SILVAN - Roskilde Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Industrivej 26, 4000 Roskilde, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god oplevelse i Silvan. Medarbejderen Frederik, der hjalp os, var utrolig venlig, imødekommende og tog sig god tid til at finde den rigtige løsning. Generelt var servicen i top, og vi følte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestille varer og betalt 45 min efter får jeg en besked at varer ikke er hjem. Men beløbet er trukket, efter 10 dage har jeg ikke fået mine penge KAN IKKE ANBEFALES

Valutata 5 stelle su 5

Vi var i Silvan Roskilde i dag for at hente diverse byggematerialer, og vi blev mødt af Frederik i Drive In, som simpelthen bare leverede topklasse-service. Super humør og hjælpsomhed. Tak for det.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Flot klaret, Casper fra Silvan Roskilde. Serviceminded, behagelig og behandler kunder, som man bør behandle dem – og giver lige det ekstra. Jeg skulle bruge en vare, som ikke var på hylden. Caspe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8161 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Beskadiget vare

Fik efter click and collect bestilling udleveret bulet og beskadiget spand, hvor noget af det sorte indhold var løbet ud og ned ad siden. Alligevel påstod ekspedienten, at alt indholdet var i spanden!

1 luglio 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Valutata 1 stelle su 5

Havde valgt "Click & Collect"

Havde valgt "Click & Collect", men måtte alligevel vente i over en halv time på at få udleveret mine bestilte varer. Og det var selvom der ikke var særligt travlt i butikken.
Blot til sammenligning tog det ca. 2 minutter hos Biltema.

29 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Nemt afhentningssystem

Nemt afhentningssystem, en meget flink og venligt dame som tog sig af betjeningen

28 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Valutata 4 stelle su 5

Fin service og pakken var klar til…

Fin service og pakken var klar til afhentning, da jeg kom👍

16 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og at din pakke var klar til afhentning.

Super nem online bestilling

Super nem online bestilling, hurtig klar i butikken og nem afhentning lige inden for døren

14 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes det var super nemt at bestille online, og at afhentningen i butikken gik hurtigt og nemt😊

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Helt op til min dør.

14 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med leveringen af din ordre.

Bålfad via click & collect

Har købt et bålfad via click & collect. Desværre var det brugt og ridset, da jeg åbnede det. Nu gør det jo ikke så meget, når der er tale om et bålfad til udendørs brug, så jeg har ikke returneret det, men det er en uskik at sælge brugte varer som nye.

13 giugno 2025

God service 👍

God og hurtig service 👍🥀

5 giugno 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Valutata 3 stelle su 5

Klick and collect. Medium oplevelse af service

Havde købt et produkt som klick and collect.
Jeg kørte ud og tog kontakt til kundeservice som bad bad mig om selv at indtaste pakke-information i deres system for at de kunne hente min pakke. Fair nok.
Her modtager jeg et skrammet produkt og spørger om de har et andet som er pænt, da det skal bruges som gave. Jeg bliver henvist til en hylde længere nede i forretningen hvor jeg selv kan prøve at finde et andet der er i en pænere stand. Dette finder jeg heldigvis og kan tage dette med mig.
I denne denne proces skal jeg selv sørge for at rette op på forholdet, hvis jeg ønsker et andet produkt. Jeg havde håbet at serviceniveauet havde været tand højere nu hvor det første udleverede produkt var skrammet.
Jeg lever med det. Er egentlig glad for Silvan og kommer gerne igen en anden gang. Oplevelsen var dog til en medium karakter på kundeservice siden.

28 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Click og collect er hurtigt og nemt

Click og collect er hurtigt og nemt
Personalet er søde og flinke og har pakket varerne ved min ankomst

16 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Vi er glade for, at du synes click og collect er hurtigt og nemt, og at vores personale er hjælpsomt. Tak for din anmeldelse!

Valutata 3 stelle su 5

Ingen vare og intet svar

Opdateret: Jeg købte en del varer via webshop, der da jeg skulle have dem udleveret bare stod løst på en kundevogn. Desværre var der ingen følgeseddel med varerne og jeg glemte derfor at tjekke om alt var med.
Det viste sig at der manglede en enkelt dyr vare, og jeg reklamerede derfor da jeg opdagede det.
Men jeg har intet svar fået fra deres kundetjeneste, ikke engang en bekræftelse på at den bliver behandlet.
Så, manglende vare og manglende svar gør mit køb særdeles utilfredsstillende.
Silvan har nu sendt mig den manglende vare så alt i alt er oplevelsen ok

6 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

GENIAL kundeservice

GENIAL kundeservice! STOR anbefaling herfra

15 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Vi er glade for at høre, at vores kundeservice levede op til dine forventninger. Mange tak for anbefalingen!

Valutata 5 stelle su 5

Click og collect er super nemt

Bestilte nogle ting og kort tid efter var de klar til afhentning. Hurtigt ind og ud og videre - nemt!

16 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Roskilde

Tak - Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige afhentning. Vi sætter pris på din feedback.

Tvær

Tvær, mut, fåmælt ung medarbejder udleverede click og collect. Da vi blev stående og afventede evnt kvittering så han lige igennem os, selvom vi stod der længe. Måtte tilsidst selv spørge, om vi skulle have en kvittering med. Oplæring i kundeservice og kommunikation burde Silvan sætte på dagsordenen.
Da vi kom hjem, var det en forkert lampe, der var udleveret, så vi måtte vende tilbage og have den byttet. Den var så udsolgt så købte en tilsvarende i et konkurrerende byggefirma af en hjælpsom, smilende serviceminded ung medarbejder…….

11 maggio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più