpaneler i Silvan Silkeborg og det er høj kvalitet og god service! Nemt at afhente. De er altid søde og imødekommende!

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Julie Ravn, super dygtig. Hun er sgu en hyggelig medarbejder :))

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Købte en stige til + 1.000.- og den lignede slet ikke en ny stige. Den var fyldt med pletter/skaller som om den havde stået udenfor i flere år.

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Lejede en defekt tæpperenser, men en ombytning var ikke muligt kun "ny leje" og så få lejen retur på den den defekte, hvilket også var ok bort set fra at man ikke får hele beløbet, der er 50 kr til en "forsikring" da de pr default antaget at du har ødelagt den.
Desuden er det noget gammelt og letter defekt udstyr som udlejes. Min konklusion er klar, jeg lejer aldrig noget hos Silvan igen.

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Medarbejderne havde ikke styr på noget som helst. Dårlig service.
Jeg skulle hente en maskine, jeg beder om noget viden omkring, hvordan den fungerer, det kunne jeg ikke få svar på - derimod får jeg en maskine som ikke fungerer optimalt.
Man får ikke en god hjælp.
Derudover var medarbejderne meget unge og uvidende, og virkede som om de ikke ville være der.

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Ikke de billigste, men klik-og-hent fungerer bare super. Fem minutter efter jeg havde bestilt varen, var den klar til afhentning. Super godt!

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Leje af gulvsliber, kunne ikke afhente aften inden, selvom at maskinen var klar til afhentning. Kørte derfor forgæves. Personale vil ikke udlevere, pga at der skulle være mulighed for andre at leje maskinen natten over.

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Fin service - havde bestilt en bordplade på 1,2 meter skulle være 2 meter ingen problemer

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Man køber et godt og dyrt produkt men får udleveret et produkt fra anden farbekant og andensotering det er ikke første gang og jeg måtte bed om og få skiftet flere plader begge gange

Risposta di SILVAN - Silkeborg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.