SILVAN - Randers Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ydervangen 2, 8920 Randers NV, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Uffe fra Silvan Randers nord har lige givet mig verdens bedste service! Hold da fast! Jeg har aldrig oplevet noget lignende 🤩 Sød, hjælpsom og løsnings orienteret ! Jeg kommer 100% igen!!

Valutata 5 stelle su 5

Kære Silvan Randers. I forbindelse med en reklamation på en grill købt i Silvan Randers. Hurtig respons fra Silvan kundeservice. En fantastisk positiv oplevelse og en yderst professionel hjæ... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ualmindelig sød og hjælpsom medarbejder. Uopfordret kom hun os til hjælp, på en yderst professionel måde. Stor ros til Michell.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg købte tec7 limer,fuger,forsegler 100 ml. i Silvan Randers. Produktet sad fast i tuben og var dermed ubrugeligt. Jeg sagde til ekspedienten at det nok var en god ide at fjerne de andre tuber hvor... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8078 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplevelse og fantastisk service

Dejlig oplevelse og fantastisk service!
Klar anbefaling herfra, hvis man skal vælge byggemarked!

24 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service hos os. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Randers

Altid god service fra venlige medarbejdere i Silvan Randers. Meget bredt udvalg og oftest billigst ifht øvrige konkurrenter 👍🏼👍🏼

1 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at du altid oplever god service fra vores medarbejdere i butikken. Tak for din positive feedback om vores brede udvalg og priser😊

Valutata 5 stelle su 5

God service, venligt og imødekommende personale.

2 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for, at du oplevede god service og venligt personale. Tak for din positive anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Vi får altid gode råd og hjælp til alle…

Vi får altid gode råd og hjælp til alle vores spørgsmål og vilde projekter. Oplever altid smilende personale og god service hos Silvan Randers.

31 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at I altid får gode råd og hjælp hos os. Tak for jeres positive tilbagemelding om vores personale og gode service.

Valutata 5 stelle su 5

God service, altid en medarbejder i nærheden!

28 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service. Tak for din positive tilbagemelding.

Har i 2 andre butikker oplevet

Har i 2 andre butikker oplevet, at deres lager ikke var opdateret og kørte forgæves efter varer som de ikke havde alligevel.
Kunne hente min bordplade i Randers, denne havde dog nogle mærker og ridser.
Butikken tog sig hurtigt af problemet og vi fandt en god løsning

18 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med problemet vedrørende bordpladen. Vi beklager, at du oplevede problemer med lagerbeholdningen i andre butikker. Tak for din feedback og for at dele din oplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Havde bestilt et bålfad med ben på…

Havde bestilt et bålfad med ben på click & collect, da han kom med det var det ikke pakket ind.. og så var han ikke særlig service minded

11 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Tørrestativ

Sød og hurtig betjening ved afhentning af bestilt tørrestativ.

8 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med betjeningen ved afhentning af dit tørrestativ. Tak for din anmeldelse!

Valutata 2 stelle su 5

Personalet var ikke særlig…

Personalet var ikke særlig imødekommende.
De ville helst ikke hjælpe

14 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Hurtig proces

Hurtig proces, god service og det rigtige produkt.

10 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille og min bestilling…

Nemt at bestille og min bestilling hurtigt klar til afhentning.

23 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du syntes, det var nemt at bestille og afhente din ordre hurtigt.

Super hurtig service

Super hurtig service. Glad betjening ved kassen og collect.
Varen var som bestilt og forventet. 👊🏻☀️😎

22 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig service og venlig betjening. Tak for din positive feedback om varen og din oplevelse😊

Det spiller bare…

Hurtig og fyldestgørende kommunikation og hurtig betjening i butikken

21 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og fyldestgørende kommunikation samt betjening i butikken. Tak for din positive anmeldelse!

God service og god pris.

God service og god pris.
Blev mødt af hjælpsomt personale med god faglig indsigt. Priserne på de varer jeg senest købte (vvs varer) var særdeles konkurrencedygtige - og Silvan ligger kun få kilometer fra hvor jeg bor.

16 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Randers

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og priser. Tak for din feedback😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più